Hamd olsun bugün daha iyiyim . Bende çocukları dereye getirdim yüzüyorlar bugün evde durulmuyor kurban olduğum rabbim gönderdi güneşi çok şükür.Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin
Oy kurban olsunlar onu verene, ne kadar tatlı maşaAllah nazar almasın .Günaydın canım iyiyim sen nasılsın kahvaltı masasında yüz kalkmak istemiyorumE Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2901130
Kolay gelsin kuzum .Oh oh maşallah biz bugün 5 te kalktık. Dışardada işlerim var bugün. Kim gidecek diye düşünüyorum
Annen çok seviyor seni arayıp duruyor evinden bile haberi var.Anam dün 2kere görüntülü aradı 2
ciye anca actim telefonu ısrarla koltuklarini yıkattinmi dedi heee dedim simdi geldiler yikadilar bugece yatmicak kimse orda deterjan kokuyo hemde islak yarina kurur dedim
Manzara güzel tadını çıkart .Ben burdayım ama oturuyorum
Evdekilerden kaçtım kafa dinlemeye geldimgerci burda da var yaramaz bi çocuk çekirge gibi mübarek
Eki Görüntüle 2901223
Kuruması zaman alır deseydin keşkeAnam dün 2kere görüntülü aradı 2
ciye anca actim telefonu ısrarla koltuklarini yıkattinmi dedi heee dedim simdi geldiler yikadilar bugece yatmicak kimse orda deterjan kokuyo hemde islak yarina kurur dedim
Anlamış olması lazimKuruması zaman alır deseydin keşke
Dışarda işlerim vardı canım onları hall etdim geldim. Bide aldım başıma belayıCihisen nerdesunnnn
3mü 2 tane var sende diye biliyordumSağol canım benim 3 numaram
Artık yemek yiyor diye hoşuna gidiyor sofrada
Sağol canım benim 9 aylık olduk
Nasıl yani ne olduDışarda işlerim vardı canım onları hall etdim geldim. Bide aldım başıma belayı
Hayirdir canim ne olduDışarda işlerim vardı canım onları hall etdim geldim. Bide aldım başıma belayı
Filizinde gözü yollarda kalmıştı zatenYarina sizde o zaman
Yok canım emziriyorum diye en hafifini veriyor lar Kendi çabalarımla iyileşmeye çalışıyor um eşimde anksiyete var çocuklarima aşırı sorumlu Luk getirtigi için bu hale geldim yemek yapmaya gitsem gözüm u onlarda n alamıyorum aslında eşim bu hale getirdi beni kendisi hasta ve çok temizlik hastasi su bardağı kaşığı çatalı sürekli kontrol eder yıkar yemeden öncePeki ilaç kullaniyormusun ? Küçük bebeğinde var çok zorlar seniilaç kullanmasan daha kotu . Ya Allah yardım etsin ama şu temizliği bırak lütfen kendin ve ailen için yap bunu daha fazla ilerlemesine izin verme senden daha güçlü değil.
Maydanoz limon kaynat iç, yeşil çay iç ödem herhaıde. Ayakta fazla durduysan ondanda ola bilir bende oluyor bazen.Günaydın
Birsey sorabilirmiyim
Sabah ayaklarımda ağrı vardi sanki doğum sonrası gibi şişmiş gibi geldi
Tartıya çıktım 82.7
1 günde 1 kilo almak mümkün değil biliyorum da
Ödem artık orası belli ama neden olduğunu anlayamadım
Dünkü ayrandan mi
Cok su içtim acaba ondan mı
Sinava stres yaptığım için mi
Regl gecikmesinden mi
Bugun tarlusal alacağımkiraz sapı içeyim dedim
Nasıl yani ne oldu
Bacağımı burktum kötü hemde. Şişdi. Uzanıyom şimdi. Üzerine fazla basamıyorumHayirdir canim ne oldu
Yaa cok gecmis olsun canimBacağımı burktum kötü hemde. Şişdi. Uzanıyom şimdi. Üzerine fazla basamıyorum
İkisini karıştırıp anlamışHee ben a71 aldik dedim
A30s de benim kullandigim
YaaYok canım emziriyorum diye en hafifini veriyor lar Kendi çabalarımla iyileşmeye çalışıyor um eşimde anksiyete var çocuklarima aşırı sorumlu Luk getirtigi için bu hale geldim yemek yapmaya gitsem gözüm u onlarda n alamıyorum aslında eşim bu hale getirdi beni kendisi hasta ve çok temizlik hastasi su bardağı kaşığı çatalı sürekli kontrol eder yıkar yemeden önce
Geçmiş olsun canımBacağımı burktum kötü hemde. Şişdi. Uzanıyom şimdi. Üzerine fazla basamıyorum
Geçmiş olsun ortim bu hafta takıma nazar degdi bisikletten düşenler ayaklarını burkanlar elini yakanlar. Bence kurşun dokturelim grubaBacağımı burktum kötü hemde. Şişdi. Uzanıyom şimdi. Üzerine fazla basamıyorum
Bizde oldu bize gelsinAnnem aradı hafta ortasi bigün sana gelcem dedi gel dedim beyaz incir oldumu dedi valla bilmiyorum dedim gider bakariz dedi
Geçmiş olsun tatlımBacağımı burktum kötü hemde. Şişdi. Uzanıyom şimdi. Üzerine fazla basamıyorum