- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Sen dur 10 günlük karpuz yemişsin zaten. 10 güm menüde karpuz görmeyeyimBende bendeee bebdeeeeeeee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen dur 10 günlük karpuz yemişsin zaten. 10 güm menüde karpuz görmeyeyimBende bendeee bebdeeeeeeee![]()
Ben unutuyorumda sabah aç karna çekdi. Çekdim çekemedim gelsin 8 aylık hamiş göbeğiAklıma gelirse söylerim![]()
Bende yedikten snra fark ettim yerken oyle hissetirmiyorFazla olmuş sankim![]()
Kiz daha yenisini kestim koydum dolaba yarinda yicezSen dur 10 günlük karpuz yemişsin zaten. 10 güm menüde karpuz görmeyeyim![]()
Benimkide 3.5 4 teyzesiiBen unutuyorumda sabah aç karna çekdi. Çekdim çekemedim gelsin 8 aylık hamiş göbeği![]()
Kiz daha yenisini kestim koydum dolaba yarinda yicezmeyve saatisi
![]()
10 dilim karpuz bir tum yapar herhaldeSen dur 10 günlük karpuz yemişsin zaten. 10 güm menüde karpuz görmeyeyim![]()
Dikkat ettim menülere kimse meyve yemiyorMeyve saatisi diyo hala
![]()
Bilmem arkadaşa sormak lazım.10 dilim karpuz bir tum yapar herhalde![]()
Hicbir bilgim yok canim kazen gecen profilde paylastı ama ses yokSelamlar hanımlar 4. Takımdan Lusi ben.
Sarayca arkadaşımızdan uzun süredir ses çıkmıyor iletişim halinde olan var mıydı ? Başına bir şey gelmiş olabileceğinden endişeleniyorum. İnşallah inşallah benim saçma kuruntumdur ama aylar oldu kk ya giriş yapmayalı. Çok aktifti bu yüzden gelmeyişi mantıklı gelmiyor
![]()
İncir yedim meyve saatisindeDikkat ettim menülere kimse meyve yemiyorbi kavun gördum o kadarr
![]()
Yoooook daha nelerrrrrrrr10 dilim karpuz bir tum yapar herhalde![]()
Hosgeldin canimBenimkide 3.5 4 teyzesii![]()
Eva yap.oda iyi.Heyooo o zaman zumbaaadiyetle erir mi ya ben mekik cekecek sportik degilimde
![]()
Oooo iyimissssİncir yedim meyve saatisinde![]()
Ilk defa duydum youtubeden bakim hemencikEva yap.oda iyi.
4 tane küçüktü boyutları. Kabuklu ceviz kadar.Oooo iyimissss
Kax tane acaba![]()
Eva fitness yaz.Ilk defa duydum youtubeden bakim hemencik