- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Ilk basta neye diyor demistim ama sanirim konuyu buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk basta neye diyor demistim ama sanirim konuyu buldum
Ben saksı degilimIlk basta neye diyor demistim ama sanirim konuyu buldum
Ben okunuya yazdım ki bana ne banane yiyorum işte yiyorum yiyorumNehir6161 bak ne demiş
Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre versin amin.Kızlar bugün eşimin tayini belli olacak, biraz ihtimal düşük ama Allah bilir gene de. Merkeze gelirse 1.sinifa baslayan kızım içinde iyi olacak.
Ikimizde köyde calisiyoruz, benmki yakın ama saatler uymuyor dua istiyorum
Neymiş konuIlk basta neye diyor demistim ama sanirim konuyu buldum
Siz oturun oturduğunuz yerdeNeymiş konu
Karar ver yiyeyim mi oturayım mı spor mu yapayım? Söyle yapacamSiz oturun oturduğunuz yerde
Öglen yemegini ye ozamanKarar ver yiyeyim mi oturayım mı spor mu yapayım? Söyle yapacam
+18Neymiş konu
Daha saatim gelmedi ama ya çatlayacamÖglen yemegini ye ozaman
Allah gönlünüze göre versinKızlar bugün eşimin tayini belli olacak, biraz ihtimal düşük ama Allah bilir gene de. Merkeze gelirse 1.sinifa baslayan kızım içinde iyi olacak.
Ikimizde köyde calisiyoruz, benmki yakın ama saatler uymuyor dua istiyorum
Afiyet olsun canimPazartesi menüsü,
Sabah bir haşlanmış yumurta, 2 dilim TB ekmeği bir domates bir salatalık bir dilim beyaz küçük dilim kaşar peyniri 2 bardak çay.
Öğlen yulaf tost bir domates.
Akşam
2 yumurtadan 2 domatesten menemen 1 dilim ekmek. Zipzip- E Elif_Eylul dün yirgundum fazla yurumedim 260p Cordelia Eki Görüntüle 2905801
Sağol canım benimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canımPazartesi menüsü,
Sabah bir haşlanmış yumurta, 2 dilim TB ekmeği bir domates bir salatalık bir dilim beyaz küçük dilim kaşar peyniri 2 bardak çay.
Öğlen yulaf tost bir domates.
Akşam
2 yumurtadan 2 domatesten menemen 1 dilim ekmek. Zipzip- E Elif_Eylul dün yirgundum fazla yurumedim 260p Cordelia Eki Görüntüle 2905801
Benim için spor, hayatın olağan parçası. Misafirde olsa yaparım. Sadece fazla yapmıyorum ayıp olur. zaten misafirim de düzenli spor yapıyor. O yüzden garipseyecek biri değil.Bu bana gelsin yok ya ben böyle birşey görmüştüm.
He hastasın misafirlerin var ama 15 000 den aşağı kalmıyorsun. Dün yine geçtin beni olamaz
Ne oldu??