Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın :KK76::KK76::KK76:

Tekrar merhaba herkese tanışalım kızlar ben sportie, geçen sene çok güzel 3-4 ayım geçmişti burada. Mezun oldum. Ancak yine aldım kiloları kendimi yine takımda buldum. Kaptanım ve arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti. Cordelia Cordelia hoşbulduk.

Dün tahmin sormuştum çok almışım çokk 😔
Buradan başlıyoruz spor falan napıyoruz, desteklerinizi esirgemeyin benden 😍

Kilom 61,400 .
3 hafta sonra tatilim var ne yapıp edip fazlalıkları atmalıyım 🙏
hosgelmissin arkadasımm 💐 yeni moda eva 🌱bizde onu yapiyoruz 🤸🏻‍♀️kollar ve ayaklar ile kombinasyon yapiyor kadin bol bol hareket 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️
Çocuklarda komple diş temizletmedim . Siyah noktaları temizleyip dolgu yaptı. Olan yerleri..
Ben komple temizlettim . Diş temizlemekte midenin zarar gördüğünü senden duydum belki de doğrudur bilmiyorum.
Bu doktor çocuklarımın 3. Doktoru, ilk 2 çocuk diş doktoru oğlumun ön dişleri çürük diye ameliyatla müdahale edeceklerdi. İlk ki kilosu 16 değil diye narkoz yapamam riskli dedi . 2. Si kilosu farketmez dedi 450 euro masraf çıkardı. Ameliyatta bazı şeyler de gerekebilir üstüne eklenebilir dedi . Banada küçük yaşta mantıklı gelmedi başka diş doktoruna götürdüm çocuk diş doktoruna götürün dedi. Çocul diş doktorları ameliyat diyor falan ilgilenmedi. sonra arkadaşımın tavsiyesi ile bu diş doktorunu buldum ve bende buna gidiyorum çok memnunum. Çovuk diş doktoru değil ama çocuklara da bakıyor ve ne ameliyat etti çocuğumu ne birşey 20 dakika sürmedi ön dişlerini yapması. Ve de hiç parada talep etmedi sigorta ödüyor dedi. Bende yaptırdım benden de almadı . Benimde 3. Diş doktorum bu. 2. Diş doktoruna doluya 120 euro almıştı .

Burda doktorda doktora malzemeden malzemeye fiyatlar değişiyor ve çok pahallı . Eşimin diş doktoru var 1 dişine 900 euro para verdi biraz kırık diye benim diş doktoruma gitseydi 5 kuruş ödemezdi. Olmayan dişi için de 4 bin euro masraf çıkarmış . Burda dişler malesef pahallı ekstra ne olur ne olmaz diye diş sigortası yaptırdım daha yakın zamanda. 1 sene olmadı .

Çocukları sormuştun ne kadar tatil diye. Burda bölge bölge değişiyor çocukların tatilleri berlin de arkadaşım var onların 2 hafta sonra okulları başlayacak . Yaz tatili burda 6 hafta, bizimde 13 eylülde başlayacak inşaAllah.

Maşallah canım devam et çok iyi gidiyorsun. Ama burda doğup büyüyenler in dil bilmemesini garipsedim . Burda mecbur kreşlere okullara gidip öğrenmen gerekiyor kreşe bile gitmezsen mecbur okullarda dersler yabancı dil öğrenmen gerekiyor ve tanımıyorum da Burda büyüyüp dil bilmeyen

Hoş geldin tatlım
anladim canimm ..
diş icin mide degil diş minesinden bahsetmistim 😂🤣😂🤣
ooo baya istemis esinden yaaa o nedir ..
neyse snaa guvensin esin iyi arastirma yapiyorsun masallah en uygunu en iyisini bulmussun 😂🤣😂🤣

6 hafta butun yaz icin demi .. sene icinde cok tatil var mi ..
evet okullarda ogretiliyor ama aktif kullanmayinca okumaya devam edilmeyince koreliyorlar sanirim

Günaydın kaptanıımm :KK68:

günaydın canımm ne güzel bir mesaj olmuş :KK68::KK68:

Günaydın tatlııım :KK68:

günaydın canım helal olsun vallahi özendim bende bi düşüneyim mezun olduğumdna beri saldım :deli:

günaydın merhaba, kilon çok fazla değil ama az olan kilo zor gidiyor tabi. 3 haftaya bence güzel verirsin yinede kolay gelsin :KK68:

günaydın canıım :KK68:

günaydın bebişimm :KK68::KK68::KK68:
💐💐💐💐💐

Cordelia Cordelia

kuzum sporda kimisi eklemis kimisi eklememis bende sasirdim ne yapacagimi .. neye gore ekleyecegiz 500 bonus puani

asagidaki menuleri cordelyaya sormak icin alintiladim kizlar 🤗

27 Temmuz menü spor

20.000 adım 2000 puan (145 dk. Eva)
Eva 5. Gün yapıldı. 500 puan

Toplam 2500 puan.
mesela senin icin spor puanina baktiginda
145 eva 1450 puan eder ama toplam puana katmamissin sadece bonus 500 puan var ..
toplam puanin daha fazla olurdu

Eki Görüntüle 2893465
251p
5. Gün eva 26dk 260 p
Eva Bonus 500p
50 bölgesel 50 p
150 sn plank 150p
1211 p
Cordelia Cordelia
sidelya icin hem 26 dk eva puani 260 hem bonus 500 var toplam puanin icinde ..
12 30
3 bardak siyah çay
1 tane tb sucuklu tost
4 biber
1 domates
Çeyrek salatalık

18 00
Salata
1 tb ekmek
1 kahve
1 yeşil çay

Spor
squat 100=100p
Eva 5. Bölüm= 500 p.
İp 500 =500p.
Jj 100 =100p
Adım 19420 =1942p.
Toplam =3.142 p
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul

mesela buradada 5.bolum 29 dk sanirim 290 puan yok sadece 500 bonus var

yanlis anlamayin sakin bende ona gore hesaplayayim dedimm .. :KK60:

canim kuzum herkes yapsin diye bonuslar veriyorrr:KK19:

Cordelia Cordelia

Cordelia Cordelia

kuzum sporda kimisi eklemis kimisi eklememis bende sasirdim ne yapacagimi .. neye gore ekleyecegiz 500 bonus puani

145 eva 1450 puan eder ama toplam puana katmamissin sadece bonus 500 puan var ..

Cordelia Cordelia
Soyleki adimsayar kullaniyor musun eva yaparken canim
Iki defa puan hesaplamamak icin tek puani baz aliyoruz
Ben telefondan bakarak yaptigim icin attigim adimlar sayilmiyor o yuzden adim ve evayi ayri yaziyorum birde 500 bonus puan yaziyorum

Sagol canim 💕💕

Guncelleme yapalim o zaman canim tempolu yuruyus dakikasi 10 puan desek 600 puan olur ne dersin

Hayirli sabahlar canım 💕

Hosgeldin canim yakin mi köyünüz🥰
Tartiyi getirdin mi 🤭🤭
Evet canım. Yakın köy Ankara içinde. Belki de aynı köydeyiz seni izliyorum uzaktan :rolleyes:
Tartısız gezmiyorum :halay:

Soyleki adimsayar kullaniyor musun eva yaparken canim
Iki defa puan hesaplamamak icin tek puani baz aliyoruz
Ben telefondan bakarak yaptigim icin attigim adimlar sayilmiyor o yuzden adim ve evayi ayri yaziyorum birde 500 bonus puan yaziyorum
Benim sayarim saymiyo zaten evada kolumdan cikartip şarja takiyorum

Cordelia Cordelia

Cordelia Cordelia
Canım benim saatim kolumda. 145 dk Eva 1450 puan 20.000 adım 2000 puan. Adımların çoğu Eva yaparken atıldı. Çift puan hesaplamamak için Eva puanını değil adım puanını baz aldım. Bazıları Eva yaparken telefonunu üstüne almıyor. O yüzden Eva puanını hesaplıyor.

Cordelia Cordelia

Cordelia Cordelia
Ben miranın hesabına göre 500 puan eklemeye başladım kuzum. O adım üzerinden hesaplıyor ben telefondan yaptığım için eva dakika üzerinden hesaplıyorum. Fark bu. Nehir eklenmemiş Bonus puanı ama onu da zaten spor kaptaniçemiz ekliyor 🤩

Ben miranın hesabına göre 500 puan eklemeye başladım kuzum. O adım üzerinden hesaplıyor ben telefondan yaptığım için eva dakika üzerinden hesaplıyorum. Fark bu. Nehir eklenmemiş Bonus puanı ama onu da zaten spor kaptaniçemiz ekliyor 🤩
Aynen . F Frozen01 tamamını yapmıyor. Ona da 250 puan ekliyorum. :KK66:

X