- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Biryerden başlaman güzel olmuş kendin için.Eve de yeni yerlestim. Memleketten gelince ev pislik doluydu. Kışında olmuştu, fare mi böcek mi belli değil. Kizin okul kaydini yaptiramadigim ne olacagi mechul. Artik stresten butun duzenim iyice şaştı iki gündür yemem daha iyiydi. Aksam yemeyi biraktim en azindan
Evet anladim ki hayatimi bu şekilde surdurmem gerek. İpin ucunu kacirinca sonucu feci oluyor...Takimdan uzaklasinca herkes kilo aliyor canim bence bunun icin uzak kalmana gerek yok ki
3 yildir burdayim canim belli donemler kilo aldim ama az cok kilomu koruyorum burasi frenliyor beniEvet anladim ki hayatimi bu şekilde surdurmem gerek. İpin ucunu kacirinca sonucu feci oluyor...
Evet dün çekirdek çitledi 3 gün konuşuruz böyle böyle bezdiririz insanı3 yildir burdayim canim belli donemler kilo aldim ama az cok kilomu koruyorum burasi frenliyor beni
Evet bende anladim ama olan oldu. Son 1 ayı saymazsak 10 ay da 35 kg verdim. Elbette yorucu oldu. Bende biraz kendimi serbest birakmak istedim. Başlarda kontrolluydüm ama sonra kontrolumu kaybettim. Koruma donemine hazir degilim yani anladimÇok guzel gidiyordun canim yanlis yaptin ayrilmakla hepimizin kontrolu yok bende bakiyorusun haftalarca yiyorum öküz gibi bir bakiyosunki toparliyorum dengelemen onemli
Maşallah çok güzel vermişsin. 35 kilo veren neler yapmazki. Bidaha 35 kilo verir. Ay yokk olursun o zamanEvet bende anladim ama olan oldu. Son 1 ayı saymazsak 10 ay da 35 kg verdim. Elbette yorucu oldu. Bende biraz kendimi serbest birakmak istedim. Başlarda kontrolluydüm ama sonra kontrolumu kaybettim. Koruma donemine hazir degilim yani anladim
Cekirdek en masum kısmıydı aslindaEvet dün çekirdek çitledi 3 gün konuşuruz böyle böyle bezdiririz insanı
Cekirdek 25 gram birseydi cok citlemedim deniz olmayınca keyif yapamadimCekirdek en masum kısmıydı aslinda
Kolay gelsin. Bende kaçayımBahceye gidiyorum kizlar 7.30 gibi gelirim
Bundan sonraki hedefim 65 olmak canim. Daha dogrusu en azindan 42 beden olmakMaşallah çok güzel vermişsin. 35 kilo veren neler yapmazki. Bidaha 35 kilo verir. Ay yokk olursun o zaman15 kilo olsun
Sagol canimKolay gelsin. Bende kaçayım
Afiyet olsunKahvaltı - Menemen, 1 dilim ekmek, 1.5 salatalık, 1 dilim peynir.
Ara 1 dilim karpuz 2 incir
Akşam Izgara balık, salata
Akşam belki 2 çatal pasta yedim
Su 2 litre şimdilik
Yeşil çay 2 fincan
Spor yapılıyorr...
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kaptanım ben yarın tatile gidiyorum . 1 hafta sonra geri döneceğim. Başarabilir miyim bilmiyorumAnladim canim bosuna ugrasma o zaman baska spor yapabilirsin ama
O zaman bu hafta herkes kendine kanka secsin bakalim
Başarabilirsin canimKaptanım ben yarın tatile gidiyorum . 1 hafta sonra geri döneceğim. Başarabilir miyim bilmiyorum
Senle kanka olalilim chi elBana oradan bir kanka lütfen böyle bol motivasyonlu falan olsun
Ben anladim gelmeyince. Ama burası kilo vermek için var. Bu çok zor bir sürec. Gelmeliydin bence.Duzene girmeye çalışıyorum. 1 Eylül de sekersiz 21 güne baslicam. O zamana kadar bunyeyi alistirmaya calisiyorum. Ama cok kilo aldim. Buraya gelmeye yüzüm olmadı :'(
El chiSenle kanka olalilim chi el