- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni al almazsan üzülürümBu bizim kızlar nerde vallaaa takıma geldiklerinde almicam.haa
Sen her daim kalbimizdesinbeni al almazsan üzülürüm
ölmüşüm gibi oldu ama olsun güzel bişey dedin ben anladım sizde benim kalbimdesiniz hepinizi çok seviyorumSen her daim kalbimizdesin
Allah seni napmasin öldü 2dk daölmüşüm gibi oldu ama olsun güzel bişey dedin ben anladım sizde benim kalbimdesiniz hepinizi çok seviyorum
kim acaba merak ettimBakın eski üyeleride etiketlemeye başlıcam gecen gördüm takıma geldigini beni çok sever
Ayyy hiç bulasmayaim burda onakim acaba merak ettim
tamam susalım o zamanAyyy hiç bulasmayaim burda ona
Eskiden sürü psikolojisi diye bisey vardi öylece gittiler hemde bisey yokkentamam susalım o zaman
sürü psikolojisi çok kötü insan düşünemiyor olur öyle şeylerEskiden sürü psikolojisi diye bisey vardi öylece gittiler hemde bisey yokken
Yiyorum vallq şimdi dışarı çıktım önce kahve içecem sonra yemeğe gidecezKmsl Hnd halaaaa yiyomusun
Tovbe bismillahYiyorum vallq şimdi dışarı çıktım önce kahve içecem sonra yemeğe gidecez
Cok sicak canim yarinda öyle gösteriyo sonrasi yağış diyo ama bakalimYürüyüşe çıkacaktım çok.sicak Akşam çıkarım artık