- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
İyi geceler kaptan güzeliIyi geceler kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler kaptan güzeliIyi geceler kizlar
Aslında ben kendimi bildim bileli kiloyu kafaya takarım. 95 kilodan 61 e inmişliğim var. Şişmanlığın ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum.Hoşgeldin canım aramıza sende hamilelik te kiloyu kafana takan ben gibisin sanırım yaşadım bunları seni anlıyorum
Bence şuan sadece hamileliğin tadını çıkar sağlıklı ve düzenli beslenAslında ben kendimi bildim bileli kiloyu kafaya takarım. 95 kilodan 61 e inmişliğim var. Şişmanlığın ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum.
Ay Allah korusun kimsenin bir lokması nasip olmasın banaSen böyle yazınca Esra Erola çikan kız geldi aklıma kayinvalidesinin maaşını çekiyormus 20 bin lira dolandırmış kayinvalidesini
Çok yorgunum canım üç gündür sürekli sağa sola git pazara git bankaya git evi topla yemek yap oğlanı dışarı çıkart onun gönlünü yap. Akşama pertim Cikiyo
Müthiş
İyiyim canım sen ne yapıyorsun,
Eline sağlık canım
İyiyim canım teşekkür ederim
İyiyim canım sen nasılsın bebeyle
uğraşıyoruz
Bahar apla bugun ne yidin eksidemisinYaslandik ki zaten ne diyecek apla diyecek 10 yas buyuksun bu ara atmazsa kaptan beno hic atmaz
Pide yedim yarin ananas yiyecegimBahar apla bugun ne yidin eksidemisin
Allah rahmet eylesin canim vadesi o kadardi demek ki sizde dikkat edin boyle yerlerde bulas yuksek oluyor siz asili olsaniz bile cocuklar degilKızlar eşimin anneannesi vefat etti 85 yaşında koronadan. Çok neşeli bi kadındı nurlar içinde yatsın. Yarin cenazesi var pek aktif olamayabilirim
Başınız sağolsun Allah rahmet etsin canım, Allah sabır versin.Kızlar eşimin anneannesi vefat etti 85 yaşında koronadan. Çok neşeli bi kadındı nurlar içinde yatsın. Yarin cenazesi var pek aktif olamayabilirim
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.Kızlar eşimin anneannesi vefat etti 85 yaşında koronadan. Çok neşeli bi kadındı nurlar içinde yatsın. Yarin cenazesi var pek aktif olamayabilirim
Allah rahmet eylesin canım , başınız sağolsun . Takdiri ilahi, siz kendinize dikkat edin .Kızlar eşimin anneannesi vefat etti 85 yaşında koronadan. Çok neşeli bi kadındı nurlar içinde yatsın. Yarin cenazesi var pek aktif olamayabilirim
Hoş geldiniz .Aslında ben kendimi bildim bileli kiloyu kafaya takarım. 95 kilodan 61 e inmişliğim var. Şişmanlığın ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum.
Pampa dedik gaza getirir dedikPide yedim yarin ananas yiyecegim
Ciddi adınlar gelwcwk saatim gelsindeMenü neden paylaşmıyorsyun?
Afiyet olsun canım. Adımlarda 5.000 altında kalmamaya çalış. Al köpeğini yürü.
Neden spor yok tatlım. Afiyet olsun.
Spor çok güzel. Pide olmamış.
Harika. Afiyet olsun.
Eline sağlık ama Hergun 5.000 adim bekliyorum.
Afiyet olsun canım. Harikasın.
Düzenli spor yapman çok güzel tatlım.
Afiyet olsun. Hanimiş sporu?
Afiyet olsun canım.Dünkü menüm
Kahvaltı 2 hş yumurta salatalık domates 1 dilim peynir, 1 çk süzme peynir, 1 dilim ekmek
Ara 3 incir
Akşam 1 kase yoğurt çorbası, biraz patlıcan yemeği, cacık
Su 3 litre
Yeşil çay 2 fincan.
Spor 18300 adım 1830 pn
Bugünkü menüm
1 hş yumurta , salatalık, 1 küçük parça dil peyniri, 1 krep, 1 çk çilek reçel,
Ara küçük dilimmkarpuz 3 küçük parça kavun
Akşam Izgara et, tavuk domates patlıcan . Çoban salata 1 küçük kase .
Su 1.5 litre evde olmayınca istediğim gibi içemedim. .
Spor yok
@Filizzz16 Zipzip- Cordelia
Benim eşim 21.00 da uğradı 12 oldu hala gelmedi.Bugünün menüsü kahvaltı rutin farklı bişey yok yiyemiyorum
Domates , salata, peynir, zeytin
1 çatal kayısı reçeli 1.5 dilim çavdar ekmeği
Öğlen yok
Akşam 19.00
1 dilim çavdar ekmeği
Kıymalı yumurta kiymasindan yedim sadece
4/5 adet domatesli biber kızartması (esime sinirimden yedim onuda annesine girdi işten gelince saat 20.30 oldu hala gelmedi bekle bekle adam yok ortada bende sinirden yedim ne güzel akşama kadra dikkat etmiştim
Suda mısır 1 adet
1 litre su
14.000 adım
Zipzip- @Filizzz16
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canimKızlar eşimin anneannesi vefat etti 85 yaşında koronadan. Çok neşeli bi kadındı nurlar içinde yatsın. Yarin cenazesi var pek aktif olamayabilirim
Kıymalı pide içini evde hazırladık fırına verdik onun yarısı işteAfiyet olsun canım.
Benim eşim 21.00 da uğradı 12 oldu hala gelmedi.
Ben ne yiyeyim.
North River seni de alintiladim kayboldu.
Pide derkennnn.
Afiyet olsun. Yarın dikkat et canım.Kıymalı pide içini evde hazırladık fırına verdik onun yarısı işte