- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Artin cok degil cumaya eksilerle gelirsin canimTekrar gunaydin kizlar Kilo bidirim
+100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artin cok degil cumaya eksilerle gelirsin canimTekrar gunaydin kizlar Kilo bidirim
+100
Kahvaltı yaptık, markete pazara gittim cocuklarla geldim bi de işçilere yemek hazirladım yeni oturdum evin işi duruyorGünaydın kizlarr hayırlı sabahlar napiyosunuz ??
Canım bu hafta eşim evde değil 2 kucük cocuk ve ev isi yemek derken vaktim ve halim kalmıyor200 gram cok degil verirsin cumaya
Neden spor yapamıyorsun
Gunaydin canim
Günaydın canim
Gecmis olsun canim
Ucuk kremi al imkanın varsa
Günaydın canim
Iyiyim canim sabah oldu bizim işler basladi :)
Anliyorum canim ama istersen yapabilirsinCanım bu hafta eşim evde değil 2 kucük cocuk ve ev isi yemek derken vaktim ve halim kalmıyor
Gunaydin canim cuma eksilerle bekliyoruzgünaydınnn herkesee cumartesi yemege misafir aldik ... pazar misafirlige gittik baska sehre.. bugun bi aile dostumuz aksam geleceklermisss ayyyyyyy ayyyy ayyyy
Allah ya bu cocuklarayy dün gece tam uyukluyorum, oğlan ağzı ve eli kan beni bi uyandırdı, ağlıyor mu sevinçli mi anlamadım bir korktum. Meğer ön dişi sallanıyordu, onu çekmiş oynarken heyecanla koşmuş. ama ben kan görünce bişey oldu sandım çok korktum anında daha 5 dakika geçmeden dudağım uçukladı. Şu an dudağımda kocaman bir uçuğum var. İlk kez uçuk çıkardım.
Cok degilmis canim persembe erken kapatma farkdirHerkese hayırlı sabahlar
+100 gram
73.5 im
Ooo supermis :)Günaydın kıslar doktora gittim geldim yeni tartıldım ben pazartesiyi unutup kahvaltı yapmıştım bu yemek yediğim halde eksim iyi bence ödemlerim gidiyor
Cuma 69.3
Pazartesi 68.2
Eki Görüntüle 2905072
Zipzip-
E Elif_Eylul
Ooo hanimefendi iyi tatiller :)Selamunaleyküm canlar kum güneş deniz derken pek ugrayamiyorum şekerlerim bugun ilk fırsatta gelicem
Tartildim +5ooama halledicem
Ptesi icin super superCuma 53.75
Bugün53.6
Fark -150
Halledersin pampa :)Tekrar gunaydin kizlar Kilo bidirim
+100
Afiyet olsun canim nick guzel olmusTunaydin herkese kahvemle geldim Eki Görüntüle 2905193
Bosluklardan kurtardim sizi sonu rakam olmasa daha iyiydi amaAfiyet olsun canim nick guzel olmus
Sağol canım bi bakayım kreme eczaneden o zaman aklıma gelmedi kendi geçer sandım ama kaşınıyor çokGecmis olsun canim
Ev yontemi soyleyim tahta kasigi dayanabilecegin sicaklokta isitip ucugun ustune uygula yeni cikmissa hemen etki ediyorSağol canım bi bakayım kreme eczaneden o zaman aklıma gelmedi kendi geçer sandım ama kaşınıyor çok
aaa fark etmemiştim nikcini. gerçekten boşluklu olunca insan çok şaşırıyordu iyi olmuşBosluklardan kurtardim sizi sonu rakam olmasa daha iyiydi ama
aaa bişey daha öğrenmiş oldum. akşama deneyeyim onu da. yeni çıktığı için fayda eder sanırım. kremde alırım iş çıkışı ikisini de uygularım. teşekkür ederimEv yontemi soyleyim tahta kasigi dayanabilecegin sicaklokta isitip ucugun ustune uygula yeni cikmissa hemen etki ediyor
Alirken kabul etmemisti bosluklu oldu mecbur :)aaa fark etmemiştim nikcini. gerçekten boşluklu olunca insan çok şaşırıyordu iyi olmuş
şimdi de rizeli olduğunu belli etmeden kabul etmemişAlirken kabul etmemisti bosluklu oldu mecbur :)
Guzel eksi canim tebriklerGünaydın kıslar doktora gittim geldim yeni tartıldım ben pazartesiyi unutup kahvaltı yapmıştım bu yemek yediğim halde eksim iyi bence ödemlerim gidiyor
Cuma 69.3
Pazartesi 68.2
Eki Görüntüle 2905072
Zipzip-
E Elif_Eylul
Yok artikSelamunaleyküm canlar kum güneş deniz derken pek ugrayamiyorum şekerlerim bugun ilk fırsatta gelicem
Tartildim +5ooama halledicem
Tebrikler canimCuma 53.75
Bugün53.6
Fark -150
Tekrar gunaydin kizlar Kilo bidirim
+100
bu hafta sonundan sabit cıktim
Tarti vardi bugun demi :) sabitim ben 70.3