Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

KAlktigimdan beri oturmadim dun bide bugunki evayi yaptim oldum su gibi,simdi yemekleri yapayım yiyip aksama cardio yapayim🤪
Kolay gelsin canim valla yine iyi yapmissin ben yatıyorum firsat buldukca:))
Arabaylla giderken çoğu yerler göl olmuş evleri su basmış . Millet sokaklarda itfaiyeciler uğraşıyor . Allahım arabalar çabur bahçelerde ot kalmamış hep çamur olmuş. Bizim eve vurmadı şükür 2 akarımız var evin önünde arkada yolladı 1 tane ordan gitti taşlamadı şükür . Akşama yine bekleniyor bakalım ne olacak . Allah ım sonumuzu hayr etsin amin
Ayy ne kadar daha böyle surecek ki insallah etkilemez kimseye zarar vermez yagmur 😞😞

Arabaylla giderken çoğu yerler göl olmuş evleri su basmış . Millet sokaklarda itfaiyeciler uğraşıyor . Allahım arabalar çabur bahçelerde ot kalmamış hep çamur olmuş. Bizim eve vurmadı şükür 2 akarımız var evin önünde arkada yolladı 1 tane ordan gitti taşlamadı şükür . Akşama yine bekleniyor bakalım ne olacak . Allah ım sonumuzu hayr etsin amin
Oooo Allahim yardim etsin 🤲

Ne olacak bu halimiz 🤔
Screenshot_20210727-131443_Gallery.jpg

Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen 😕
Çok geçmiş olsun canım. İyi mi durumu nasıl oldu?

Geçmiş olsun canım 😔

Çok geçmiş olsun. Allah'a emanet olsun. ♥️

Geçmiş olsun canım öksürük şurubu bitkisel olan prospan kullanıyorum sanada öeneririm çok çok iyi öksürüğü anında kesiyor kaç yaşında bebeğin ben zencefil bal limon veriyorum 1 çay kaşığı oda kesiyor veya evinizde buhar makinanız varsa oda çok iyi geliyor öksürüğe çabucacık iyileşir inşallah

Gecmis olsun canim 😔
Bizim zeynepte gecen boğaz da enfeksiyon oldu 1 aynı anda agzinda da aft çıkmıştı hemen hemen 1 ay oldu
Doktoru umca verdi antibiyotik yerine 2 günde iyilesti ama herkeste işe yarar mı bilemiyorum doktor ya da eczacınıza sorun isterseniz bitkisel olduğu için kesin alın diye tavsiye edemem
Allah sifa versin

Geçmiş olsun canim 😞

Memlekete gidecekti en son canim sanirim daha gelmedi

Hersey ust uste geldi Allah yardimcin olsun canim
O zaman diyetisyen ile birlikte bizimle de guzel bir baslangic yap🥰🥰

Degisiklik olmustur insallah kilo almadan gelirsin alsanda gelince verirsin canim iyi tatiller 🥰🥰

Geçmiş olsun canim 😞

Gecmis olsun canim sana da rutin kontroller mi

Günaydın canim 💜

Gunaydin ablacim 💜

Günaydın canim 💜

😱😱😱😱😔
Günaydın kıslar 2 saat uykuyla duruyorum eşim tavuk döner yemiş o da zehirledi eşimi 2 defa acile gittik geldik serum iğne daha yeni uyudu sayılır eşim Allah beterinden korusun bu çok berbat birşeymiş gıda zehirlenmesinin ne kadar kötü olduğunu anladım gecem gündüzüm karıştı resmen 😕
Sıcakta tavuk yenilmez canım zehirler.
Geçmiş olsun Ayşem. Çabucak toparlanmasını dilerim.
Sağolun kızlar 💋🌺💞

Kolay gelsin canim valla yine iyi yapmissin ben yatıyorum firsat buldukca:))

Ayy ne kadar daha böyle surecek ki insallah etkilemez kimseye zarar vermez yagmur 😞😞
Bilmiyorum ki canım , bu sene böyle devam edecek sanırsam hava durumuna bakıyorum yağmurlu güneşli fırtınalı falan gösteriyor. Kurban olduğum rabbim hepsini veriyor hiç mahrum da bırakmıyor . 😊

çok geçmiş olsun canım ya..
Uno ciya tohumlu ekmek aldim daha önce almamistim 1dilim 61 kaloriymis rahatlikla tuketebilirsiniz kizlar
uno denge ekmeği de tavsiye ederim canım. kalorisini bilmiyorum :deli:
ya izlerken bile kötü oldum Allah oradaki herkese yardım etsin..

Çok sağol kuzum amin 😘

Hoşbuldum canım iyi diyelim iyi olayım bugün tekrar başladım diyete biraz karnım gurulduyor🤭 sen nasılsın canım 😊

Çok sağol kuzum 😘
Çok şükür. Bende iyiyim canım . Teşekkür ederim .🥰

X