Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Test yapmaya gerek yok demis degilsiniz demis :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ayy delircem
Yengem bogazlari acıma öksürmeye başlamıştı
Ertesi gün karnı çok kotu agriyinca doktora gitti tahliller yapıldı idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor korona testine gerek yok korona değilsin demis . Bizimkiler başka hastaneye gidip yaptırdılar sonuç pozitif 🙄Benim oğlumada aynısını demişti doktor gözünden belli olur korona değilsin sen diye sonuç ailecek korona olmuştuk😁

Yengem bogazlari acıma öksürmeye başlamıştı
Ertesi gün karnı çok kotu agriyinca doktora gitti tahliller yapıldı idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor korona testine gerek yok korona değilsin demis . Bizimkiler başka hastaneye gidip yaptırdılar sonuç pozitif 🙄Benim oğlumada aynısını demişti doktor gözünden belli olur korona değilsin sen diye sonuç ailecek korona olmuştuk😁
Tovbe yaaa😔

Test yapıp verilerimi yükseltmek istemiyorlsr anlamış değilim
Olabilir canim ama zaten yuksek almis basini gitmis vakalar heryerde kırmızi alarm veriyolar eeee salarken düsuncektin ne olcak evde kalan gene evde

Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen 😕
Geçmiş olsun canım 😔

X