Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de köyde zayıflıyorum. Burda annem babam ablam oluyor çocuklarla ilgilenen olunca spora daha fazla zaman ayırabiliyorum. Açık hava iştahı açıyor. Her sene köye gelince kilo alıyordum. Bu sene dikkat ediyorum.
Ben köyde yiyorum ama dağ tepe geziyorum ,hele bu sene kızım kanguruda çok iyi oldu bana

Dünden biraz daha iyi gibi şimdi aşağıda babannesi uyutursa uyucak yoksa alırım 🤭 akşam üstü de onun iğnesini vurdurcam. Gelsin de buhar makinesini ayarladım vericem.
Maşallah teyzeme insallah iyi olucaklar🤲

Kaptan sana karayemiş çubuğu ayarlasaydim ben keşke gelmeden söyleseydin attıgini popolarina yapistirinca yakardı kırbaç gibi :KK70:
m1125.gif

Ortim sana da bu yakışır. Hadi bakalım ben senden yanayım. Gitsin kilolar hadi bakalım yarış başlasın 🤗🤗🤗
Kaptan sana karayemiş çubuğu ayarlasaydim ben keşke gelmeden söyleseydin attıgini popolarina yapistirinca yakardı kırbaç gibi :KK70:
Anam karayemişi çok özledim be . Sopası da fenadır herhalde hiç yemedim . Nerden geldi aklına kararmış çubuğu bir alemsin he 🤣🤣🤣

sonundaoldu sonundaoldu kız listeymissin kabul edilemezzzz aslaa hemen at ödemini vs haftaya eksi gelinecek :KK4:
Espri yaptım genel olarak. Ben daha öncede takımlarda yarıştım cnm. Genel olarak hırslı bir insanım. Ama yılda 5 gün tatil yapıyorum. Planıma göre bu hafta mezun olacaktım ama 300 gramla kaçırdım. Haftaya inş artık

Ortim sana da bu yakışır. Hadi bakalım ben senden yanayım. Gitsin kilolar hadi bakalım yarış başlasın 🤗🤗🤗

Anam karayemişi çok özledim be . Sopası da fenadır herhalde hiç yemedim . Nerden geldi aklına kararmış çubuğu bir alemsin he 🤣🤣🤣
Gelmeden yavaştan olmuştu karayemisler espirisini yapmıştık fena yakar bu diye oradan geldi :)

X