- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim doktorumuz da iştah açıcı verdi ama hiç faydası olmadı çok üzülüyorumAyyyyy aman Allahım benim çocuğum a benzer çocuk larda mi varmış saydığınız şeyler dışı nda benimde oğlum hiç bişey yemiyor çok üzülüyorum ne sebze ne meyve yiyor ben devam sütü aldım vitamin ilacı aldım onlar gida yerine girmez ama en azından zayıflasin istemiyorum 18 kilo
Kardeşimin çocuğunu görünce kızıma üzülüyorum cocuk bundan 1.5 yas küçük maşallah nasıl iştahlı her şeyi yiyor birde kiyasliyorlar bak o yiyor diye iyice üzülüyorumBenim oğlumda aynıydı ama patatesi çıkar yerine pirzola koy oda bir lokma tabi ama o bir lokma için biz ne mutlu olurduk şimdi 6.5 yaşında bugün yediği 2pankek ,1sut, patates kızartması 1cb ayran harcadığı enerjinin hesabı yok ama pire gibi aman napalim sağlıklı olsunlar da buyunce yerler ;(
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydın
Bakmayacaktim ama motive olayım diye söyle ucundan bir kontrol ettim ki tam planladığım eksideyim
Eger bu günde planladığım gibi gotutebilirsem yarın güzel bir eksi ile gelirim buraya
Keske kendime güvenip üst listede olabilseydim iyi bir faydam olurdu o kadar iyi bir eksi çünkü ❤
Günaydın canim hayirli yolculuklar,mezuniyetin hayirli olsunGünaydın kızlar. Ben yollardayım. Herkes iyidir umarım. Bildirimimi yapayım yarın yetişemezsem sorun olmasın. Tartımın kirine pisine bakmayın otelde orda Burda süründü zavallım beni mezun et kaptancım. Görüşürüz
Günaydın canımGünaydın
Günaydın Tebrikler canım ne güzel eksi görmüşsünGünaydın
Bakmayacaktim ama motive olayım diye söyle ucundan bir kontrol ettim ki tam planladığım eksideyim
Eger bu günde planladığım gibi gotutebilirsem yarın güzel bir eksi ile gelirim buraya
Keske kendime güvenip üst listede olabilseydim iyi bir faydam olurdu o kadar iyi bir eksi çünkü ❤
Günaydın Tebrik ederim canım.Günaydın kızlar. Ben yollardayım. Herkes iyidir umarım. Bildirimimi yapayım yarın yetişemezsem sorun olmasın. Tartımın kirine pisine bakmayın otelde orda Burda süründü zavallım beni mezun et kaptancım. Görüşürüz
Gunaydin canimGünaydın herkeslere
Günaydın canimGünaydın kızlaar
Takim sessiz bu ara
Halbuki herkes evdeTakim sessiz bu ara
Bence kilo verince bu pcos da düzelecek gibi sadece onun için bile istiyorumGünaydın canim
Günaydın canim
Aslinda kendine guvenme vaktin geldi
Günaydın canim hayirli yolculuklar,mezuniyetin hayirli olsun
Adetim yine gecikti ona rağmen ❤Günaydın canım
Günaydın Tebrikler canım ne güzel eksi görmüşsün
Günaydın Tebrik ederim canım.
Pazardan sonra yogunlugum bitiyor insallahBu bizim kızlar nerde vallaaa takıma geldiklerinde almicam.haa