- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
O mutluluk hiç bir yemekte yok inanDesteginizle basaricam inşallah canım o gardolabi yenilicem artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O mutluluk hiç bir yemekte yok inanDesteginizle basaricam inşallah canım o gardolabi yenilicem artık
He tamam tamamKelebek sen kesinlikle bekliyorum senden ciceksen yat gitsin yorma kendini
En iyisi eve hiç almamak canımKolayı kaç kere bıraktım canım ya sonra bir yerde bir kere içiyorum hopp tekrar eski günlerime dönüyorum millete sigara bağımlılığı nasılsa kola da bende öyle
Bugün 59,5 kg. Maalesef +100 gram. Çünkü pazar dışarıda yedim. Akşam hafif geçirip dengeledim ama yetmedi.Geçen hafta 59,1 kg.
Bu hafta 59,4 kg.
+300
Güzel diyet yapmadım. Sonuç ortada.
Afiyet olsun.Ara öğün vakti. Bugun bana enerji lazim
Hayırlı olsun canım, yıprandin epey. İnşallah servis işi bugün tamamen çözülürSabah eşim bıraktı canım kızımı okula akşamda o servise bindirecek daha sonra sabahtan servis alacak diye biliyoruz bugün okul çıkışı konuşacak inşallah ay valla ustumde yük oldu bu konu
Benimde 2 haftadan beri hasta sürekli ağlıyor dün yine doktorda aldık soluğu gazi varmış
Günaydın kızlar
Şimdi tam başlama zamanı sakın pes etme verdikçe kendini daha iyi hissedersin. Burak kolayı ayran yap iç sade soda iç. Dukan yap onu iç ben çok seviyorum zencefil atıyorum acaili- ananasli yeşil çayla yaptım kokusu da güzel oluyor.
Canım kolay gelsin. Hayırlısı ile çözülsün inşallah.Sabah eşim bıraktı canım kızımı okula akşamda o servise bindirecek daha sonra sabahtan servis alacak diye biliyoruz bugün okul çıkışı konuşacak inşallah ay valla ustumde yük oldu bu konu
Benimde 2 haftadan beri hasta sürekli ağlıyor dün yine doktorda aldık soluğu gazi varmış
Günaydın kızlar
Şimdi tam başlama zamanı sakın pes etme verdikçe kendini daha iyi hissedersin. Burak kolayı ayran yap iç sade soda iç. Dukan yap onu iç ben çok seviyorum zencefil atıyorum acaili- ananasli yeşil çayla yaptım kokusu da güzel oluyor.
Pizza seni batirmisGünaydın sevgili takımım
Cuma: 104,2
Bugün :104,1
Fark-100
Tebrikler canimGunaydin millet
Cuma 68,3
Pazartesi 68
-300 gr
Tebrikler Canım10.ooo adımı attım hedef tamam
Gelince tartıldım 72.5
Eksi 2oo
Baslangicin hayirli olsun inşAllah hedefine ulaşirsin
Eksin cok guzel canimGunaydin. Buyuk kızımda hastalandi oh oh, hunilerle geziyorum
Cuma 77.5 animsiyorum
Bugun 76.8
Fark 700 gr
Dikkat et kendine gecmis olsun canimben bu sabah tartıldım 69.800 düm ama hastalıktan gitti geri gelir mi bu kilolar bilmiyorum
Eksin cok guzel canimGunqlaydin kizlarr
Cuma gunu 71.4
Bugun 69.6
Umarim cuma gunu ayni cikarim odem tutmam
MasallahEki Görüntüle 2911637
tarti fotoğrafimi koyup kaçıyorum bu kadar sürede 19 Şubat'ta 67 kilo ile ayrılmıştım takımdan
Arkadaşlar +300
Verdiğimi aldım galiba
72.9 idim
73.2 yim bugün
Uzak kalıyosun takimdanevet gemi aziya aldim iyice
Aslinda diyetimi bozmuyorum ama paylasi isini bi turlu duzene sokamadim.
Bugunden tezi yok paylasicam
Pazartesi bildirimimi de yapayim 65.0
Cuma 65.15
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımPazar menüsü,
Sabah bir batdak çay iki dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir 5 zeytin bir tk fistik ezmesi bir tabak domates, salatalık roka.
Ara bir sütlü Nescafe 5 fındık.
Öğlen iki diyet çubuk.
Akşam bir küçük dolma biber, bir kase şehriye çorbası, bir kase 6 kaşık sulu köfte.
Su 2,5 litre Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
1019p
150 jj 150p
100 ip atlama 100p
100mekik 100p
Bacak sağ sol 100×2 200p
Kol sağ sol 50×2 100p
Sırt hareketi 20 tane 20p
20 Squat 20p
toplam, 690p
Eki Görüntüle 2911709
Spor diyince dizlerim çöküyor nasıl tembel olmuşum yaaKilonu koruyorsun ne guzel ,o zaman spor yap canim diyet yapmaya korkuyorsan
64 ümKaç Kilosun çok meraktayim çünkü men hep 60/61 kaldım bu defa 56 istiyom ama diyet yapmaya korkuyorum saçlarımı dokerse şuan tedavi oluyor um çünkü
Teşekkürler kaptanimPizza seni batirmis
Tebrikler canim
Tebrikler Canım
Baslangicin hayirli olsun inşAllah hedefine ulaşirsin
Eksin cok guzel canim
Dikkat et kendine gecmis olsun canim
Eksin cok guzel canim
Masallah
Uzak kalıyosun takimdan
Afiyet olsun canım
Hedefin kaç canim. Boyun kaç7 lerden 6 lara inince bi havalara girdim sanki pitir pitir gidecek kilolar gibi geliyo
Umarim cabuk gider ve durma evresine girmem
Offffff bende de resmen cola bağımlılığı var günde 2.5 litre içiyorumDiyet moduna girersem kilo vermek için yapmayacağım şey yok tavsiyeni dinlicem canım . atsana bakayim
Of ara ogune bakAra öğün vakti. Bugun bana enerji lazim
Offffff bende de resmen cola bağımlılığı var günde 2.5 litre içiyorum
Boyum 1.65Hedefin kaç canim. Boyun kaç
Bende 1.68im. 65 ilk hedefBoyum 1.65
Gonul ister 55 olayim