- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Ya birara bende hastalık derecesine kadar gelmişti. Eşimle çok sorunlarımız çıkıyordu bu sebepden boşanmaya kadar gelmiştik ya. Sonra yavaş yavaş toparlandım .Şimdi hiç umurumda değil. Baya pasaklı olmuşumYok canım emziriyorum diye en hafifini veriyor lar Kendi çabalarımla iyileşmeye çalışıyor um eşimde anksiyete var çocuklarima aşırı sorumlu Luk getirtigi için bu hale geldim yemek yapmaya gitsem gözüm u onlarda n alamıyorum aslında eşim bu hale getirdi beni kendisi hasta ve çok temizlik hastasi su bardağı kaşığı çatalı sürekli kontrol eder yıkar yemeden önce
Yaa cok gecmis olsun canim
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun ortim bu hafta takıma nazar degdi bisikletten düşenler ayaklarını burkanlar elini yakanlar. Bence kurşun dokturelim gruba
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun tatlım
Amin canım sağol Allah hepimizin evladı bize bağışlasın inşaallahHamd olsun bugün daha iyiyim . Bende çocukları dereye getirdim yüzüyorlar bugün evde durulmuyor kurban olduğum rabbim gönderdi güneşi çok şükür.
Oy kurban olsunlar onu verene, ne kadar tatlı maşaAllah nazar almasın .
Kolay gelsin kuzum .
Annen çok seviyor seni arayıp duruyor evinden bile haberi var.
Annem aradı hafta ortasi bigün sana gelcem dedi gel dedim beyaz incir oldumu dedi valla bilmiyorum dedim gider bakariz dedi
Yok kız 3 tane en küçüğü 9 aylık 6/3 yaşında kizlar var bir de3mü 2 tane var sende diye biliyordum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineBacağımı burktum kötü hemde. Şişdi. Uzanıyom şimdi. Üzerine fazla basamıyorum
Oh oh maşallahYok kız 3 tane en küçüğü 9 aylık 6/3 yaşında kizlar var bir de
Teşekkür ederim canım. Yarına geçer inşallahGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Geçmese bile zorlama sakınTeşekkür ederim canım. Yarına geçer inşallah
Ne güzel bahane oldu banada yatarım 2-3 günGeçmese bile zorlama sakın
Valla öyle hiç deme bende ona benzedim artıkYa birara bende hastalık derecesine kadar gelmişti. Eşimle çok sorunlarımız çıkıyordu bu sebepden boşanmaya kadar gelmiştik ya. Sonra yavaş yavaş toparlandım .Şimdi hiç umurumda değil. Baya pasaklı olmuşumSenin eşinde böyleymiş Allah yardımcınız olsun.
O benim boğuluyorum valla
Bence de yatmalisinNe güzel bahane oldu banada yatarım 2-3 gün
Geçmiş olsun canimTeşekkür ederim kızlar
Teyzeler ne guzel spor yapiyorBen burdayım ama oturuyorum
Evdekilerden kaçtım kafa dinlemeye geldimgerci burda da var yaramaz bi çocuk çekirge gibi mübarek
Eki Görüntüle 2901223
Uyandim da ozelden cikamadim pampa
Bir gun aktif birine denk gelip firca yiyecenizBu elisa en son 2011 de girmis siteye
Maşallah Allahim esirgesinGünaydın canım iyiyim sen nasılsın kahvaltı masasında yüz kalkmak istemiyorum@Filizzz16
Eki Görüntüle 2901130
Sağol canımGeçmiş olsun canim