- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Kizz 300g miEspri yaptım genel olarak. Ben daha öncede takımlarda yarıştım cnm. Genel olarak hırslı bir insanım. Ama yılda 5 gün tatil yapıyorum. Planıma göre bu hafta mezun olacaktım ama 300 gramla kaçırdım. Haftaya inş artık
Espri cuma günü pek yanlış anlasilir cakacam demek artı demek algıladim benEspri yaptım genel olarak. Ben daha öncede takımlarda yarıştım cnm. Genel olarak hırslı bir insanım. Ama yılda 5 gün tatil yapıyorum. Planıma göre bu hafta mezun olacaktım ama 300 gramla kaçırdım. Haftaya inş artık
Deliye hergun bayram :)Bayramda gecti kaçamak yapmazlar heralde artık
Yani bizeDeliye hergun bayram :)
Ben yokken listeye girenler bile mezun olmak üzere 2ay izne çıkarsan böyle olurWilma11 de mezun oldu deyinde ben surda bir tur bayilayim
Yok o birakti bizi ne durumda bilmiyoruzBen yokken listeye girenler bile mezun olmak üzere 2ay izne çıkarsan böyle olurWilma11 de mezun oldu deyinde ben surda bir tur bayilayim
Acilen 8lerden kurtulman lazimBol artıli bir cuma
Gece de uyuyamadım hiç moralim bozuldu sabah mersindeki akrabalardan arkadaşlardan iyi haber aldım rahatladım biraz
Haftaya guzel olur insallahBol artıli bir cuma
Gece de uyuyamadım hiç moralim bozuldu sabah mersindeki akrabalardan arkadaşlardan iyi haber aldım rahatladım biraz
Geçmiş olsun canımBol artıli bir cuma
Bizi mi bıraktı niye kiYok o birakti bizi ne durumda bilmiyoruz
İnşaallahMaşallah teyzeme insallah iyi olucaklar
Ayy kaptanım özeli aç çabuk kesin birşeyler olmuş :)
Bilmem ki diyetten sıkılmış olabilirBizi mi bıraktı niye ki
Bilerek elbet artı çıkmam ama o da olabilir bakalım inş mezuniyetimi kutlarızEspri cuma günü pek yanlış anlasilir cakacam demek artı demek algıladim ben
Geçmiş olsun tatlım bebiş mi hastaİnşaallahuyumamış şimdi aldım 3 saat ara ile Buhari var onu yapicam
Isi olmayan acsin benide eklesinAyy kaptanım özeli aç çabuk kesin birşeyler olmuş :)