• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamlar hanımlar 4. Takımdan Lusi ben.
@Sarayca arkadaşımızdan uzun süredir ses çıkmıyor iletişim halinde olan var mıydı ? Başına bir şey gelmiş olabileceğinden endişeleniyorum. İnşallah inşallah benim saçma kuruntumdur ama aylar oldu kk ya giriş yapmayalı. Çok aktifti bu yüzden gelmeyişi mantıklı gelmiyor 🥺😔
Selam canim ,en son bizim takima yazip kayboldu cokda tanimiyorduk kendisini insallah iyidir girmeye firsat bulamamistir

Çok üzgünüm çok :KK61:
Kazen bey i bu mevzuyla rahatsız ediyorum sık sık🥺 telefonuna mesaj bile atmış lakin telefonu kullanmıyor mesajı görmedi diyor :KK61:
Inşallah saģlık durumu iyidirde gelir biranönce canım🤲

Inşallah saģlık durumu iyidirde gelir biranönce canım🤲
İnşallah canım ama aylardır kk bile girmiyor telefonuna gelen mesaja bakmıyor. Hattını değiştirse telefonunu kaybetse vs olasılıklarında dahi kk girerdi ben ne zaman girsem o hep aktifti buralardaydı🥺😔

İnşallah canım ama aylardır kk bile girmiyor telefonuna gelen mesaja bakmıyor. Hattını değiştirse telefonunu kaybetse vs olasılıklarında dahi kk girerdi ben ne zaman girsem o hep aktifti buralardaydı🥺😔
Kötü düşunmeyelim canim belkide kafasini dağıtmak icin gelmiyodur nebiliyim,o telefon kullanilir haldemi varsa aransa bikere

Back