- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kimler vardiki freede bende sadece asil listedikiler varAsıl liste bildirimleri tamamlandi free listenin cogu bildirim yapmadi
Bildirim yapmayanlari siliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimler vardiki freede bende sadece asil listedikiler varAsıl liste bildirimleri tamamlandi free listenin cogu bildirim yapmadi
Bildirim yapmayanlari siliyorum
Ne güzel ya benimde huncun içinde 3 beden küçük kıyafetlerim yatıyor işteAy valla hirka var bir tane 4 beden buyuk gibi durmuyor hic
Yakinda hurcun icindekileri çıkartırsın canimNe güzel ya benimde huncun içinde 3 beden küçük kıyafetlerim yatıyor işte
O güzel verdi de sen hala aynı yerde ve +2 kilo ile duruyorsun azıcık azimli ol
Sagol canimcanim benim cok gecmis olsunn kac gundur yatiyor
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Sagol canimGeçmiş olsun canım.
Benim kıza RAWFLOR verdi canim çok iyi geldi bagirsaklarinida 1gunde düzelttiSagol canim
Dun cikti ama hic yemiyo yemedigi icin ilac etkisini gosteremiyo kusuyo
Bu sabah kusmaya karsi ilac aldim ondan sonra ilac verdim suan kusmadi ama tek ayak ustunde yuruyorum valla ya
Sagol canimGeçmiş olsun canım. Üzülüyorum bu hastalık haberlerine. Zigzaglarla geçiyor hayat. insallah kızın çabucak iyileşir.
Mezuniyete göre artiyı verirsin insallahPazartesi; 76.70
Cuma; 74.55
Mezuniyet; 72.25
Pazarteaiye göre; -2.15 kg
Mezuniyetere göre; +2.30 kg
Sabah 9da tartıldım da anca vakit bulup paylaşabildim.
Bir sürü alıntı yaptım inşallah cevaplamaya vaktim olur bi ara. Öpüyorum hepinizi.
Kizlar bu eva hamile falan miydi 20dklik videoda bel kismi bayagi yagli geldi banaBizmi yanlis yapiyoruz evayi
Ama yaptigima inaniyorum
Al bikisi daha bizim gibi düşünenKizlar bu eva hamile falan miydi 20dklik videoda bel kismi bayagi yagli geldi bana
Valla bingil bingil.ediyordu acaba dedim dogum mu yapti ya da hamile miAl bikisi daha bizim gibi düşünen
inşallah canım gerçekten hayalim oYakinda hurcun icindekileri çıkartırsın canim
Bizde onu diyoz aylardir baklava yapamamis bizim Cordelia baklava yapti bileValla bingil bingil.ediyordu acaba dedim dogum mu yapti ya da hamile mi
Burda aktif ol,istikrarli ol,ben yapıcam de,menunü ve sporunu hergun aksatmadan paylaş,istedigin herseyi konusup paylaşabilirsin bizimle,önerin varsa soyleyebilirsin menulere yorum yapabilirsininşallah canım gerçekten hayalim o
Eskiden cok kalabaliktik hergun menu paylasildiginda kaptan tablo yapip kimler paylasmiş yada paylasmamis orda belirtiyodu simdi menu ve spor sayfasi var orda paylasiyoruzArkadaşlar bir sorum olacak menü tablosu dediğimiz ne ? 1. sayfada kurallarda yazıyordu da ilgimi çekti kusura bakmayın komik sorular dimi ama işte öğrenicem :)
Tamam canım umarım cesaretimi kaybetmicem bu sefer bu kiloyu vermek istiyorum ve gerçekten normal gizem olmak istiyorum. Kendime güvenimi kaybetmeye başladım çünkü. Çok teşekkür ederim, tamamdır elimden geldiğince aktif olmaya çalışıcam.Burda aktif ol,istikrarli ol,ben yapıcam de,menunü ve sporunu hergun aksatmadan paylaş,istedigin herseyi konusup paylaşabilirsin bizimle,önerin varsa soyleyebilirsin menulere yorum yapabilirsin