• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

KAlktigimdan beri oturmadim dun bide bugunki evayi yaptim oldum su gibi,simdi yemekleri yapayım yiyip aksama cardio yapayim🤪
Kolay gelsin canim valla yine iyi yapmissin ben yatıyorum firsat buldukca:))
Arabaylla giderken çoğu yerler göl olmuş evleri su basmış . Millet sokaklarda itfaiyeciler uğraşıyor . Allahım arabalar çabur bahçelerde ot kalmamış hep çamur olmuş. Bizim eve vurmadı şükür 2 akarımız var evin önünde arkada yolladı 1 tane ordan gitti taşlamadı şükür . Akşama yine bekleniyor bakalım ne olacak . Allah ım sonumuzu hayr etsin amin
Ayy ne kadar daha böyle surecek ki insallah etkilemez kimseye zarar vermez yagmur 😞😞

Arabaylla giderken çoğu yerler göl olmuş evleri su basmış . Millet sokaklarda itfaiyeciler uğraşıyor . Allahım arabalar çabur bahçelerde ot kalmamış hep çamur olmuş. Bizim eve vurmadı şükür 2 akarımız var evin önünde arkada yolladı 1 tane ordan gitti taşlamadı şükür . Akşama yine bekleniyor bakalım ne olacak . Allah ım sonumuzu hayr etsin amin
Oooo Allahim yardim etsin 🤲

Ne olacak bu halimiz 🤔
Screenshot_20210727-131443_Gallery.jpg

Ben seni çok seviyorum. Kederimden eridim hiç gelmiyorsun. 🙈
Bu ne sevgi ah :KK75::KK75::KK75::KK75:
Tatlım gezmeler bitti. Özlettiğim için hem özür diler hem de teşekkür ederim. :KK74:Başimin üzerinde ve kalbimin içinde hep yeri var takımımın :KK68:
Nasılsın cordeliam :KK25:

Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen 😕
Çok geçmiş olsun canım. İyi mi durumu nasıl oldu?

Geçmiş olsun canım 😔

Çok geçmiş olsun. Allah'a emanet olsun. ♥️

Geçmiş olsun canım öksürük şurubu bitkisel olan prospan kullanıyorum sanada öeneririm çok çok iyi öksürüğü anında kesiyor kaç yaşında bebeğin ben zencefil bal limon veriyorum 1 çay kaşığı oda kesiyor veya evinizde buhar makinanız varsa oda çok iyi geliyor öksürüğe çabucacık iyileşir inşallah

Gecmis olsun canim 😔
Bizim zeynepte gecen boğaz da enfeksiyon oldu 1 aynı anda agzinda da aft çıkmıştı hemen hemen 1 ay oldu
Doktoru umca verdi antibiyotik yerine 2 günde iyilesti ama herkeste işe yarar mı bilemiyorum doktor ya da eczacınıza sorun isterseniz bitkisel olduğu için kesin alın diye tavsiye edemem
Allah sifa versin

Geçmiş olsun canim 😞

Memlekete gidecekti en son canim sanirim daha gelmedi

Hersey ust uste geldi Allah yardimcin olsun canim
O zaman diyetisyen ile birlikte bizimle de guzel bir baslangic yap🥰🥰

Degisiklik olmustur insallah kilo almadan gelirsin alsanda gelince verirsin canim iyi tatiller 🥰🥰

Geçmiş olsun canim 😞

Gecmis olsun canim sana da rutin kontroller mi

Günaydın canim 💜

Gunaydin ablacim 💜

Günaydın canim 💜

😱😱😱😱😔
Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen 😕
Sıcakta tavuk yenilmez canım zehirler.
Geçmiş olsun Ayşem. Çabucak toparlanmasını dilerim.
Sağolun kızlar 💋🌺💞

Kolay gelsin canim valla yine iyi yapmissin ben yatıyorum firsat buldukca:))

Ayy ne kadar daha böyle surecek ki insallah etkilemez kimseye zarar vermez yagmur 😞😞
Bilmiyorum ki canım , bu sene böyle devam edecek sanırsam hava durumuna bakıyorum yağmurlu güneşli fırtınalı falan gösteriyor. Kurban olduğum rabbim hepsini veriyor hiç mahrum da bırakmıyor . 😊

çok geçmiş olsun canım ya..
Uno ciya tohumlu ekmek aldim daha önce almamistim 1dilim 61 kaloriymis rahatlikla tuketebilirsiniz kizlar
uno denge ekmeği de tavsiye ederim canım. kalorisini bilmiyorum :deli:
ya izlerken bile kötü oldum Allah oradaki herkese yardım etsin..

Çok sağol kuzum amin 😘

Hoşbuldum canım iyi diyelim iyi olayım bugün tekrar başladım diyete biraz karnım gurulduyor🤭 sen nasılsın canım 😊

Çok sağol kuzum 😘
Çok şükür. Bende iyiyim canım . Teşekkür ederim .🥰

Back