Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla şu 3haftayi gecti ayni durumdayim gece kalkmis benimki ayaklarimda salla diyo okadar huyu degistiki
Of sorma bütün gece ayaktaydim benimki sallama ile yetinmiyor kucakta gezdik
Sorma ya bı yakamı bırakmadı bu 7ler kaç aydır
Bırakır daha da azimli ol
afiyet olsun canımm
Sağol canım benim
Günaydın kuzum
üniversite sınavı sonuçları açıklanmış.. giren herkesin gönlüne göre versin inşallah Rabbim..
Amin canım inşallah herkes istediği yeri kazanır
Aynen sabah aciklanmis kardeşim saglik istiyordu puan yetiyor diyor insallah istedigi yer olur
İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin her ne istiyorsa

Akşam detoks suyumu hazırladım bugün yanıma aldım içiyorum ama arkadaş sabah börek almış gelmiş eşlik et bana diyor (Ettim tabi yalnız bırakmak olmazdı)
Yanıma salata hazırlayıp aldım öğlen tonbalıklı salata yiyeceğim inşallah

Böyle cebelleşiyorum işte yesem de bi ucundan tutuyorum fazla kaçmasın diye tartılmadım bayadır ama baya şişliğim var. Ağustosta listeye girerim diye düşünüyordum ama hem düğünler var hem ağustosta ayrı eylülde ayrı tatil planlarım var. Hem yatılı misafir geliyor hem ben yatılı biyerlere gidiyorum derken Çok zorlanıyorum ya bi düzen tutturamadım

Ozaman sen bitir islerini ozaman gel listeye gir canim eylülde

İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip
Sagol canim
Geçen gün bunu düşünüyordum. Zipzip-
Guncelleme yapalim o zaman canim tempolu yuruyus dakikasi 10 puan desek 600 puan olur ne dersin
Hayırlı sabahlar 6. Takımın güzel kızları
Hayirli sabahlar canım
Ben köye geldim.
Hosgeldin canim yakin mi köyünüz
Tartiyi getirdin mi

Sagol canim

Guncelleme yapalim o zaman canim tempolu yuruyus dakikasi 10 puan desek 600 puan olur ne dersin

Hayirli sabahlar canım

Hosgeldin canim yakin mi köyünüz
Tartiyi getirdin mi
YA tartıyı almayı unuttum şimdi okuyunca aklıma geldcuma annemlerde tartılırım bu hafta öyle yaparım bildirim. Öteki hafta denize gidecem yapamam bildirim Farklı tartıda tartılmak da değişik sonuç olıyor inş olmaz

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim menunu aksam toplu olarak yazabilir misin

Canim afiyet olsun
Sabah ogle aksam yazarsan ona gore yorum yapilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…