- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım evet bitti hepsi sukurOlmadi canim hayir niye ilk alintilarda filiz bana ne demis pogaca icin diye korkarak girdimse takima
Gunaydin canim kolay gelsin
gunaydin kaptan bugun ne toplanacak koyde is bitmez gerci
Oo erken gelmis yagmur varsa bahceye girilmez bizde bugun annene soyle paydos versin
Neyse kanka sayilir meslekler 2008 mezunuyum ben sen daha eski olamazsin dimi
6 cikmis mi bak simdi bilekligimin bozulma hissi uyaniyor
gunaydin canim naptiniz bitti mi tasinma
gunaydin
gunaydin ponimmm
Günaydın . Kız rüyandamı gördün?Herkese günaydinnn
onumuzdeki hafta kelebeklerle
cicekleri yaristiralim mi
Herkeste bir salmislik var ben basta canlanalim diyorum ne bu yaz bitti okullar acilacakGünaydın . Kız rüyandamı gördün?
Yağsın yağsın serinlesin biraz memleketBizim buraya yagmur yagmaya basladi aslinda carsamba diyordu erken geldi yagmur
Yaza halledemedik bari yeni yıla mezun olalımHerkeste bir salmislik var ben basta canlanalim diyorum ne bu yaz bitti okullar acilacak
Ben kelebek olmak istiyorum çünkü Rakibe kelebek gibi uçar arı gibi sokarım lafını söylemek istiyorumHerkese günaydinnn
Sen niye sınıfın en yakisikli oglanina aşık oldun. Sınıfın iyi yürekli zeki çocuğuna yazık değil miydi?Ozaman ilk asklarimizi anlatalım
Ben anlatıyım önce
İlk okulda iken sınıfın en yakışıklı oglanina aşıktım lakin ben en uzun boylu kız olduğum için beni abla gibi görürdüoda sınıfın sarışın aptal kızını severdi.Daha Ozamandan anlamistim erkeklerin iyi yürekle zeka ile işleri olmadığı
Ben olmak istiyorum o zamanHerkeste bir salmislik var ben basta canlanalim diyorum ne bu yaz bitti okullar acilacak
Niye yuzumuze vurdun ki simdi tatiller girdi araya ben ne guzel agustosts gidecektim haziran da gitmek hic iyi olmadiYaza halledemedik bari yeni yıla mezun olalım
Afiyet olsun canım adımlarında gayet güzelSelamm kızlar. Yarin toplantıyla okulu açıyoruz o yüzden bugün işlerle uğraştım daha çok, bi de spor yaptim bugun artıyı görunce ama vaavlık bi adım atamadım tabi.
Menüm
11.00
Activia
1 d ekmek
1 avuc üzüm
Ara
3 ücgen kavun
Akşam
Tavada 2 yumurta
1 d ekmek
1 k peynir
3 biber
Domates
Su 2lt
Spor Cordelia
Eki Görüntüle 2908555
Allah seni napmasın.Ozaman ilk asklarimizi anlatalım
Ben anlatıyım önce
İlk okulda iken sınıfın en yakışıklı oglanina aşıktım lakin ben en uzun boylu kız olduğum için beni abla gibi görürdüoda sınıfın sarışın aptal kızını severdi.Daha Ozamandan anlamistim erkeklerin iyi yürekle zeka ile işleri olmadığı
Sağol canımNe okudun canim gida m. belki meslektasiz ?
afiyet olsun canim
Yarin mesai yazalim sana
Afiyet olsun :)
Sağol canım çalış seninde olsunSpordan gözümü alamıyorum
Hayal ettiğim kırbaç fantazisi böyle bişey değildi benim
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
1 adet pogaca
Domates salatalik
Aksam(16:30)
Taze fasulye 6yk
2 ucgen dilim karpuz
1 bardak ayran
Ara kahve yaninda 10 badem
Su: 3 lt Zipzip- @Filiz16 Cordelia Eki Görüntüle 2908559
Sucuyum benBende içmiyorum 3 yıldır ama bence güzeldi içerken peki ne iciyon sen
Açılsan belki onunda sana karşı hisleri var bilemeyiz . Aranızda bir elektriklenme falan olurAy bi de ben aşık olsam
Ora yazılınca yorum yapmıyoruz o yüzden söyledim canım.Tabi olurda tatlım . Unuturum diye hemen oraya yazıyorum eve gidince tek tek yazarım inşaallah olur mu ?
Hayırlı geceler kızlar
Her zaman giremediğim için kusura bakmayın hepinizi
Harikasın yaaLiseye kadar erkek gibiydim ben mesela komsunun oglunu dovmustum hemde kaldirimdan tekmeyle filan beni sevdi diye
Afiyet olsun canım Spor ların harikaiyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
2 yumurta 1kk penir 1 salatalık 1d ekmek 1b kahve
Ara 2 ceviz 1 muz
.
Akşam
1tb patlıcan yemeği 1 kase cacık 1k pilav 1d ekmek
2lt su
50 Squat
50 mekik
200 zipzip
8500 adım 850 puan
Cordelia
C Chikolata_gozlum
Eki Görüntüle 2908578
Sağol canımAfiyet olsun canım
iyi geceler kanka
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
iyi geceler canım
Sende burdan ayrılma işte hedefine ulaşana kadar hatta korumada da kopma o diyenlere lafını yedir
Afiyet olsun pampa spor yakıyor
Sağol canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Ankara ziraat muh mezunuyum canim ama tabi cok oldu ben mezun olali
Erken actim bak dukkani mesai yazmayin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Harikasın canım. Bacaklar ne alemde bugün ayaklarım yorgun uyandım. Dün yaptığım evada baya yorucuydu. 1200 yapalımmı bugün?C Chikolata_gozlum dun aksam 1000 zipzip tamamladım
Güle güle kullan canımHosbuldumm canim
Evet dun gece 5i siparis verdim bugun elime gecer insallah
Günaydın canımGünaydın kizlar nasılsınız etiket yapılmışim ama fırsat bulup giremedim ev taşıma yerleşme temizlik derken çok yoruldum
Ben de aynı fikirdeyimYaza halledemedik bari yeni yıla mezun olalım
Gunaydin babyGünaydın aloha.
GünaydınGünaydın aloha.
Bu hafta ne varAdim yariis yaptik katilan bile olmadi ki canim ne yapalim bilmiyorum
Kanka olabilir belki
Canım senin tartı git gide yukarı çıkıyor
İnşallah canım 4. Gün hala ilk gün gibi yoğun sabah ellerim çok sis uyandımBence güzel bir eksiyle geliceksin
Benim saatim real ne memnunum denize bile girdim su çekmediKizlar adimsayar alicam marka tavsiyeleriniz
Model falan hangisi iyi
Neye dikkat edim alirken
Günaydın
Günaydın kizlar
Günaydın kizlar nasılsınız etiket yapılmışim ama fırsat bulup giremedim ev taşıma yerleşme temizlik derken çok yoruldum
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Herkese günaydinnn
Günaydınnnn
Günaydın kizlar
Günaydın kızlar akşam 21 de yatmisim bir uyandım saat 12,30 kocam kapıyı çalmış kaç kere açan olmamış en son gitmiş kayınvalidemden yedek anahtari alıp kapıyı açmış artık nasıl uyuduysam 2 gündür uykusuzdum iyi olduGünaydın aloha.
Ohhh baya derin uyumussunBu hafta ne var
Canım senin tartı git gide yukarı çıkıyor
İnşallah canım 4. Gün hala ilk gün gibi yoğun sabah ellerim çok sis uyandım
Benim saatim real ne memnunum denize bile girdim su çekmedi
Günaydın kızlar akşam 21 de yatmisim bir uyandım saat 12,30 kocam kapıyı çalmış kaç kere açan olmamış en son gitmiş kayınvalidemden yedek anahtari alıp kapıyı açmış artık nasıl uyuduysam 2 gündür uykusuzdum iyi oldu
Dun gece xiomi 5 aldim canimBenim saatim real ne memnunum denize bile girdim su çekmedi