Mesajı düzenledim canım. Bugün 8. Gün yapılacak.Zaten ben onun kadar yaklaşamıyorum yere. Ona rağmen dizlerim çok ağrıyor bugün.
Ama sıkı kalçalar istiyorum. Popom çok büyük 99a çekmem lazım
Miracığım bu yarınki video değil mi
Ben sıralamayı mı kaçırdım acaba. Bugün 19 dakikalık video var dimi
Hoşbulduk, çok teşekkür ederim canımHoşgeldin arkadaşım
Tebrik ederim
Bende bibok olmuyoMesajı düzenledim canım. Bugün 8. Gün yapılacak.Benim toto küçüldü. Mira sözde göbek hareketi yaptırıyor. Ben de anlamadım. Bacaklarım inceliyor totom küçülüyor.
Haftayada ben espri yapacamEspri cuma günü pek yanlış anlasilir cakacam demek artı demek algıladim ben
Pek akillida sayılmayızDeliye hergun bayram :)
Eksin cok guzel canim tebrikler
Tebrik ederim
Ben orda cakacam yazmisim onebeee sanki dövcekmisim gibi yakacam yazmisti arkadastaHaftayada ben espri yapacam
Pek akillida sayılmayız
Sinirden şaşırmışındırBen orda cakacam yazmisim onebeee sanki dövcekmisim gibi yakacam yazmisti arkadasta
Ben her olayi artı anlarım cuma günu elimde degilSinirden şaşırmışındır
Bir kahvaltiya gittim neler olmuş
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Bende de olmuyor galiba burda hic dar kıyafetim de yok hepsi bol bolBende bibok olmuyo
Ben 8 aydır yapıyorum. Belki kısa sürede etki etmiyor.Bende bibok olmuyo
Bizmi yanlis yapiyoruz evayiEksin cok guzel tebrik ederim canim
Bende de olmuyor galiba burda hic dar kıyafetim de yok hepsi bol bol
Small giymem gerekirken xl felan giyiyorum
Ben biraz yavas yapıyorum sanki evaya goreBizmi yanlis yapiyoruz evayi
Ama yaptigima inaniyorum
Bebiş ile küçük kızım hasta canım sağolGeçmiş olsun tatlım bebiş mi hasta
Azcik sabirli olun. 7 günde incelmez ki hemen.Ben biraz yavas yapıyorum sanki evaya gore
Birde bacaklarim gitse yeter de oda gitmiyor
Bende aynı durumdayım . Bacak toto fazla yok ama onlar gidiyor yine de . Anlamış değilim . Bizi de mira kendine benzetecek. Ondadq toto yok göbek varMesajı düzenledim canım. Bugün 8. Gün yapılacak.Benim toto küçüldü. Mira sözde göbek hareketi yaptırıyor. Ben de anlamadım. Bacaklarım inceliyor totom küçülüyor.
Cok gecmis olsun canim ya kizinda mi hastalandiBebiş ile küçük kızım hasta canım sağol
Di mi cok sabirsiz davraniyoruzAzcik sabirli olun. 7 günde incelmez ki hemen.
Aynen hepimiz göbekli Mira olacağız.Bende aynı durumdayım . Bacak toto fazla yok ama onlar gidiyor yine de . Anlamış değilim . Bizi de mira kendine benzetecek. Ondadq toto yok göbek var
Benimde perşembeden basliyor verdigim kilonun 200 gr da heyecandan gidiyorBen her olayi artı anlarım cuma günu elimde degil