- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gecmis bitmicek deyip günaydini ekleyim demissin cikolataGünaydınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis bitmicek deyip günaydini ekleyim demissin cikolataGünaydınnn
Benim bacaklarda değişiklik varIyi gidiyoz iyi ama neden incelmiyom ben
Evet ya günaydın yazayım spnra geçnişe dalayım dedimGecmis bitmicek deyip günaydini ekleyim demissin cikolata
Geçmiş olsun canım. İnşallah değilsinizdir. İçininferah tut .İyi geceler bugün eşim yolda rahatsizlandi. Sarimsaklidan dönüş yolundaydik. Ayvacik ta ki akrabasina zor vardik yolda hastaneye uğrayıp ilac yazdirdi ama ayvaciga vardığımizda 39 derece ates vardı gözünü açamıyodu. Ordan birisi belli bir yere kadar getirdi bizi sonra da kp geldi. Tekrar hastaneye götürdük korona testi yaptirdi. Cok kötüyüm ya berbat bir gün geçirdik. İnşallah korona degilizdir. Kendi köyüme gidemedim bu sebepten. Eger pozitif cikarsak napicaz eve gidebilir miyiz hiç bilmiyorum
Aramıza hoşgeldinİyiyim ama bu gidişata dur demezsem hiç iyi olamayacam daha önce kk ile hedefe yaklaşmıştım yine o azmi burda bulurum diye düşünüyorum
Gunaydin canimGünaydınnn
Ne guzelBenim bacaklarda değişiklik var
Gunaydin canimGünaydın kızlar, yarını heyecanla bekliyorum. Tartıları çok merak ediyorum
PehhhhBenim bacaklarda değişiklik var
Bende merak ediyoumGünaydın kızlar, yarını heyecanla bekliyorum. Tartıları çok merak ediyorum
Tatlış kaptanim ❤Hic sorun olmaz canim baslangic tarihi ve kilonu yeniden guncellerim bende
Benim de totoşta bir değişiklik var.Benim bacaklarda değişiklik var
Allah daim etsin ablaBenim de totoşta bir değişiklik var.
Gölgesi biraz büyümüş mü ne
Füzenin üzerine okuyup göndermesen de olurdu kuzum yaAllah daim etsin abla
Bu benim işim ablaFüzenin üzerine okuyup göndermesen de olurdu kuzum ya
At yiğidin bağrınaBu benim işim abla
Kahve topiklerinde gezip kahveyle cikolata yersen totisin büyürAt yiğidin bağrına
Cici kv elleriyle baklava açmış totişim ye dedi ben de daldım tepsiyeKahve topiklerinde gezip kahveyle cikolata yersen totisin büyür