- 24 Haziran 2016
- 7.223
- 26.143
Günaydın kıslar doktora gittim geldim yeni tartıldım ben pazartesiyi unutup kahvaltı yapmıştım bu yemek yediğim halde eksim iyi bence ödemlerim gidiyor
Cuma 69.3
Pazartesi 68.2
Eki Görüntüle 2905072
Zipzip-
@Filiz16
Harikasınız kizlarHerkese hayırlı sabahlar
+100 gram
73.5 im
Teşekküt ederim ama + geldim - değilkiHarikasınız kizlar
Koydeyim canimSen koydemisin canım
Hayirli sabahlar canim artin cok degil cumaya eksilerle gelirsinHerkese hayırlı sabahlar
+100 gram
73.5 im
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın kıslar doktora gittim geldim yeni tartıldım ben pazartesiyi unutup kahvaltı yapmıştım bu yemek yediğim halde eksim iyi bence ödemlerim gidiyor
Cuma 69.3
Pazartesi 68.2
Eki Görüntüle 2905072
Zipzip-
@Filiz16
Aleyküm selam canimSelamunaleyküm canlarkum güneş deniz derken pek ugrayamiyorum şekerlerim bugun ilk fırsatta gelicem
Tartildim +5ooama halledicem
Günaydın canimGünaydın kızlar
Kız ben is yapıyomda çamaşırlar anca kurudu toplayıp yenisini serecemBizde iş yapmayanlara kalpazan denir
Gunaydin canımGünaydın canim
O kimler gelmisSelamunaleyküm canlarkum güneş deniz derken pek ugrayamiyorum şekerlerim bugun ilk fırsatta gelicem
Günaydın canimGünaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bir şey soracağım.
Exotic diye bir marka var. Migros'ta satılıyor. Doğal meyve suyu diyor. Gerçekten katkısız mı onlar?
Boğa görünümlü balıkYa bogaya cok benziyorsun halbuki
Gece bur oraya bir buraya döndüm çocuklar fosur fosur uyudugünaydın canım noldu uyuyamadın mı
Bu sahilde bu sahilde ariyorum bu sahilde bu limanda bu limanda bekliyorum bu limanda
He sorma ayık gesmiyorum hiçHeee 3 bebeyle alkol icmis
Ay valla chikom yaBende senin yanındaymışım sanki benim üstümden geçmiş
Günaydın kizlarr hayırlı sabahlar napiyosunuz ??
Çok güzel gitsin ödemlerGünaydın kıslar doktora gittim geldim yeni tartıldım ben pazartesiyi unutup kahvaltı yapmıştım bu yemek yediğim halde eksim iyi bence ödemlerim gidiyor
Cuma 69.3
Pazartesi 68.2
Eki Görüntüle 2905072
Zipzip-
@Filiz16
Selamunaleyküm canlarkum güneş deniz derken pek ugrayamiyorum şekerlerim bugun ilk fırsatta gelicem
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bir şey soracağım.
Exotic diye bir marka var. Migros'ta satılıyor. Doğal meyve suyu diyor. Gerçekten katkısız mı onlar?
Tebrikler yediğin halde eksisinGünaydın kıslar doktora gittim geldim yeni tartıldım ben pazartesiyi unutup kahvaltı yapmıştım bu yemek yediğim halde eksim iyi bence ödemlerim gidiyor
Cuma 69.3
Pazartesi 68.2
Eki Görüntüle 2905072
Zipzip-
@Filiz16
Aleyküm selam iyi tatiller canımSelamunaleyküm canlarkum güneş deniz derken pek ugrayamiyorum şekerlerim bugun ilk fırsatta gelicem
Guzel eksi tebrik ederim canimCuma 53.75
Bugün53.6
Fark -150
Günaydın canımBoğa görünümlü balık
Gece bur oraya bir buraya döndüm çocuklar fosur fosur uyudu
He sorma ayık gesmiyorum hiç
Ay valla chikom ya
Çok güzel gitsin ödemler
Günaydın kızlar
Meyve suyu burdada meyve püreli yuzde de yüz var kısa tarihli yinede almak istemiyorum. Meyvenin kendini yersen bağırsak ve sindirim sisteminin çalışmasında yardimci olurGünaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bir şey soracağım.