Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mesajı düzenledim canım. Bugün 8. Gün yapılacak. Benim toto küçüldü. Mira sözde göbek hareketi yaptırıyor. Ben de anlamadım. Bacaklarım inceliyor totom küçülüyor.

Mesajı düzenledim canım. Bugün 8. Gün yapılacak. Benim toto küçüldü. Mira sözde göbek hareketi yaptırıyor. Ben de anlamadım. Bacaklarım inceliyor totom küçülüyor.
Bende bibok olmuyo

Bende aynı durumdayım . Bacak toto fazla yok ama onlar gidiyor yine de . Anlamış değilim . Bizi de mira kendine benzetecek. Ondadq toto yok göbek var

Bende aynı durumdayım . Bacak toto fazla yok ama onlar gidiyor yine de . Anlamış değilim . Bizi de mira kendine benzetecek. Ondadq toto yok göbek var
Aynen hepimiz göbekli Mira olacağız.
Benim Ağustos'ta göbek de gidecek. Karın en son gidiyor. Öyle biliyorum. İnşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…