Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy kaptanım özeli aç çabuk kesin birşeyler olmuş :)
Kaçirdin söylememki
t1434.gif

Geçmiş olsun canım
Ne yaptın sorunları cozebildiniz mi , uykusuzlukta ödem yapar ama
Allah Allah gerçekten mi bu ödem nasıl birşey böyle . Erken yatmak gerekiyor demekki uykusuz kalmamak için 🤔
İnşaallah 🤲 uyumamış şimdi aldım 3 saat ara ile Buhari var onu yapicam
Ay yawrum düzelmedi demek. Bu cuma günü hürmetine acilen şifalar dilerim amin amin amin
Isi olmayan acsin benide eklesin🤣🤣
Beni de eklesin 🤪lütfen

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum Nehir6161 Nehir6161 s i d e l y a s i d e l y a Tutku44 Tutku44 F Frozen01 Sismaniye Sismaniye

9. Gün Eva
5.30 saniyeden sonra squat var yere fazla yakın yaklaşık 1 dk. Lutfen squat tecrübesi olmayanlar yapmasın ya da çok dikkatli yapsın.♥️

Zaten ben onun kadar yaklaşamıyorum yere. Ona rağmen dizlerim çok ağrıyor bugün.
Ama sıkı kalçalar istiyorum. Popom çok büyük 99a çekmem lazım :olamaz:
Miracığım bu yarınki video değil mi❓
Ben sıralamayı mı kaçırdım acaba. Bugün 19 dakikalık video var dimi ❓

Zaten ben onun kadar yaklaşamıyorum yere. Ona rağmen dizlerim çok ağrıyor bugün.
Ama sıkı kalçalar istiyorum. Popom çok büyük 99a çekmem lazım :olamaz:
Miracığım bu yarınki video değil mi❓
Ben sıralamayı mı kaçırdım acaba. Bugün 19 dakikalık video var dimi ❓
Bugun 8.gunu yani 19 dakikalık videoyu yapacağız canim

Fitt_anne Fitt_anne ben seni tebrik etmedim galiba. Tebrik ederim arkadaşım kafana koyduğunu yapıyorsun . Maşaallah inşaAllah en kısa zamanda hedefine ulaşır vede kilo almazsın istediğin kiloda kalırsın amin amin amin
En sevdiğim Rakibim teşekkür ederim 😘bir kaç gün aşırı yemeklerde sonra hemen önlem alınca 1 haftaya kalmadan gidiyor o artı 💃🏿Ama mümkünse hiç bozmadan istikrarlı gitmek (sen gibi yani😍)
Kaç gündür kabak yemekden kabak ağacı çıkacak içimde Dünkü aclikta çabası🙄

En sevdiğim Rakibim teşekkür ederim 😘bir kaç gün aşırı yemeklerde sonra hemen önlem alınca 1 haftaya kalmadan gidiyor o artı 💃🏿Ama mümkünse hiç bozmadan istikrarlı gitmek (sen gibi yani😍)
Kaç gündür kabak yemekden kabak ağacı çıkacak içimde Dünkü aclikta çabası🙄
Allah ım ne güldüm . Hem eğlenceli hem istikrarlısın 😍🤩😘 böyle devam . Biri rakip seçmiş seni . Ben seni tutuyorum. Hadi göreyim seni göster kendini arkadaşım . 💪

X