Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol canim
Dun cikti ama hic yemiyo yemedigi icin ilac etkisini gosteremiyo kusuyo
Bu sabah kusmaya karsi ilac aldim ondan sonra ilac verdim suan kusmadi ama tek ayak ustunde yuruyorum valla ya
Benim kıza RAWFLOR verdi canim çok iyi geldi bagirsaklarinida 1gunde düzeltti

Pazartesi; 76.70
Cuma; 74.55
Mezuniyet; 72.25

Pazarteaiye göre; -2.15 kg
Mezuniyetere göre; +2.30 kg

Sabah 9da tartıldım da anca vakit bulup paylaşabildim.
Bir sürü alıntı yaptım inşallah cevaplamaya vaktim olur bi ara. Öpüyorum hepinizi.

Eklentiler

• IMG_20210730_091150.jpg
    IMG_20210730_091150.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 19
Geçmiş olsun canım. Üzülüyorum bu hastalık haberlerine. Zigzaglarla geçiyor hayat. :KK14:insallah kızın çabucak iyileşir.
Sagol canim
Insan hasta olur tedavi gorur
Oda sorun degil ama benim kiz hic bi caba gostermiyo kendini cok saliyo bi gorsen ameliyattan 10dk once cikmis gibi duruyo

Pazartesi; 76.70
Cuma; 74.55
Mezuniyet; 72.25

Pazarteaiye göre; -2.15 kg
Mezuniyetere göre; +2.30 kg

Sabah 9da tartıldım da anca vakit bulup paylaşabildim.
Bir sürü alıntı yaptım inşallah cevaplamaya vaktim olur bi ara. Öpüyorum hepinizi.
Mezuniyete göre artiyı verirsin insallah💕

inşallah canım gerçekten hayalim o
Burda aktif ol,istikrarli ol,ben yapıcam de,menunü ve sporunu hergun aksatmadan paylaş,istedigin herseyi konusup paylaşabilirsin bizimle,önerin varsa soyleyebilirsin menulere yorum yapabilirsin

Arkadaşlar bir sorum olacak menü tablosu dediğimiz ne ? 1. sayfada kurallarda yazıyordu da ilgimi çekti kusura bakmayın komik sorular dimi ama işte öğrenicem :)
Eskiden cok kalabaliktik hergun menu paylasildiginda kaptan tablo yapip kimler paylasmiş yada paylasmamis orda belirtiyodu simdi menu ve spor sayfasi var orda paylasiyoruz

Burda aktif ol,istikrarli ol,ben yapıcam de,menunü ve sporunu hergun aksatmadan paylaş,istedigin herseyi konusup paylaşabilirsin bizimle,önerin varsa soyleyebilirsin menulere yorum yapabilirsin
Tamam canım umarım cesaretimi kaybetmicem bu sefer bu kiloyu vermek istiyorum ve gerçekten normal gizem olmak istiyorum. Kendime güvenimi kaybetmeye başladım çünkü. Çok teşekkür ederim, tamamdır elimden geldiğince aktif olmaya çalışıcam.

X