Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen 😕
Hadiyaaaa gecen bende aldim oğlan istedi hicte güvenmiyodum öyle seylere
Çok geçmiş olsun canım 😒

Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen 😕
Gecmis olsun canim 😕

Sporun harika

Menünde sporunda güzel canım afiyet olsun bu arada 3 kişi mi menü yazmış ben dahil

Eva bende dalak yoruyor sen nasıl yapıyorsun çok uğraştım ama yapamıyorum ben
Sagol canim
Bende biraz zorlandim gobek hareketlerinde tam yapadim. Ama kendini kaptirirsan eglenceli 😊

Evine döndün ya dikkat edince ,wc sorununu çözünce vermeye başlarsın canim 🥰🥰
Günaydın canim cook geçmiş olsun 😞
Günaydın kizlar 💞
Günaydın canim 💕

Hadiyaaaa gecen bende aldim oğlan istedi hicte güvenmiyodum öyle seylere
Çok geçmiş olsun canım 😒
Aman aman boşverin yemesin kimse hava sıcak cabuk bozuyor demek ki sağol kaptanım 😘
Gecmis olsun canim 😕
Sağol canım 😘
Evine döndün ya dikkat edince ,wc sorununu çözünce vermeye başlarsın canim 🥰🥰

Günaydın canim cook geçmiş olsun 😞

Günaydın canim 💕
Aynen kaptanım wc sorunu bitince verdiklerim geri gidecek insaAllah 🤲🏻 sağol kaptanım 😘

Zipzip- Zipzip- bende uzun süredir aktif olamadım kusura bakmayın
Hep bir telase oldu fazla da melankolik bir dönemdeydim
Diyetime de dikkat edemedim
Çarşamba da diyetisyende randevum var. Haziran başından beri kızın hastalığı eşimin iş durumu ha boşandık boşanicaz kayinvalidemin saçma sapan lafları bütün hevesim kırıldı. Diyetisyene de söyleyeceğim size de yazayım su son 1.5 ayi silip yeniden başlasam öyle kabul etsem sanki hiç diyet yapmamışım gibi
Vallahi çok özür diliyorum psikolojimin içine ettiler yani bunun tek açıklanabilir yani bu
Yeni yeni toparlıyorum
Tekrar kusura bakmayın inanın tadım yoktu
Canım inşallah her şey yoluna girer. Kızının sağlığı en önemlisi o iyi olsun diğerleri de bir şekilde hallolur.

Kimse spor yapmıyor. Çok üzgünüm. :110:
Ben yapmayı çok istiyorum ama olmuyor kızımdan dolayı:KK43: geç yatmaya erken kalmays başladı aradaki uyku açığını gün içinde uyuyarak kapatıyor .Dün gece 11 de yürüyüşe çıktım o uyur uyumaz

Canım inşallah en kısa sürede toparlanırsin. Senden ricam duygusal yeme sorununu coz. Yiyecekler Saba anlık bir keyif versede sonrasında sağlıksız vücut getirip seni mahvediyor. Mutsuz ediyor. O yüzden ne yasarsan yaşa kendine yiyerek zarar verme. Kendini sev. ♥️
Sen de beni sev :KK60: beni seven kederinden eriyip gidiyormuş ama sen mutluluktan ver :süslü:

Pazartesi menüsü
Kahvaltı 10 .oo
1 kase yulaf ezmesi

Öğle diyelim saat 1.3o gibi
5 dilim sucuk 1,5 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
2 parça kasar
5 zeytin
1 t.k cokokrem

Ara 3 erik

19.3o
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase yeşil fasulye
Salata
4 tane ızgara köfte ızgara kabak

Bol su 5000 adim
Zipzip- Zipzip- @MiraPham E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 💕

Pazartesi menüsü
Kahvaltı 10 .oo
1 kase yulaf ezmesi

Öğle diyelim saat 1.3o gibi
5 dilim sucuk 1,5 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
2 parça kasar
5 zeytin
1 t.k cokokrem

Ara 3 erik

19.3o
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase yeşil fasulye
Salata
4 tane ızgara köfte ızgara kabak

Bol su 5000 adim
Zipzip- Zipzip- @MiraPham E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 💕

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun arkadaşım

X