Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben yapmayı çok istiyorum ama olmuyor kızımdan dolayı:KK43: geç yatmaya erken kalmays başladı aradaki uyku açığını gün içinde uyuyarak kapatıyor .Dün gece 11 de yürüyüşe çıktım o uyur uyumaz
Tatlım sen spor yapıyorsun. Ben hiç yapmayanlar yapsın istiyorum. 💋

Korona testi yapsınlar istiyorsanız koku alamıyorum kemiklerim çok ağrıyor deyin. Ben Öyle yaptırdım. Bizim yeğen korona olunca. Bayramın 2. Günü.
Test yaptirmak istemiyo oglan esim zaten olmus negatif bende şükür bisey yok

Afiyet olsun kizlar 💕💕💕💕
Sağol güzel kaptanım 💕
Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen 😕
Oooo çok geçmiş olsun 😔
Eva yapıyorum 4 gundur ama sanki hic degisiklik yok bende dogru yapmiyor muyum acaba 🤭
Bende de daha dün etki etti bacaklarımın iç kısmı sırtım göbek yanları ama göbekte tık yok önlerde tık yok . 🙄

Arabaylla giderken çoğu yerler göl olmuş evleri su basmış . Millet sokaklarda itfaiyeciler uğraşıyor . Allahım arabalar çabur bahçelerde ot kalmamış hep çamur olmuş. Bizim eve vurmadı şükür 2 akarımız var evin önünde arkada yolladı 1 tane ordan gitti taşlamadı şükür . Akşama yine bekleniyor bakalım ne olacak . Allah ım sonumuzu hayr etsin amin

X