Ben açığım kankalığa kim benle kanka olmak isterAnladim canim bosuna ugrasma o zaman baska spor yapabilirsin ama
O zaman bu hafta herkes kendine kanka secsin bakalim
Kimse gelmeden seni kapayımmı??Ben açığım kankalığa kim benle kanka olmak ister
Pazartesi çocukların okulu açılıyor yürüyüş spor yapabilirim canim
5 4 3 2 1 diye gideriz artık afferim kizlarBu hafta dördüncüyuz kizlar değişiklik olmazsa bildirimlerde
Iki haftadir ilk 3 e bile giremedik
Iyi o zaman haftaya üçüncüyüz5 4 3 2 1 diye gideriz artık afferim kizlar
Böyle devam ederse hedef onu gösteriyoIyi o zaman haftaya üçüncüyüz
3.cülükmüİyi bari
Sonra 1 e çıkacağız3.cülükmü
Kac hafta sonraSonra 1 e çıkacağız
Hım anladım teşekkürler.6 cı hisslerim çok yakında diyor.
Duzene girmeye çalışıyorum. 1 Eylül de sekersiz 21 güne baslicam. O zamana kadar bunyeyi alistirmaya calisiyorum. Ama cok kilo aldim. Buraya gelmeye yüzüm olmadı :'(
Kiz daha yeni listeden ayrildin neara aldinDuzene girmeye çalışıyorum. 1 Eylül de sekersiz 21 güne baslicam. O zamana kadar bunyeyi alistirmaya calisiyorum. Ama cok kilo aldim. Buraya gelmeye yüzüm olmadı :'(
Burası zayıflamak için var zaten neden gelemedin canım. Keşke gelseydin.Duzene girmeye çalışıyorum. 1 Eylül de sekersiz 21 güne baslicam. O zamana kadar bunyeyi alistirmaya calisiyorum. Ama cok kilo aldim. Buraya gelmeye yüzüm olmadı :'(
Takimdan uzaklasinca herkes kilo aliyor canim bence bunun icin uzak kalmana gerek yok kiDuzene girmeye çalışıyorum. 1 Eylül de sekersiz 21 güne baslicam. O zamana kadar bunyeyi alistirmaya calisiyorum. Ama cok kilo aldim. Buraya gelmeye yüzüm olmadı :'(
Çünkü insan gibi yemiyorumKiz daha yeni listeden ayrildin neara aldin
Eve de yeni yerlestim. Memleketten gelince ev pislik doluydu. Kışında olmuştu, fare mi böcek mi belli değil. Kizin okul kaydini yaptiramadigim ne olacagi mechul. Artik stresten butun duzenim iyice şaştı iki gündür yemem daha iyiydi. Aksam yemeyi biraktim en azindanBurası zayıflamak için var zaten neden gelemedin canım. Keşke gelseydin.
Çok guzel gidiyordun canim yanlis yaptin ayrilmakla hepimizin kontrolu yok bende bakiyorusun haftalarca yiyorum öküz gibi bir bakiyosunki toparliyorum dengelemen onemliÇünkü insan gibi yemiyorumbenim hayatim hep diyet modunda gececek belli ki. Porsiyon kontrolu yok. Yarindan itibaren menü vermeye başlayayım en azindan