- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ne yaptin geneYazın diyet niye bu kadar zor yaaa
Aynen sabah aciklanmis kardeşim saglik istiyordu puan yetiyor diyor insallah istedigi yer olurüniversite sınavı sonuçları açıklanmış.. giren herkesin gönlüne göre versin inşallah Rabbim..
Of sorma bütün gece ayaktaydim benimki sallama ile yetinmiyor kucakta gezdikValla şu 3haftayi gecti ayni durumdayim gece kalkmis benimki ayaklarimda salla diyo okadar huyu degistiki
Bırakır daha da azimli olSorma ya bı yakamı bırakmadı bu 7ler kaç aydır
Sağol canım benimafiyet olsun canımm
Günaydın kuzumGünaydınnn
Amin canım inşallah herkes istediği yeri kazanırüniversite sınavı sonuçları açıklanmış.. giren herkesin gönlüne göre versin inşallah Rabbim..
İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin her ne istiyorsaAynen sabah aciklanmis kardeşim saglik istiyordu puan yetiyor diyor insallah istedigi yer olur
Geçen gün bunu düşünüyordum.Ayrıca spor puanlarındaki yürüyüş için saati 375 eş değer puan bence düzenlenmeliçünkü saatte ortalama 7000 adım atılıyor desek buda 700 puan demek .. yetkililere arz ederim Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Akşam detoks suyumu hazırladım bugün yanıma aldım içiyorum ama arkadaş sabah börek almış gelmiş eşlik et bana diyorNe yaptin gene
Ozaman sen bitir islerini ozaman gel listeye gir canim eylüldeAkşam detoks suyumu hazırladım bugün yanıma aldım içiyorum ama arkadaş sabah börek almış gelmiş eşlik et bana diyor(Ettim tabi yalnız bırakmak olmazdı )
Yanıma salata hazırlayıp aldım öğlen tonbalıklı salata yiyeceğim inşallah
Böyle cebelleşiyorum işte yesem de bi ucundan tutuyorum fazla kaçmasın diye tartılmadım bayadır ama baya şişliğim var. Ağustosta listeye girerim diye düşünüyordum ama hem düğünler var hem ağustosta ayrı eylülde ayrı tatil planlarım var. Hem yatılı misafir geliyor hem ben yatılı biyerlere gidiyorum derken Çok zorlanıyorum ya bi düzen tutturamadım
Hayırlı sabahlar canimHayırlı sabahlar 6. Takımın güzel kızları
Sagol canimİnşallah Rabbim gönlüne göre nasip
Guncelleme yapalim o zaman canim tempolu yuruyus dakikasi 10 puan desek 600 puan olur ne dersinGeçen gün bunu düşünüyordum.Zipzip-
Hayirli sabahlar canımHayırlı sabahlar 6. Takımın güzel kızları
Hosgeldin canim yakin mi köyünüzBen köye geldim.
YA tartıyı almayı unuttum şimdi okuyunca aklıma geldSagol canim
Guncelleme yapalim o zaman canim tempolu yuruyus dakikasi 10 puan desek 600 puan olur ne dersin
Hayirli sabahlar canım
Hosgeldin canim yakin mi köyünüz
Tartiyi getirdin mi
Afiyet olsun canımsalı menusu
1 bardak dukan icecegi
9.30 haslanmis yumurta salatasi 1 dilim cavdar 3 zeytin ,1 dlm peynir ,domates salatalik
11.00 5 kuru uzum
1530 1 muz
16.30 2 adana 1 dlm ekmek 1 kas salata ,1kase mercimek corbasi
18.00 2 cizi
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
su 2 lt
spor
9209adim =920puan
eva 2.(27dk)
,3.(29dk),
4. (29dk) viedaolari yaotim
toplam 85 dk *10=850 p
400 bacak karin squat bolgesel =400
2170 toplam spor puanimEki Görüntüle 2893545
Gelince kaldiign yerden devam edersin canimYA tartıyı almayı unuttum şimdi okuyunca aklıma geldcuma annemlerde tartılırım bu hafta öyle yaparım bildirim. Öteki hafta denize gidecem yapamam bildirim Farklı tartıda tartılmak da değişik sonuç olıyor inş olmaz
Afiyet olsun canimsalı menusu
1 bardak dukan icecegi
9.30 haslanmis yumurta salatasi 1 dilim cavdar 3 zeytin ,1 dlm peynir ,domates salatalik
11.00 5 kuru uzum
1530 1 muz
16.30 2 adana 1 dlm ekmek 1 kas salata ,1kase mercimek corbasi
18.00 2 cizi
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
su 2 lt
spor
9209adim =920puan
eva 2.(27dk)
,3.(29dk),
4. (29dk) viedaolari yaotim
toplam 85 dk *10=850 p
400 bacak karin squat bolgesel =400
2170 toplam spor puanimEki Görüntüle 2893545
Afiyet olsun canim menunu aksam toplu olarak yazabilir misinMerabalar kızlar bi kaç gündür yoktum misafirlerim gelmişti sabah menüm
2 adet haşlanmış yumurta
Maydonoz
5 zeytin
Azıcık peynir
1 tatlı kaşığı acuka
2 bardak ıhlamur bir dilim ekmek
Ara öğün yiyemiyecegum bugün akşama kadar dışarda işlerim var oyuzden yumurtayı 2ye çıkardım
Canim afiyet olsunMerabalar kızlar bi kaç gündür yoktum misafirlerim gelmişti sabah menüm
2 adet haşlanmış yumurta
Maydonoz
5 zeytin
Azıcık peynir
1 tatlı kaşığı acuka
2 bardak ıhlamur bir dilim ekmek
Ara öğün yiyemiyecegum bugün akşama kadar dışarda işlerim var oyuzden yumurtayı 2ye çıkardım
olur inşallah canımmAynen sabah aciklanmis kardeşim saglik istiyordu puan yetiyor diyor insallah istedigi yer olur