Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canım yediklerimden kaynaklı çok katı besleniyor um ne yapayım bende böyle seviyorum bir ara duzeldim şimdi yine aynıyım
Ha aman iyi öyle olsun da. Naçizane ben eğer o gün 3 litreden az su içersem hiç gidemiyorum tuvalete. Katı besleniyorum ben de çorba sulu yemek falan hiç sevmem ama su en az 3 lt içince sorun etmiyor vücut

Ha aman iyi öyle olsun da. Naçizane ben eğer o gün 3 litreden az su içersem hiç gidemiyorum tuvalete. Katı besleniyorum ben de çorba sulu yemek falan hiç sevmem ama su en az 3 lt içince sorun etmiyor vücut
Ben günde 3.5 rahat içiyorum çokta aktifim dediğin gibi öğüne sulu eklemeyince boş

Ben günde 3.5 rahat içiyorum çokta aktifim dediğin gibi öğüne sulu eklemeyince boş
Garip geldi bana şu an yine dayanamaz başka bir hatta birkaç doktora giderdim ben olsam sanırım tabii insan kendini biliyorsa en önemlisi o vücudunu bünyeni tanıyorsan sorun yok

Yalnıs etiket mesajımda gelmemiş yarın bildirim yapayim dedim bu takım iyice boş kaldı eskiden geçmiş yapamadim şimdi iki saylfa tek geçiyor
Tamam canim yarin yap
Baksana sayfalar ilerlermiyo sadece biz bize konusuyoruz

Valla takım kapanacak diye korkuyorum böyle giderse.
Listemizde kisi sayısı az,ki biz en fazla kişi sayisı yüksek olan takimdan birisiydik yakinda gene mezun veririz sayımız azalir kimse gelmiyo takimlara artik

Şöyle iyi ödem söktürücü kür tarifi verebilir misiniz bana ? Bugün regl den karnım şiş biraz hafifleyeyim
Ben dün şöyle bişi yaptım . Birkaç karanfil biraz taze nane maydonoz bir limon kabuk tarçın. Salatalık da var tarifte evde yok koyamadım varsa siz koyun

Eklentiler

• 87D73D4E-5E78-4965-8257-212F8F929590.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 27
Ben dün şöyle bişi yaptım . Birkaç karanfil biraz taze nane maydonoz bir limon kabuk tarçın. Salatalık da var tarifte evde yok koyamadım varsa siz koyun
Teşekkür ederim canım
Yukarda menü ve spor sayfasi var orda paylasiyoruz canim
Sabah
Ögle
Aksam
Suyunu
Spor varsa M mirap etiket yapiyosun
Tarti fotosu atsaydin başlangıç icin nick+tarih olarak
Mirap ı yanlış etiketlemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…