Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Niye dışarıdan canım hayırdır takip edince birşey değişiyor mu kiloda yoksa öylesine mi
Kendi istegiyle ayrıldı takimdan ben gidiyorumda demedi birilerine artik takima gitmicem demis gelincede ben almicam zaten kimsede kusura bakmasin insan dil dökerek ona birseyler söylüyo anlatiyo yeri geliyo dinliyo pes etmemesini söylüyo yapilan cok sacma ben gidiyorum demeden gitti yolu acik olsun

Teşekkür ederim sizlerden takımdan çok şey öğrendim size de yolunuz açık olsun ...

Afiyet olsun canım

Menü spor şahane tebrikler
Afiyet olsun sadece sabah sucuk yerine b peynirli tost olsaymış dedim . Sanki sabah 3. Dilim ekmek te olmasaymış acaba
Yine de beğendim
Menüm 1085 kalori. Bol su şekersiz kahve içildi.

Spor 11.533 adım (60 dk Eva ve yürüyüş )
1153 puan
Eva 6. Gün yapıldı. 500 puan bonus

150 snx 3 plank 450 sn plank 450 puan

Toplam 2103 puan.
Çok iddialı menü bravo , evalar havada uçuşuyor
Tebrikler çok güzel menü

Tabi verirsin neden olmasın. Önemli olan inanman ve başlaman. Hadi bakalım kolay gelsin cnm

Günaydın kızlarcım
Ben maalesef pazartesiye göre artıdayım. Doymadığım için yememi biraz artırdım ondan sanırım. Ama azalmayı düşünmüyorum vücudum alışınca eksilmeye başlar diye düşünüyorum çünkü hala diyet şeklinde az yiyorum. Bir de mezun olamıyorum sanırım tartım da tatile gitmek istedi

Eklentiler

• 369C4081-4702-4F2A-8923-A5B983D3A7D6.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 26
Gunaydin canim
Bir onceki haftaya eksidesin ama mezuniyete yetmiyor haftaya duruma gore mezun ederiz canim

Gunaydin canim
Bir onceki haftaya eksidesin ama mezuniyete yetmiyor haftaya duruma gore mezun ederiz canim
Günaydın canım
Bende çok çok artidayim
Ama ben bugün sıfırdan başladım diyetcigime
Ve bu defa son artık
Alt listede olduğum için size sıkıntı vermem dimi

iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
1h yumurta peynir zeytin salatalik domates 1bkahve

Oglen
4 catal tavuk doner 4d patates

Aksam
2 tavuk baget 1tb salata
3lt su

Sabah
1 dilim ekmek
1 küçük patates
1 dilim peynir
Cay

Öğle
Turk kahvesi
2 ceviz

Ara
2 dilim karpuz

Aksam
3 köfte
Salata

@MiraPham Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…