- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
6 eylül menüsü
08.45
2 yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
Arada 2 yk yogurt(probiyotik almak icin)
Ara turk kahvesi+ fistik ezmeli muzlu 1 dlm ekmek
Aralarda ayran, maden suyu
Akşam 18.45
Resimdeki tabak, ekmek yok
SuperÇay işe yaradı
Krese verip gitsen ne güzel olur aslinda senin içindeSimdi eski patronum aradı seni istiyoruz geliyomusun kizı büyüttüysen dedi
Sagol canim insallahKolay gelsin canım. Herşey bitti düğünde iyi geçer hayırlı olur inşallah.
Afiyet olsun canim aksam yogurdun yanina birseyler ekle az olmus yediklerinKahvaltı 08:30
1 haş yumurta
1,5 dilim peynir
3 zeytin
2 kaşık yoğur
Aralarda : 3 fincan kahve
Öğle : 14,30
6 kaşık sebze sote
2 dilim ekmek
Ara: 17.00
1 fincan kahve
Ara 2 -3 kaşık yoğurt ( belki)
Su : 3,5 lt
Afiyet olsun canimİyi akşamlar
6 eylül menüsü
08.45
2 yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
Arada 2 yk yogurt(probiyotik almak icin)
Ara turk kahvesi+ fistik ezmeli muzlu 1 dlm ekmek
Aralarda ayran, maden suyu
Akşam 18.45
Resimdeki tabak, ekmek yok
Aynn kaptanım ice tea biraz yüz karası gibi olduTakimdan uzaklasmak yaramiyor sana canim zayifladigin zamanda takimda kal kilonu korumayi öğren
Liste ve ortalama durumuna bakarak ekleyebiliriz cuma nickli bildirimi unutma canim
Artin cok degil cumaya eksiler gelecektir
Kolayi sekersiz olarak icsen zamanla azaltsan bir anda birakman zor olabilir
Haftaya eksiyle baslaman guzel canim takima daha cok gelsen arada muhabbeti yakalarsin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Artin cok degil canim cumaya eksiler gelir
Spordan sonra atistimalik yiyorsun canim if bu durumda sana uymayabilir
Oglunun okulu hayirli olsun canim
Cumaya eksilerle bekliyoruz
Afiyet olsun canim ice tea olmasa guzel olurmus
Sabit olmanda guzel canim
Tamam canim gel hep bekliyoruz
İyiyim canim sen nasilsin
Sabit olmanda guzel canim
Nasil geçti okulun ilk gunu ogrenciler özlemiş mi okulu
Neyse ona rağmen guzel eksi gormussunAynn kaptanım ice tea biraz yüz karası gibi oldu
Wc den ćıkamiyom sanirimSuper
Krese verip gitsen ne güzel olur aslinda senin içinde
Sagol canim insallah
Afiyet olsun canim aksam yogurdun yanina birseyler ekle az olmus yediklerin
Afiyet olsun canim
1 yili kaldi desene o zaman seneye baslarsin ise canimWc den ćıkamiyom sanirim
Kres 4yaş aliyo canimya
Değil mi 58 yetmiyor çünkü yine 60 lar gidiyorsun sende benim gibi rakamlara taktın sanırım bugün tok karnına 60.60 düm yani bu aç karna kaç kilo olduğum anlamına geliyor bilmiyorum64 üm
sağlıklı beslendikten sonra dökülme olmaz canım bende istiyorum 56 57 olmak
Miden patlarOffffff bende de resmen cola bağımlılığı var günde 2.5 litre içiyorum
Ne iş yapcaksin canim? Eve yakın mi babaanne anneanne bakmaz miCanim kızım küçük bakcak kimse yok keske gitsem
Aynen canım tartıda 6 rakamını görmek beni çok mutsuz ediyorDeğil mi 58 yetmiyor çünkü yine 60 lar gidiyorsun sende benim gibi rakamlara taktın sanırım bugün tok karnına 60.60 düm yani bu aç karna kaç kilo olduğum anlamına geliyor bilmiyorum
Çok bişey yeme mistim valla bilmiyorum İkindi vakti ydi bende hiç 61 ilerisini görmedim kaç aydır ne kadar yesemde inan TB ekmek yok çayımı bol şekerli içiyorum her öğün beyaz ekmek ve faast food yiyecek ler full yani tavan cuma gününden sonra dikakt edcm bakalım nasıl olcakAynen canım tartıda 6 rakamını görmek beni çok mutsuz ediyor
O yemene bağlı benim açla tok arası 3 kiloya yakın oynuyor ne kadarrrrr yediğimi sen düşün
Ne güzel kızına bakan varsa hiç durma canımSimdi eski patronum aradı seni istiyoruz geliyomusun kizı büyüttüysen dedi
KİLO almamak iyi fakat yağlanma artalabilir sağlıksız beslenme yüzünden o yüzden dikkatli olmalısın hadi başla bende 60 altına inip koruyqcağımÇok bişey yeme mistim valla bilmiyorum İkindi vakti ydi bende hiç 61 ilerisini görmedim kaç aydır ne kadar yesemde inan TB ekmek yok çayımı bol şekerli içiyorum her öğün beyaz ekmek ve faast food yiyecek ler full yani tavan cuma gününden sonra dikakt edcm bakalım nasıl olcak
Bencede bu kadar sitem yeter cuma gününden sonra spora da başlayacqm çok faydası var 67 lerde 58 gibi görünüyor dumKİLO almamak iyi fakat yağlanma artalabilir sağlıksız beslenme yüzünden o yüzden dikkatli olmalısın hadi başla bende 60 altına inip koruyqcağım
Canim keske çalişabilsem hem kafam dağılir1 yili kaldi desene o zaman seneye baslarsin ise canim
Cay kahve yemek yapiyodum matbadaNe iş yapcaksin canim? Eve yakın mi babaanne anneanne bakmaz mi
Anneme yazdim babasina söyle dediNe güzel kızına bakan varsa hiç durma canım
Ohhh ne güzel benim karın bölgem ve simit bölgem var ya kilo alınca direk oraya gidiyor işte sağlıksız beslenmektenBencede bu kadar sitem yeter cuma gününden sonra spora da başlayacqm çok faydası var 67 lerde 58 gibi görünüyor dum
2bucuk litre cola az gelir 5litreye çikart onuOhhh ne güzel benim karın bölgem ve simit bölgem var ya kilo alınca direk oraya gidiyor işte sağlıksız beslenmekten