Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay gerçekten mi , ne bileyim iki haftadır 800 gr veriyorum üzülüyorum. O kadar spor nereye gidiyor diye . Kaçamak falan yapsam diyecem ki ondandır kaçamak yok Spor var ama geldiğim nokta bu. Kusura bakmayın gerçekten.
800 gr az mı ki üzülüyorsun. İlk başlardaki kilo kaybı fazla olur çünkü çoğu ödemdir. Ben keşke her hafta 800 verebilsem 😔

Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.85
Bu hafta 62.60
Fark 250 gr.
🥺
IMG_20210730_101738.jpg

Son düzenleme:
bayram seni çok kötü etkilemiş canım.. hemen verirsin inşallah aldığın kiloları :KK43:
Verıcem canım ınsallah cok dıkkat edıcem.
Listede değilsindir diye tahmin ediyorum 🤔
Ha yok degılım sukur
Cumaya halledersin canim
Bayramdan sonra diyete devam etseydin artin cok olmazdi eksiye bile gecerdin saglik olsun
😕😕 cok üzgünüm
Paylasima devam et o zaman kisa surede hedefine ulasirsin zaten 💕💕

Bugunden itibaren duzenli menulerini bekliyoruz 💕

Günaydın canim 💕
Tamam canım dunde teyzemler geldı samsumdan kardesımde bende cok yogun basım telı elıme bıle alamıyorum. Ama
Bizim mezunlqr ne durumda @Kmsl Hnd @sardunya1038
@Brzhuzur bunlar neler yapıyor ki
Ne gibi canım neler yapıyor anlamadım kılo verme anlamındamı ya biz koye gıttık duzenım tamamen şaştı. Sureklı iş güc tadılat cpk streslı bı ortamdı bende saldım acıkcası

250 gram eksisin ama neyseki etaplar birlestigi icin 1.050 gram eski gorunuyorsun yinede guzel tebrik ederim canim 💜💜
Ay ben niye öyle hesapladım. Sevindim azcık 100 gr 100 grdır. 😒
Ama ikiye bölünecek işte yüzdeler. Napayım kaptanım. Elimden geleni yaptım. İnşaAllah haftaya güzel olur.

Hayırlı cumalar kızlar. Biz Eğridir’e geldik bir gün dinlendik. Hiç taril havam yok. Canım ülkem cayır cayır yanıyor çok üzgünüm😢
İnş hepsi kontrol altına alınır tez vakitte.
Biz de bu Cuma’yı alnımızın akıyla atlatırız inş. Haftaya maalesef ben yakıcam da grubu 😬
Nasil yani yakıcaksin :KK57: :KK43:

Verıcem canım ınsallah cok dıkkat edıcem.

Ha yok degılım sukur

😕😕 cok üzgünüm

Tamam canım dunde teyzemler geldı samsumdan kardesımde bende cok yogun basım telı elıme bıle alamıyorum. Ama

Ne gibi canım neler yapıyor anlamadım kılo verme anlamındamı ya biz koye gıttık duzenım tamamen şaştı. Sureklı iş güc tadılat cpk streslı bı ortamdı bende saldım acıkcası
Köye gidip zayıflatan bı ben bir kaptan var galiba :KK70: bende dönünce evdekilerle abarttip gelir gelmez hemen aldım hiç bosvermeye gelmiyor kapıda bekliyor yağlar valla döndünüz mu peki

X