Bu bahaneyi kullanmayı çok istiyorum.Çocuğum kalanı ağzıma tepti bile kabul görmez
Dileği dedim sen de mi giriyorsun çok sevindim.Beni dimi beni kesin alalım bence de dilek beklesin
Dileği boşver beni alın bir kişilik yer varsa sandalye koydurdum ya kız :) dilek duymasınDileği dedim sen de mi giriyorsun çok sevindim.
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin . Cuma dualarınızaBu bahaneyi kullanmayı çok istiyorum.
Amin.İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin . Cuma dualarınıza
Afiyet olsun canımKahvaltıdan önce soğan kürü
Kahvaltı
2 hş yumurta, 1 domates, 1 salatalık,2 dilim peynir, 2 ceviz. 1 dilim karpuz
Akşam Izgara tavuk , salata
Yatmadan önce soğan kürü
Su 3.5
Spor
Eva 7 gün 25 dk. 250 puan
5000 adım 500 pn
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü
Kahvaltı
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık biber
3 zeytin
Ara
2 hurma
2 ceviz
Akşam
5 yk kuru biber kavurması
4 yk yoğurt
1 dilim tb ekmeği
2,5 lt su
25 dk eva 250
Eki Görüntüle 2894276
1100
Bonus 500
1850 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Olur panpa neden olmasin kapı orda yersenKocam yemeyince sürat yapıyor mecbur yedim olur mu kanka.
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü
Kahvaltı
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık biber
3 zeytin
Ara
2 hurma
2 ceviz
Akşam
5 yk kuru biber kavurması
4 yk yoğurt
1 dilim tb ekmeği
2,5 lt su
25 dk eva 250
Eki Görüntüle 2894276
1100
Bonus 500
1850 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Galiba o dokundu tatlım , aç gözlülük neye mal olduBebeğim akşam ictigin sutmu etkiledi acaba
İnşaallah dua vaktine denk gelir amin. İnşaallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın amin. İnşaallah seninde ağzına tıkar çocuğun yemeği amin amin aminBu bahaneyi kullanmayı çok istiyorum.
Bence laf çaktı .Olur panpa neden olmasin kapı orda yersen
Reglin odemini mi atamadın acabaBenim tartım iyi değil yaa
Neden böyle oldu bilmiyorum. Reglin 5. Günü artık.
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen hafta 76.8
Bu hafta 76
Fark -800
Yüzde 1.041
Ay gerçekten mi , ne bileyim iki haftadır 800 gr veriyorum üzülüyorum. O kadar spor nereye gidiyor diye . Kaçamak falan yapsam diyecem ki ondandır kaçamak yok Spor var ama geldiğim nokta bu. Kusura bakmayın gerçekten.Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Yaa olur mu oyle sey canim haftalık cok guzel kilo veriyorsun aylik 3.2 kilo ederAy gerçekten mi , ne bileyim iki haftadır 800 gr veriyorum üzülüyorum. O kadar spor nereye gidiyor diye . Kaçamak falan yapsam diyecem ki ondandır kaçamak yok Spor var ama geldiğim nokta bu. Kusura bakmayın gerçekten.
Benim de 2.. Gün. Dün akşam başladı.Reglin odemini mi atamadın acaba
Teşekkür ederim tatliş kaptanımYaa olur mu oyle sey canim haftalık cok guzel kilo veriyorsun aylik 3.2 kilo eder
Boyle boyle hedefine ulaşacaksın
Bilmiyorum ki canım. Atayım artık napayım. Korkunun ecele faydası yokReglin odemini mi atamadın acaba
Haftaya daha guzel olur bozma moraliniBilmiyorum ki canım. Atayım artık napayım. Korkunun ecele faydası yok