- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
I ıhhhh kaçmaz. Keşke birlikte baskasaydik soğan kürüne.Senden kaçarmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
I ıhhhh kaçmaz. Keşke birlikte baskasaydik soğan kürüne.Senden kaçarmı ?
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun çok salgın var hasta olan olana . Allahım şifa versin aminHayırlı geceler kızım ve oğlum ikiside ateşli yarın doktorumuza götüreceğiz ikisinide bugün onlarla uğraştım kızı uyutup spor yapacağım inşallah herkese hayırlı geceler
Amin canım sana yüzdeyüz katılıyorum salgın var yeğenlerimde aynı şekil hastalar yarın büyükşehirdeki doktora gidicekler rabbim evlatlarımızı esirgesinGeçmiş olsun çok salgın var hasta olan olana . Allahım şifa versin amin
Sporun harika26 Temmuz Menü ve Spor
Menü 925 kalori
14.000 adım 1400 puan
Eva 4. Gün 500 puan
180 sn. Plank 20 squat 200 puan
Toplam 2100 puan
Menünde sporunda güzel canım afiyet olsun bu arada 3 kişi mi menü yazmış ben dahiliyi geceler kızlar
Menum
Sabah
1 h yumurta 1kk peynir zeytin salatalık 1dilim ekmek 1bkahve
Ara
1b tarcinli sutlu kahve 2 kare bitter
Aksam
1tb yogurtlu brokoli
2lt su
Spor
20 köprü 20 puan
50 squat 50 puan
eva actim bu cikti spor spordur dedim yaptim
26.gun
19 dk eva 190 puan
Cordelia
7000 adim 700 puan
Eki Görüntüle 2893129
Geçmiş olsun canım öksürük şurubu bitkisel olan prospan kullanıyorum sanada öeneririm çok çok iyi öksürüğü anında kesiyor kaç yaşında bebeğin ben zencefil bal limon veriyorum 1 çay kaşığı oda kesiyor veya evinizde buhar makinanız varsa oda çok iyi geliyor öksürüğe çabucacık iyileşir inşallahİnşallah bugün öksürük şurubu aldım ona da başladım bakalım inşallah çabuk geçer tüm huyu değişti
tesekkur ederimYuva yıkmak çok kolay , salla gitsin . Sen eşinle mutluysan kapını kapat dışarıdakileri duyma. Umurunda olmasın. Sen umursamaz isen daha rahat edersin. Kulak ardı et herşeyi . Takma kafana . Kendine hep ben mutluyum ben mutluyum evrene mesaj gönder. Pozitif düşün pozitif olsun. Kal sağlıcakla sıhhatle canım.
Gecmis olsun canimİnşallah bugün öksürük şurubu aldım ona da başladım bakalım inşallah çabuk geçer tüm huyu değişti
Canım inşallah en kısa sürede toparlanırsin. Senden ricam duygusal yeme sorununu coz. Yiyecekler Saba anlık bir keyif versede sonrasında sağlıksız vücut getirip seni mahvediyor. Mutsuz ediyor. O yüzden ne yasarsan yaşa kendine yiyerek zarar verme. Kendini sev.Zipzip- bende uzun süredir aktif olamadım kusura bakmayın
Hep bir telase oldu fazla da melankolik bir dönemdeydim
Diyetime de dikkat edemedim
Çarşamba da diyetisyende randevum var. Haziran başından beri kızın hastalığı eşimin iş durumu ha boşandık boşanicaz kayinvalidemin saçma sapan lafları bütün hevesim kırıldı. Diyetisyene de söyleyeceğim size de yazayım su son 1.5 ayi silip yeniden başlasam öyle kabul etsem sanki hiç diyet yapmamışım gibi
Vallahi çok özür diliyorum psikolojimin içine ettiler yani bunun tek açıklanabilir yani bu
Yeni yeni toparlıyorum
Tekrar kusura bakmayın inanın tadım yoktu
Kahvaltı 11 de
akşam yemeği 18 00 de
2lt su
1 bardak yeşil çay
Sporlar
Eva 4. Gün =500 p.
Squat 10 =10 p
İp 500 =500 p.
Adım 17401=1740
Toplam 2.750 p.
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
26 Temmuz Menü ve Spor
Menü 925 kalori
14.000 adım 1400 puan
Eva 4. Gün 500 puan
180 sn. Plank 20 squat 200 puan
Toplam 2100 puan
iyi geceler kızlar
Menum
Sabah
1 h yumurta 1kk peynir zeytin salatalık 1dilim ekmek 1bkahve
Ara
1b tarcinli sutlu kahve 2 kare bitter
Aksam
1tb yogurtlu brokoli
2lt su
Spor
20 köprü 20 puan
50 squat 50 puan
eva actim bu cikti spor spordur dedim yaptim
26.gun
19 dk eva 190 puan
Cordelia
7000 adim 700 puan
Eki Görüntüle 2893129
Afiyet olsun kizlarBugünki menüm
10.00 1.5 kepekli ekmek 2 siyah zeytin 1 sahanda yumurta domates salatalık az lor peyniri
15.30 1 avuçiçi çerez çiğ
20.00 3 tane kepekli undan yapılmış yağsız etli börek ayran
1 kupa form çayı
Su 3 lt
Spor 100 ip atlama 100 p
15 cardiyo 150 p
10 dk bölgesel 100 p
20 köprü 20 p
20 squat 20pEki Görüntüle 2893131 200 p Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Birlikte yapalım canımI ıhhhh kaçmaz. Keşke birlikte baskasaydik soğan kürüne.