Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazar menüsü,
Sabah bir batdak çay iki dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir 5 zeytin bir tk fistik ezmesi bir tabak domates, salatalık roka.

Ara bir sütlü Nescafe 5 fındık.

Öğlen iki diyet çubuk.

Akşam bir küçük dolma biber, bir kase şehriye çorbası, bir kase 6 kaşık sulu köfte.
Su 2,5 litre Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
1019p
150 jj 150p
100 ip atlama 100p
100mekik 100p
Bacak sağ sol 100×2 200p
Kol sağ sol 50×2 100p
Sırt hareketi 20 tane 20p
20 Squat 20p
toplam, 690p
Screenshot_2021-09-06-11-42-20-10_8bfee842feb4839554fe095c136876d8.jpg

Kolayı kaç kere bıraktım canım ya sonra bir yerde bir kere içiyorum hopp tekrar eski günlerime dönüyorum millete sigara bağımlılığı nasılsa kola da bende öyle 🥺
En iyisi eve hiç almamak canım

Geçen hafta 59,1 kg.
Bu hafta 59,4 kg.

+300
Güzel diyet yapmadım. Sonuç ortada. 😔
Bugün 59,5 kg. Maalesef +100 gram. Çünkü pazar dışarıda yedim. 😭 Akşam hafif geçirip dengeledim ama yetmedi.

Cumaya toparlarim.. if yapayım diyorum. Günde iki kere yiyeyim. Ne dersiniz yapabilir miyim?

Sabah eşim bıraktı canım kızımı okula akşamda o servise bindirecek daha sonra sabahtan servis alacak diye biliyoruz bugün okul çıkışı konuşacak inşallah 🤲🏻 ay valla ustumde yük oldu bu konu 🙄

Benimde 2 haftadan beri hasta sürekli ağlıyor dün yine doktorda aldık soluğu gazi varmış😐

Günaydın kızlar 💞

Şimdi tam başlama zamanı sakın pes etme verdikçe kendini daha iyi hissedersin. Burak kolayı ayran yap iç sade soda iç. Dukan yap onu iç ben çok seviyorum zencefil atıyorum acaili- ananasli yeşil çayla yaptım kokusu da güzel oluyor.
Hayırlı olsun canım, yıprandin epey. İnşallah servis işi bugün tamamen çözülür 🙋

Sabah eşim bıraktı canım kızımı okula akşamda o servise bindirecek daha sonra sabahtan servis alacak diye biliyoruz bugün okul çıkışı konuşacak inşallah 🤲🏻 ay valla ustumde yük oldu bu konu 🙄

Benimde 2 haftadan beri hasta sürekli ağlıyor dün yine doktorda aldık soluğu gazi varmış😐

Günaydın kızlar 💞

Şimdi tam başlama zamanı sakın pes etme verdikçe kendini daha iyi hissedersin. Burak kolayı ayran yap iç sade soda iç. Dukan yap onu iç ben çok seviyorum zencefil atıyorum acaili- ananasli yeşil çayla yaptım kokusu da güzel oluyor.
Canım kolay gelsin. Hayırlısı ile çözülsün inşallah. ♥️💋

Günaydın sevgili takımım 🌸🦋
Cuma: 104,2
Bugün :104,1
Fark-100 💞
Pizza seni batirmis🤐
Gunaydin millet
Cuma 68,3
Pazartesi 68
-300 gr
Tebrikler canim💕
10.ooo adımı attım hedef tamam💪
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo :KK66:
Tebrikler Canım 💕
Hayatimda ilk kez ciktigim bugünki kilom 104...
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Baslangicin hayirli olsun inşAllah hedefine ulaşirsin💕
Gunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum 🤣

Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Eksin cok guzel canim💕
ben bu sabah tartıldım 69.800 düm ama hastalıktan gitti geri gelir mi bu kilolar bilmiyorum :KK43:
Dikkat et kendine gecmis olsun canim 💕
Gunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Umarim cuma gunu ayni cikarim odem tutmam
Eksin cok guzel canim 💕
Eki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan😩
Masallah🤐
Arkadaşlar +300 😡
Verdiğimi aldım galiba 😪
72.9 idim
73.2 yim bugün
🤦‍♀️
:bicak: evet gemi aziya aldim iyice
Aslinda diyetimi bozmuyorum ama paylasi isini bi turlu duzene sokamadim.
Bugunden tezi yok paylasicam
Pazartesi bildirimimi de yapayim 65.0
Cuma 65.15
E Elif_Eylul
Uzak kalıyosun takimdan🙄
Pazar menüsü,
Sabah bir batdak çay iki dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir 5 zeytin bir tk fistik ezmesi bir tabak domates, salatalık roka.

Ara bir sütlü Nescafe 5 fındık.

Öğlen iki diyet çubuk.

Akşam bir küçük dolma biber, bir kase şehriye çorbası, bir kase 6 kaşık sulu köfte.
Su 2,5 litre Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
1019p
150 jj 150p
100 ip atlama 100p
100mekik 100p
Bacak sağ sol 100×2 200p
Kol sağ sol 50×2 100p
Sırt hareketi 20 tane 20p
20 Squat 20p
toplam, 690p
Eki Görüntüle 2911709
Afiyet olsun canım 💕

Kaç Kilosun çok meraktayim 😁 çünkü men hep 60/61 kaldım bu defa 56 istiyom ama diyet yapmaya korkuyorum saçlarımı dokerse şuan tedavi oluyor um çünkü
64 üm🥺🥺

sağlıklı beslendikten sonra dökülme olmaz canım bende istiyorum 56 57 olmak👍🏻👍🏻👍🏻

X