- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
4 seneden beri bir yere çıkmadım fırsatı bulmuşum kaçırmayım daha da gelmez ayagimaDeme oyle deme aylar sonra leslie yaptim
ayy cok zor
Gez gez firsati kacirmamak gerek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 seneden beri bir yere çıkmadım fırsatı bulmuşum kaçırmayım daha da gelmez ayagimaDeme oyle deme aylar sonra leslie yaptim
ayy cok zor
Gez gez firsati kacirmamak gerek :)
Yaslari yakin olunca dogrudur canim4 seneden beri bir yere çıkmadım fırsatı bulmuşum kaçırmayım daha da gelmez ayagima
Gunaydin canim 4000 adimdayimGünaydın nasil gidiyor adımlar? Niye kimse yürümüyor diyet yapmak istemiyor sanki bir Rehavet geldi herkese. Canlanin bakayım.
Misafirim var 429 adım şuan. Akşama 15.000 olur. Yarın inşallah 25.000 i bulurum.Gunaydin canim 4000 adimdayim
Dun az dikkat edince 55.0 i gördüm:)
Dugune kadar 53 e dusmem lazim :)
Cok yediğim icin kilo almıyorum demek ki
Hemen pizza sipariş ediyorum. Salata çöp.
Dun 15 yaparım dedim 13 de kaldimMisafirim var 429 adım şuan. Akşama 15.000 olur. Yarın inşallah 25.000 i bulurum.
53 olursan o kiloyu koru canim. 52-53 muhteşem olur.Gunaydin canim 4000 adimdayim
Dun az dikkat edince 55.0 i gördüm:)
Dugune kadar 53 e dusmem lazim :)
Bu bana gelsin yok ya ben böyle birşey görmüştüm.
He hastasın misafirlerin var ama 15 000 den aşağı kalmıyorsun. Dün yine geçtin beni olamazMisafirim var 429 adım şuan. Akşama 15.000 olur. Yarın inşallah 25.000 i bulurum.
Kolay gelsin canimÇantalar anca boşaldı çamaşır att daha 3 posta çamaşır beni bekliyor
Sağol canım benim daha yatak odası duruyor ona da el atmam lazımKolay gelsin canim
Kolay gelsinÇantalar anca boşaldı çamaşır att daha 3 posta çamaşır beni bekliyor
Afiyet olsun canımMenum
10.30
1 ekmek + 1 d peynir
2 yk kıyma kavurması + domates
Ara
10 fındık
Maden suyu
Aksam 17.00
Köz biber+4 yk nohut
1 kase şehriye çorbası
Su 2 lt
Spor Cordelia
Eki Görüntüle 2905638
Allah gönlünüze göre versin canim insallah istediginiz yerler olurKızlar bugün eşimin tayini belli olacak, biraz ihtimal düşük ama Allah bilir gene de. Merkeze gelirse 1.sinifa baslayan kızım içinde iyi olacak.
Ikimizde köyde calisiyoruz, benmki yakın ama saatler uymuyor dua istiyorum
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah canımKızlar bugün eşimin tayini belli olacak, biraz ihtimal düşük ama Allah bilir gene de. Merkeze gelirse 1.sinifa baslayan kızım içinde iyi olacak.
Ikimizde köyde calisiyoruz, benmki yakın ama saatler uymuyor dua istiyorum