- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Gunaydin canimGunaydin hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canimGunaydin hepinize
Ekmek yemiyorum canmİnce tambugday ekmek arası dilim peynir domates sandviç olabilir canım.
Koymak getirmek sıkıntı değil canmOnlar icin kapakli kasikli kaplar var aslinda oyle bisey alsan hepsinin ayri koysan guzel olur
Onu yiyorum canm yeterli olur mu yumurta yerine yersemPeynir ye looo.
Al yanina proteinli kahveli sut,badem,ceviz,findik,1meyveEkmek yemiyorum canm
Peynir domates salatalık h.yumurta her sabah yiyorum yumurta yerine ne yiyebilirim
Koymak getirmek sıkıntı değil canm
Seçenek olarak ne yiyebilirim diye sordum
Yumurta yemekten sıkıldım
Onu yiyorum canm yeterli olur mu yumurta yerine yersem
Olur tabi. Yoğurt elma, muz keten ve chia tohumu fındık ta oluyormuş. Google a sordum.Ekmek yemiyorum canm
Peynir domates salatalık h.yumurta her sabah yiyorum yumurta yerine ne yiyebilirim
Koymak getirmek sıkıntı değil canm
Seçenek olarak ne yiyebilirim diye sordum
Yumurta yemekten sıkıldım
Onu yiyorum canm yeterli olur mu yumurta yerine yersem
anacımmm burdayim burdayimm burda kalmak istiyorum .. okul acilacak diye walla ust uste misafirlik bugunde 12 de bir yere gidecegiz
Bende sordum canm da kahvaltıda muz keten tohumu yiyende ne bilimOlur tabi. Yoğurt elma, muz keten ve chia tohumu fındık ta oluyormuş. Google a sordum.
Süt içmeyi deneyimAl yanina proteinli kahveli sut,badem,ceviz,findik,1meyve
HarikasınSelam canım
Cumartesi tartıldım
Gülüm ne zaman yattın da kalktın . Maşaallah. Bugünn nasılsın ? Dün karnın ağrıyordu?Peynir ye looo.
Ne yattığımi biliyorum ne kalktığımi arada uyuyup kalıyorum. Çok teşekkürler karnım ağrımiyor şuan.Harikasın
Gülüm ne zaman yattın da kalktın . Maşaallah. Bugünn nasılsın ? Dün karnın ağrıyordu?
Hahahahha bende merak ediyorumIyi almamissin canim cok sukur , biz topluca Kmsl Hnd i bekliyoruz kac oldu acaba
ÇüşHahahahha bende merak ediyorum
Yarın döneceğim tatilden ama arkadaşım çağırıyor osmaniyeye gideceğim 1.5 senedir görüşmüyoruz 3 gün kalırım
3 gunde osmaniyeyi yersin senHahahahha bende merak ediyorum
Yarın döneceğim tatilden ama arkadaşım çağırıyor osmaniyeye gideceğim 1.5 senedir görüşmüyoruz 3 gün kalırım
Yaaaa amaaaa
Bak işte o doğru3 gunde osmaniyeyi yersin sen
Kizim sen virus kapcan bak demedi demeYaaaa amaaaa
O kadar çok ısrar etti ki gelmeyeceğim diyorum küsüyor
Bak işte o doğru
Fildir fildir geziyor :)Kizim sen virus kapcan bak demedi deme
Ay inşallah kapmam gidince evde olacaz zaten bir yere çıkmicazKizim sen virus kapcan bak demedi deme
Kim demiş adım atmıyoruz diyeGünaydın nasil gidiyor adımlar? Niye kimse yürümüyor diyet yapmak istemiyor sanki bir Rehavet geldi herkese. Canlanin bakayım.
Deme oyle deme aylar sonra leslie yaptimGünaydın nasil gidiyor adımlar? Niye kimse yürümüyor diyet yapmak istemiyor sanki bir Rehavet geldi herkese. Canlanin bakayım.
ayy cok zorAy inşallah kapmam gidince evde olacaz zaten bir yere çıkmicaz
Arkadaşımın kocası 4. 5 sene önce intihar etti
Moralim bozuk gel yanıma dedi
Gez gez firsati kacirmamak gerek :)Bizde cumaya denize gitcez gorumcemler ile kısmet tabi bir daha okul açılıyor gidemem bir yere