Oh sefan olsun arada bı lazımHayırlı günler kızlar , çok uyumuşum ya . Nasılsınız ?
Gecmis olsun canimNorth River balım pek fenayım basim ağrıyor ateşim var bu aşımı dokundu şimdi bana ne etmek lazım sen bilirsin
Teşekkür ederim canım benim yarına bişey kalmaz diye düşünüyorumGecmis olsun canim
Temizlik gibisi yok helede temizledigin odaya açıp açıp bakmaya bayılırımYa birara bende hastalık derecesine kadar gelmişti. Eşimle çok sorunlarımız çıkıyordu bu sebepden boşanmaya kadar gelmiştik ya. Sonra yavaş yavaş toparlandım .Şimdi hiç umurumda değil. Baya pasaklı olmuşumSenin eşinde böyleymiş Allah yardımcınız olsun.
gecmis olsun canim agri kesici ictin miNorth River balım pek fenayım basim ağrıyor ateşim var bu aşımı dokundu şimdi bana ne etmek lazım sen bilirsin
Gule gule giy canimTrendyoldan sipariş verdiğim hasemam ve elbisem gelditam istediğim gibi oldu hafif bol bile geldi yaşasın zayıflamak
Geçmiş olsun canım bebe aspirin için aşıdan sonra kanı sulandırsın diye birde demir eksikliğine karşı d vitamini hapı için . Geçmiş olsun şifa olsun .North River balım pek fenayım basim ağrıyor ateşim var bu aşımı dokundu şimdi bana ne etmek lazım sen bilirsin
Aşıdam sonra 3 gün boyunca kesinlikle spor değil iş bile yapmaman lazım bırak e b. . Götürsün sağlıktan ötesi yok.Kendimi kötü hissetmem spor yapmama engel olamadı ve 45 dk eliptik yaptım
Kizlar başkasına gerek yok beni örnek alsanız yeter size
Parol al canım 2tane birgün öyle oluyor bende dün öyleydim gözlerimin ici bile yanıyordu ikincide ben ölürüm dedim eşime abart hayatım abarttt dediNorth River balım pek fenayım basim ağrıyor ateşim var bu aşımı dokundu şimdi bana ne etmek lazım sen bilirsin
Ben halıları kaldırıp evi supurdumGeçmiş olsun canım bebe aspirin için aşıdan sonra kanı sulandırsın diye birde demir eksikliğine karşı d vitamini hapı için . Geçmiş olsun şifa olsun .
Aşıdam sonra 3 gün boyunca kesinlikle spor değil iş bile yapmaman lazım bırak e b. . Götürsün sağlıktan ötesi yok.
Fotofakilerde oturuyor galibaBen burdayım ama oturuyorum
Evdekilerden kaçtım kafa dinlemeye geldimgerci burda da var yaramaz bi çocuk çekirge gibi mübarek
Eki Görüntüle 2901223
Benim bu 3 . Gün son gün artık yatma zamanı bitiyor iyi dinlendimBen halıları kaldırıp evi supurdumbileydim yatardim kız Fitt_anne evet canım aspriinde al sen emzirmeyi bıraktın benim eşim hem aspirin hem parol almıştı
Size birşey söylemediler mi yatacaksınız dinleneceksiniz vs şeyler ...?Ben halıları kaldırıp evi supurdumbileydim yatardim kız Fitt_anne evet canım aspriinde al sen emzirmeyi bıraktın benim eşim hem aspirin hem parol almıştı
Benim iki asidada birsey demedilerSize birşey söylemediler mi yatacaksınız dinleneceksiniz vs şeyler ...?
Çok geçmiş olsun nazar oldu takım , bende bebek arasının üstüne düştüm takılıp 2-3 gün önce gulersiniz diye demedim morarmış sarardı bileBacağımı burktum kötü hemde. Şişdi. Uzanıyom şimdi. Üzerine fazla basamıyorum
Bı kere olmuştu fırça atıp gitmişti biri :)Bir gun aktif birine denk gelip firca yiyeceniz
Yokkk panpa Türk milleti yatar mıSize birşey söylemediler mi yatacaksınız dinleneceksiniz vs şeyler ...?
Gecmis olsun canim bu ara nazara geliyoruz takimcakÇok geçmiş olsun nazar oldu takım , bende bebek arasının üstüne düştüm takılıp 2-3 gün önce gulersiniz diye demedim morarmış sarardı bile
Bı kere olmuştu fırça atıp gitmişti biri :)
Yokkk panpa Türk milleti yatar mı
At nalı büyüklüğündeGecmis olsun canim bu ara nazara geliyoruz takimcak
Girise nazar boncugu asalım