Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kaptanım bugün de wc yok sabah yani su kayısı çaylarını içeyim probiyotik alayım bide insaAllah düzene girer evdeyim artıkVerirsin sen bu aldığın kiloyu şu wc isini çözde
Hadiyaaaa gecen bende aldim oğlan istedi hicte güvenmiyodum öyle seylereGünaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen
Gecmis olsun canimGünaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen
Sagol canimSporun harika
Menünde sporunda güzel canım afiyet olsun bu arada 3 kişi mi menü yazmış ben dahil
Eva bende dalak yoruyor sen nasıl yapıyorsun çok uğraştım ama yapamıyorum ben
Evine döndün ya dikkat edince ,wc sorununu çözünce vermeye başlarsın canimKilo alıp geri geldim kıslar
Eki Görüntüle 2893173
Günaydın canim cook geçmiş olsunGünaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen
Günaydın canimGünaydın kizlar
Aman aman boşverin yemesin kimse hava sıcak cabuk bozuyor demek ki sağol kaptanımHadiyaaaa gecen bende aldim oğlan istedi hicte güvenmiyodum öyle seylere
Çok geçmiş olsun canım
Sağol canımGecmis olsun canim
Aynen kaptanım wc sorunu bitince verdiklerim geri gidecek insaAllah sağol kaptanımEvine döndün ya dikkat edince ,wc sorununu çözünce vermeye başlarsın canim
Günaydın canim cook geçmiş olsun
Günaydın canim
Canım inşallah her şey yoluna girer. Kızının sağlığı en önemlisi o iyi olsun diğerleri de bir şekilde hallolur.Zipzip- bende uzun süredir aktif olamadım kusura bakmayın
Hep bir telase oldu fazla da melankolik bir dönemdeydim
Diyetime de dikkat edemedim
Çarşamba da diyetisyende randevum var. Haziran başından beri kızın hastalığı eşimin iş durumu ha boşandık boşanicaz kayinvalidemin saçma sapan lafları bütün hevesim kırıldı. Diyetisyene de söyleyeceğim size de yazayım su son 1.5 ayi silip yeniden başlasam öyle kabul etsem sanki hiç diyet yapmamışım gibi
Vallahi çok özür diliyorum psikolojimin içine ettiler yani bunun tek açıklanabilir yani bu
Yeni yeni toparlıyorum
Tekrar kusura bakmayın inanın tadım yoktu
Geçmiş olsun Ayşem. Çabucak toparlanmasını dilerim.İnşallah bugün öksürük şurubu aldım ona da başladım bakalım inşallah çabuk geçer tüm huyu değişti
Ben yapmayı çok istiyorum ama olmuyor kızımdan dolayı geç yatmaya erken kalmays başladı aradaki uyku açığını gün içinde uyuyarak kapatıyor .Dün gece 11 de yürüyüşe çıktım o uyur uyumazKimse spor yapmıyor. Çok üzgünüm.
Canım size de geçmiş olsun. Bugünlerde bebeler hep hasta.Hayırlı geceler kızım ve oğlum ikiside ateşli yarın doktorumuza götüreceğiz ikisinide bugün onlarla uğraştım kızı uyutup spor yapacağım inşallah herkese hayırlı geceler
Sen de beni sev beni seven kederinden eriyip gidiyormuş ama sen mutluluktan verCanım inşallah en kısa sürede toparlanırsin. Senden ricam duygusal yeme sorununu coz. Yiyecekler Saba anlık bir keyif versede sonrasında sağlıksız vücut getirip seni mahvediyor. Mutsuz ediyor. O yüzden ne yasarsan yaşa kendine yiyerek zarar verme. Kendini sev.
Günaydın canimGünaydın kizlar
Afiyet olsun canımPazartesi menüsü
Kahvaltı 10 .oo
1 kase yulaf ezmesi
Öğle diyelim saat 1.3o gibi
5 dilim sucuk 1,5 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
2 parça kasar
5 zeytin
1 t.k cokokrem
Ara 3 erik
19.3o
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase yeşil fasulye
Salata
4 tane ızgara köfte ızgara kabak
Bol su 5000 adim
Zipzip- @MiraPham E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımPazartesi menüsü
Kahvaltı 10 .oo
1 kase yulaf ezmesi
Öğle diyelim saat 1.3o gibi
5 dilim sucuk 1,5 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
2 parça kasar
5 zeytin
1 t.k cokokrem
Ara 3 erik
19.3o
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase yeşil fasulye
Salata
4 tane ızgara köfte ızgara kabak
Bol su 5000 adim
Zipzip- @MiraPham E Elif_Eylul
Cnm ciktimi korona testinin sonuçlarıAfiyet olsun canım
Test yapmaya gerek yok demis degilsiniz demisCnm ciktimi korona testinin sonuçları
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun arkadaşımGünaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen