- 19 Ekim 2015
- 6.464
- 25.737
- 30
2.5 canım maşallahAyaklara bak masallah tombiş tombiş benım oglanın ayakları gıbı kac yasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.5 canım maşallahAyaklara bak masallah tombiş tombiş benım oglanın ayakları gıbı kac yasında
Ay valla hirka var bir tane 4 beden buyuk gibi durmuyor hicKız o ne nereden baksan 4 beden vardir arada
Sağol canım benim geçecek inşallahGeçmiş Olsun.
Onun etiketi yanlıştırAy valla hirka var bir tane 4 beden buyuk gibi durmuyor hic
Buralardayım canım
Çok yoğunum ya hiç fırsat olmadi ne bildirim yapmaya ne biseye kaç kiloyum onuda bilmiyorum hiç tartılmadim inşa verdiğmi geri almadım siz nasılsınız takım nasıl ilerliyor herkesl geldi mi ?Lavinia_98 canim sen nerelerdesin
En son 11 temmuzda girmis siteye
Bayram bitti,tatil bitti yavas yavas dönüyor eski üyeler:))Çok yoğunum ya hiç fırsat olmadi ne bildirim yapmaya ne biseye kaç kiloyum onuda bilmiyorum hiç tartılmadim inşa verdiğmi geri almadım siz nasılsınız takım nasıl ilerliyor herkesl geldi mi ?
Liste ye kaç haftam kaldı kaptanım hedef 57.0 yada 56 da olabilir şuan kaç kiloyum bilmiyorum çok çok 60 tırBayram bitti,tatil bitti yavas yavas dönüyor eski üyeler:))
5 hafta kaldi canim 6 ayin dolmasinaListe ye kaç haftam kaldı kaptanım hedef 57.0 yada 56 da olabilir şuan kaç kiloyum bilmiyorum çok çok 60 tır
Kilo durumun icin etiket yapmadım nasilsin nerdesin neler yaptin diyeÇok yoğunum ya hiç fırsat olmadi ne bildirim yapmaya ne biseye kaç kiloyum onuda bilmiyorum hiç tartılmadim inşa verdiğmi geri almadım siz nasılsınız takım nasıl ilerliyor herkesl geldi mi ?
Üzüldüm şuanda heryer yanıyo heryerEn son 11 temmuzda girmis siteye
Oda antalyadaydi insallah etkilenmemislerdir yanginlardan
Çok iyi ben yine girerim listeye zaten bir alıp bir veriyiorum kışa biraz dha vermek istiyorum çünkü kışın kalın elbise giycz içinde ince görünmek istiyor um tabi sporla beraber5 hafta kaldi canim 6 ayin dolmasina
gezi turu falan yaptık hiç boş durmadimKilo durumun icin etiket yapmadım nasilsin nerdesin neler yaptin diye
Biz iyiyiz iste ayni tas aynı hamam
Iyi halt ettingezi turu falan yaptık hiç boş durmadim
Guzel eksi tebrik ederim canimSelam
Bugünkü tartim
Donunu çikartıp tartilaydinSelam
Bugünkü tartim