Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım umarım cesaretimi kaybetmicem bu sefer bu kiloyu vermek istiyorum ve gerçekten normal gizem olmak istiyorum. Kendime güvenimi kaybetmeye başladım çünkü. Çok teşekkür ederim, tamamdır elimden geldiğince aktif olmaya çalışıcam.
Rica ederim🥰

Eskiden cok kalabaliktik hergun menu paylasildiginda kaptan tablo yapip kimler paylasmiş yada paylasmamis orda belirtiyodu simdi menu ve spor sayfasi var orda paylasiyoruz
Tamam anladım canım sağol peki menü ve sporları oradan mı paylaşıyoruz o zaman buraya da yazıyormuyuz

Pazartesi; 76.70
Cuma; 74.55
Mezuniyet; 72.25

Pazarteaiye göre; -2.15 kg
Mezuniyetere göre; +2.30 kg

Sabah 9da tartıldım da anca vakit bulup paylaşabildim.
Bir sürü alıntı yaptım inşallah cevaplamaya vaktim olur bi ara. Öpüyorum hepinizi.
Guzel eksi tebrik ederim canim 💕

Tamam anladım canım sağol peki menü ve sporları oradan mı paylaşıyoruz o zaman buraya da yazıyormuyuz
Hemen üst sayfada 6.takim menu ve spor sayfasi var oraya paylasiyoruz sabah ogle aksam yedigimizi suyumuzu yaptigimiz spor varsa sporumuzu Cordelia Cordelia etiket yapiyoruz
Ordaki paylasilan menuleri alınti yapip bu sayfada yorumluyoruz

En son listeye gore gelmeyen cok kisi var canim siliyorum hepsini
t2720.gif

Hemen üst sayfada 6.takim menu ve spor sayfasi var oraya paylasiyoruz sabah ogle aksam yedigimizi suyumuzu yaptigimiz spor varsa sporumuzu Cordelia Cordelia etiket yapiyoruz
Ordaki paylasilan menuleri alınti yapip bu sayfada yorumluyoruz
anladım canım tamamdır çok teşekkür ederimmm :) of en sıkıntılı şey benim için su iyi hatırlattın zorla su içmeye çalışayım biraz da olsa

anladım canım tamamdır çok teşekkür ederimmm :) of en sıkıntılı şey benim için su iyi hatırlattın zorla su içmeye çalışayım biraz da olsa
Su en önemli hayat kaynagimiz lutfen sise al yanina yudum yudum iç gunde en az 2bucuk litre icmezsen kiloda veremezsin

Evet lesliyi o yuzden yapmadim yillarca buna da alisamam ben takintiliyim
Jillian yapayim en iyisi :KK70:
Ben Leslie yaptım uzun süre. Leslie yapıyorsun diye basen çıkmıyor. Genetik onun ki. Genetik olarak muhteşem fiziğe sahip bir kadının yaptığı sporu yapınca öyle olamiyoruz maalesef. Olabileceğimiz en iyi vücuda sahip oluyoruz. 🤷

Su en önemli hayat kaynagimiz lutfen sise al yanina yudum yudum iç gunde en az 2bucuk litre icmezsen kiloda veremezsin
Ne yazıkki farkındayım ve ben günde bir bardak falan su içiyorum. Şişe var da genelde masamda süs gibi duruyor inşallah su olayını halletmem lazım aşırı derece de kahve içiyorum bu arada biraz bağımlılık durumu var

Ne yazıkki farkındayım ve ben günde bir bardak falan su içiyorum. Şişe var da genelde masamda süs gibi duruyor inşallah su olayını halletmem lazım aşırı derece de kahve içiyorum bu arada biraz bağımlılık durumu var
Ayni sey bendede vardı gunde 2turk 5 nescafe icerdim simdi nescafe hic icmiyorum bile 2turk kahvesi iciyorum oda bana yeterli geliyo sende azaltmani tavsiye ederim

X