Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aman dikkat et canim
Köye gidip zayıflatan bı ben bir kaptan var galiba bende dönünce evdekilerle abarttip gelir gelmez hemen aldım hiç bosvermeye gelmiyor kapıda bekliyor yağlar valla döndünüz mu peki
Köy ikimize yariyor sanirim

800 gr az mı ki üzülüyorsun. İlk başlardaki kilo kaybı fazla olur çünkü çoğu ödemdir. Ben keşke her hafta 800 verebilsem
Bundan sonra fazla veremeyeceğime üzüleyim ne güzel 1 2 gidiyordum iyi alışmışım. 2 haftadır az görünce şoklara girdim
Kız yüzde birini vermişsin işte niye üzülüyorsun

Daha iyisi olur canım haftaya ödem varsa anlarsın kendinden
Teşekkür ederim tatlım , sporda yapıyorum ya sporlarıma güvendim veririm dedim ama olmadı . Demekki az yapıyormuşum spor. Mira gibi en az 2 saat Eva yapmam lazım ama daha vücudum alışık değil o kadar dayanmıyor.

Köye gidip zayıflatan bı ben bir kaptan var galiba bende dönünce evdekilerle abarttip gelir gelmez hemen aldım hiç bosvermeye gelmiyor kapıda bekliyor yağlar valla döndünüz mu peki
Ben de köyde zayıflıyorum. Burda annem babam ablam oluyor çocuklarla ilgilenen olunca spora daha fazla zaman ayırabiliyorum. Açık hava iştahı açıyor. Her sene köye gelince kilo alıyordum. Bu sene dikkat ediyorum.

Sporunu kilo vermen durdugunda artır canım şuan verdiğin gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…