• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok guzel gidiyordun canim yanlis yaptin ayrilmakla hepimizin kontrolu yok bende bakiyorusun haftalarca yiyorum öküz gibi bir bakiyosunki toparliyorum dengelemen onemli
Evet bende anladim ama olan oldu. Son 1 ayı saymazsak 10 ay da 35 kg verdim. Elbette yorucu oldu. Bende biraz kendimi serbest birakmak istedim. Başlarda kontrolluydüm ama sonra kontrolumu kaybettim. Koruma donemine hazir degilim yani anladim

Evet bende anladim ama olan oldu. Son 1 ayı saymazsak 10 ay da 35 kg verdim. Elbette yorucu oldu. Bende biraz kendimi serbest birakmak istedim. Başlarda kontrolluydüm ama sonra kontrolumu kaybettim. Koruma donemine hazir degilim yani anladim
Maşallah çok güzel vermişsin. 35 kilo veren neler yapmazki. Bidaha 35 kilo verir. Ay yokk olursun o zaman :KK70: 15 kilo olsun😌😌😌

Kahvaltı - Menemen, 1 dilim ekmek, 1.5 salatalık, 1 dilim peynir.
Ara 1 dilim karpuz 2 incir
Akşam Izgara balık, salata
Akşam belki 2 çatal pasta yedim 😶
Su 2 litre şimdilik
Yeşil çay 2 fincan
Spor yapılıyorr...
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul

Duzene girmeye çalışıyorum. 1 Eylül de sekersiz 21 güne baslicam. O zamana kadar bunyeyi alistirmaya calisiyorum. Ama cok kilo aldim. Buraya gelmeye yüzüm olmadı :'(
Ben anladim gelmeyince. Ama burası kilo vermek için var. Bu çok zor bir sürec. Gelmeliydin bence.

Back