- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Ben köyde yiyorum ama dağ tepe geziyorum ,hele bu sene kızım kanguruda çok iyi oldu banaBen de köyde zayıflıyorum. Burda annem babam ablam oluyor çocuklarla ilgilenen olunca spora daha fazla zaman ayırabiliyorum. Açık hava iştahı açıyor. Her sene köye gelince kilo alıyordum. Bu sene dikkat ediyorum.
Nasıl gülüyorlar nasıl nasıl . Sopaya gulene yol gösterilir çokta sorun olmazKaptan sopa gösterse ne olcak gülüyolar
Dünden biraz daha iyi gibi şimdi aşağıda babannesi uyutursa uyucak yoksa alırımGünaydın canım bebem nasil oldu
Iste onun yerine ben sopaliyorum ya bide üstune laf yiyorum benim icin sıkıntı degil takmam ben elif üzulürNasıl gülüyorlar nasıl nasıl . Sopaya gulene yol gösterilir çokta sorun olmaz
Maşallah teyzeme insallah iyi olucaklarDünden biraz daha iyi gibi şimdi aşağıda babannesi uyutursa uyucak yoksa alırımakşam üstü de onun iğnesini vurdurcam. Gelsin de buhar makinesini ayarladım vericem.
Kaptan sana karayemiş çubuğu ayarlasaydim ben keşke gelmeden söyleseydin attıgini popolarina yapistirinca yakardı kırbaç gibiAttim onu çöpe
Kim laf etmiş ya sen bana şöyle hepsinin ağzına biber surecegim kim üzdü benim kaptanlarimiIste onun yerine ben sopaliyorum ya bide üstune laf yiyorum benim icin sıkıntı degil takmam ben elif üzulür
Burda da agac cok sopa yaparizKaptan sana karayemiş çubuğu ayarlasaydim ben keşke gelmeden söyleseydin attıgini popolarina yapistirinca yakardı kırbaç gibi
Kaptan sana karayemiş çubuğu ayarlasaydim ben keşke gelmeden söyleseydin attıgini popolarina yapistirinca yakardı kırbaç gibi
Pardon sorun nedir?Zipzip- sen sakinsen sorun yok ben degilim
Bizim burda kızılcık sopasi derler hem sağlam hem acıtan cinstenBurda da agac cok sopa yapariz
Sorun yokPardon sorun nedir?
İşte bundan
Hemen bulurum merak etmeİşte bundan
Ortim sana da bu yakışır. Hadi bakalım ben senden yanayım. Gitsin kilolar hadi bakalım yarış başlasınBen varımmm
Anam karayemişi çok özledim be . Sopası da fenadır herhalde hiç yemedim . Nerden geldi aklına kararmış çubuğu bir alemsin heKaptan sana karayemiş çubuğu ayarlasaydim ben keşke gelmeden söyleseydin attıgini popolarina yapistirinca yakardı kırbaç gibi
Ayarlayalım hemen kacamak yapana vururuzBizim burda kızılcık sopasi derler hem sağlam hem acıtan cinsten
Espri yaptım genel olarak. Ben daha öncede takımlarda yarıştım cnm. Genel olarak hırslı bir insanım. Ama yılda 5 gün tatil yapıyorum. Planıma göre bu hafta mezun olacaktım ama 300 gramla kaçırdım. Haftaya inş artık
Gelmeden yavaştan olmuştu karayemisler espirisini yapmıştık fena yakar bu diye oradan geldi :)Ortim sana da bu yakışır. Hadi bakalım ben senden yanayım. Gitsin kilolar hadi bakalım yarış başlasın
Anam karayemişi çok özledim be . Sopası da fenadır herhalde hiç yemedim . Nerden geldi aklına kararmış çubuğu bir alemsin he
Bayramda gecti kaçamak yapmazlar heralde artıkAyarlayalım hemen kacamak yapana vururuz