- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu elisa en son 2011 de girmis siteye
Kaptan Iste onların ablaları abileri çıkmış a32 52 72 diye büyümüşlerHee ben a71 aldik dedim
A30s de benim kullandigim
Çıkmıştır canim valla hic takip etmiyorumKaptan Iste onların ablaları abileri çıkmış a32 52 72 diye büyümüşler
Gerekte yok kaptan ya adamlar 16bine tel satıp içine ne adaptör ne kulaklık koyuyorlar bir bağlantı kablosu seneye onuda kaldırırlar galiba zalımmmlarrrÇıkmıştır canim valla hic takip etmiyorum
Alicisida var ilginc bir sekildeGerekte yok kaptan ya adamlar 16bine tel satıp içine ne adaptör ne kulaklık koyuyorlar bir bağlantı kablosu seneye onuda kaldırırlar galiba zalımmmlarrr
Aynen canim eskiden kulakliga kadar vardi simdi birsey yok sadece telefonGerekte yok kaptan ya adamlar 16bine tel satıp içine ne adaptör ne kulaklık koyuyorlar bir bağlantı kablosu seneye onuda kaldırırlar galiba zalımmmlarrr
Yapıyor um ama tekrar aynı hale geliyor bu sefer başa sarıyorSen değil miydin babana almışsınız hani
Tatlım iki küçük çocukla temizlik takıntısı olur mu sal gitsin başka şeye takıl kendine yazık
Günaydın kaptan
Samsung tel canım
Gunaydinlarrrr
Gençler ya aldıklarını tele veriyorlarAlicisida var ilginc bir sekilde
Aynen ya şok oldumAynen canim eskiden kulakliga kadar vardi simdi birsey yok sadece telefon
Sen beni evi görsen sinir krizi geçirirsin o zaman halıları yıkamaya verdim dünya kadar iş var ben kkda geyik yapıyorumYapıyor um ama tekrar aynı hale geliyor bu sefer başa sarıyor
Peki ilaç kullaniyormusun ? Küçük bebeğinde var çok zorlar seni ilaç kullanmasan daha kotu . Ya Allah yardım etsin ama şu temizliği bırak lütfen kendin ve ailen için yap bunu daha fazla ilerlemesine izin verme senden daha güçlü değil.O hastalık zaten mevcut bende canım çok üzgünüm kitap okuyorum terapi videoları okuyorum biraz iyi oldum ama ne zaman biseye taksam sonu gelmiyor
Ben burdayımEee nerdesiniz kizlar
Ben burdayım ama oturuyorumEee nerdesiniz kizlar
Şu oturan teyzelerde de geleceğimi görüyorumBen burdayım ama oturuyorum
Evdekilerden kaçtım kafa dinlemeye geldim gerci burda da var yaramaz bi çocuk çekirge gibi mübarek
Eki Görüntüle 2901223
Temizlik yapiyorum bende eski ne varsa attım,çöpe halı perde,carsaf,kuculmusleri topladim goturdum kutuya attim,çarçöp çıkarttim simdi kahve yaptimEee nerdesiniz kizlar
Neguzel oturmuslar gariplerim dinleniyiBen burdayım ama oturuyorum
Evdekilerden kaçtım kafa dinlemeye geldim gerci burda da var yaramaz bi çocuk çekirge gibi mübarek
Eki Görüntüle 2901223
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın kahvaltı masasında yüz kalkmak istemiyorum E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2901130