• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zaten ben onun kadar yaklaşamıyorum yere. Ona rağmen dizlerim çok ağrıyor bugün.
Ama sıkı kalçalar istiyorum. Popom çok büyük 99a çekmem lazım :olamaz:
Miracığım bu yarınki video değil mi❓
Ben sıralamayı mı kaçırdım acaba. Bugün 19 dakikalık video var dimi ❓
Mesajı düzenledim canım. Bugün 8. Gün yapılacak. 🤩 Benim toto küçüldü. Mira sözde göbek hareketi yaptırıyor. Ben de anlamadım. Bacaklarım inceliyor totom küçülüyor. 🤷

Mesajı düzenledim canım. Bugün 8. Gün yapılacak. 🤩 Benim toto küçüldü. Mira sözde göbek hareketi yaptırıyor. Ben de anlamadım. Bacaklarım inceliyor totom küçülüyor. 🤷
Bende bibok olmuyo :KK70: :KK70: :KK70:

Eksin cok guzel tebrik ederim canim 🤩🤩

Bende de olmuyor galiba burda hic dar kıyafetim de yok hepsi bol bol
Small giymem gerekirken xl felan giyiyorum 🤣🤣🤣
Bizmi yanlis yapiyoruz evayi :KK70: :KK70: :KK70:
Ama yaptigima inaniyorum

Bende aynı durumdayım . Bacak toto fazla yok ama onlar gidiyor yine de . Anlamış değilim . Bizi de mira kendine benzetecek. Ondadq toto yok göbek var 😊

Bende aynı durumdayım . Bacak toto fazla yok ama onlar gidiyor yine de . Anlamış değilim . Bizi de mira kendine benzetecek. Ondadq toto yok göbek var 😊
Aynen hepimiz göbekli Mira olacağız. 🤣
Benim Ağustos'ta göbek de gidecek. Karın en son gidiyor. Öyle biliyorum. 🤩 İnşallah öyledir.

Back