- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canimHerkese gunaydin bugun ananas gunu
Dun aksam aynanin karsisina gecip hesap yaptim 15kg daha vermem gerekli 5 gobek 5erde bacaklardan esim diyor ki napiyorsun proje ciziyorum dedim kafayi yedin dimi evet yedin dedi
Günaydın canım hosgeldinGünaydın kıslar
Merhaba Semacım, aramıza hoşgeldin, hedefine ulaşman dileğiyleMerhabalar ben Sema uzun zamandır kilo problemi yaşıyorum ergenlik sonrası aldığım kiloları veremedim 2 yıldır sınava hazırlandığımdan dolayıd dahada kilo aldım inşallah vereceğim biraz araştırdım ve burda motive olabileceğimi dusunuyorum
Merhaba hoşgeldin aramıza, Bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla geçir gebeliğini ve sorunsuzca doğum yap inşallah, diyetisyen menünü de gördüm gayet güzel bir menü.Merhabaaa. Aranıza katılmak istiyorum. 15 haftalık gebeyim. Doktorumun tavsiyesiyle 2. Trimesterımda daha düşük karbonhidratlı bir beslenmeye gectım.74 kilo ile hamile kaldım. Şuan 78.4 kiloyum. Boyum 1.65. Hedefim 1 ay sonraki kontrolüme 74 75 kilo gitmek.
Canım başınız sağolsun, çok üzüldüm..Kızlar eşimin anneannesi vefat etti 85 yaşında koronadan. Çok neşeli bi kadındı nurlar içinde yatsın. Yarin cenazesi var pek aktif olamayabilirim
günaydın tatlıımmGünaydın kızlar
günaydın canım güzel kahvaltı umarım sağlıklı olanındandırGünaydın hanımlar dünkü menümü yazmamistim bugün yeni bir başlangıç yapıyorum güzel bir kahvaltıyla güne başladım gününüz güzel geçsin
Günaydın kaptanıımmGünaydın kızlar
günaydın bebişiiimmGünaydın
Günaydın canımmmGünaydınn kızlar
günaydın tatlım inşallah.Günaydın kızlar bugün kacamaksiz detokslu bir gün olsun inşallah aybaşı olucam ama.bakalim yarına durum ne olacak.
günaydın canım neredesin sen yaa,, çok özledik. Nasılsın görüşmeyeli canımGünaydın kıslar
günaydın canıımm muhteşem bir seçimHerkese gunaydin bugun ananas gunu
Hahahaa alemsin ama insanın aynada kendine bakması, dhaa fit hayal etmesi falan gerçekten motivasyon için çok iyi.Dun aksam aynanin karsisina gecip hesap yaptim 15kg daha vermem gerekli 5 gobek 5erde bacaklardan esim diyor ki napiyorsun proje ciziyorum dedim kafayi yedin dimi evet yedin dedi
Gunaydin canim nasilsinMerhaba Semacım, aramıza hoşgeldin, hedefine ulaşman dileğiyle
Merhaba hoşgeldin aramıza, Bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla geçir gebeliğini ve sorunsuzca doğum yap inşallah, diyetisyen menünü de gördüm gayet güzel bir menü.
Canım başınız sağolsun, çok üzüldüm..
günaydın tatlıımm
günaydın canım güzel kahvaltı umarım sağlıklı olanındandır
Günaydın kaptanıımm
günaydın bebişiiimm
Günaydın canımmm
günaydın tatlım inşallah.
günaydın canım neredesin sen yaa,, çok özledik. Nasılsın görüşmeyeli canım
günaydın canıımm muhteşem bir seçim
Hahahaa alemsin ama insanın aynada kendine bakması, dhaa fit hayal etmesi falan gerçekten motivasyon için çok iyi.
iyiyim canım benim teşekkür ederim, sen nasılsınGunaydin canim nasilsin
Çok şükür bende iyiyim anca kahvalti ettik oturdum kaldimiyiyim canım benim teşekkür ederim, sen nasılsın
afiyet olsun bende yaptım çıktım sabah iyi oldu. Ankara da havalar serin. sabah serinliğinde çay içmeyi seviyorumÇok şükür bende iyiyim anca kahvalti ettik oturdum kaldim
Sagol canim sanada afiyet olsun burasida serin bayaaaafiyet olsun bende yaptım çıktım sabah iyi oldu. Ankara da havalar serin. sabah serinliğinde çay içmeyi seviyorum
Kış sert geçmez inşallah. Yağmur kar olsun su olsun bereket olur ama felaket boyutunda olmaz inşallah o zaman sıkıntı işte.Sagol canim sanada afiyet olsun burasida serin bayaaa
Gunaydin canim
Gunaydin canimGünaydın kızlar, cumadan önceki son çıkışa hoşgeldiniz. Aman diyeyim akşama hafif menüleri hazır edin
Opera yükle canımTarayıcıdan girerek dalga geçiyor gibi gözüksem de uygulamadan resim eklenmiyor.
Başıniz sağ olsun canımKızlar eşimin anneannesi vefat etti 85 yaşında koronadan. Çok neşeli bi kadındı nurlar içinde yatsın. Yarin cenazesi var pek aktif olamayabilirim
Günaydın kızlar
Günaydın hanımlar dünkü menümü yazmamistim bugün yeni bir başlangıç yapıyorum güzel bir kahvaltıyla güne başladım gününüz güzel geçsin
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydınn kızlar
Günaydın kızlar bugün kacamaksiz detokslu bir gün olsun inşallah aybaşı olucam ama.bakalim yarına durum ne olacak.
Oooo kimler gelmiş hoşgeldinGünaydın kıslar
Herkese gunaydin bugun ananas gunu
Günaydın kızlarGünaydın kızlar, cumadan önceki son çıkışa hoşgeldiniz. Aman diyeyim akşama hafif menüleri hazır edin
Günaydın canimOpera yükle canım
Başıniz sağ olsun canım
Oooo kimler gelmiş hoşgeldin
Günaydın kızlar