- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ha aman iyi öyle olsun da. Naçizane ben eğer o gün 3 litreden az su içersem hiç gidemiyorum tuvalete. Katı besleniyorum ben de çorba sulu yemek falan hiç sevmemYok canım yediklerimden kaynaklı çok katı besleniyor um ne yapayım bende böyle seviyorum bir ara duzeldim şimdi yine aynıyım
Ben günde 3.5 rahat içiyorum çokta aktifim dediğin gibi öğüne sulu eklemeyince boşHa aman iyi öyle olsun da. Naçizane ben eğer o gün 3 litreden az su içersem hiç gidemiyorum tuvalete. Katı besleniyorum ben de çorba sulu yemek falan hiç sevmemama su en az 3 lt içince sorun etmiyor vücut
Tebrikler canimHayırlı cumalar
Geçen hafta 63.65
Bu hafta 62.85
Fark 800 gr
Eki Görüntüle 2891551
Zipzip- E Elif_Eylul
Odem olabilir canimFazladan 3 bin kalori demek, bence yağdan kilo almış olsanız bilirdiniz çok yedim falan derdiniz. Ödem falandır diye düşünüyorumyine de dikkat tabii
Garip geldi bana şu anBen günde 3.5 rahat içiyorum çokta aktifim dediğin gibi öğüne sulu eklemeyince boş
Yalnıs etiket mesajımda gelmemiş yarın bildirim yapayim dedimSöyle canım
Tamam canim yarin yapYalnıs etiket mesajımda gelmemiş yarın bildirim yapayim dedimbu takım iyice boş kaldı eskiden geçmiş yapamadim şimdi iki saylfa tek geçiyor
Yıllardır böyle canım kilo almaminda en büyük sebebi buGarip geldi bana şu anyine dayanamaz başka bir hatta birkaç doktora giderdim ben olsam sanırım tabii insan kendini biliyorsa en önemlisi o vücudunu bünyeni tanıyorsan sorun yok
Ya hiç deme hayret kaldım bildirim yaptık bir sürü kişi listeye girdi hepsi listeden ayrılmış yada izne çıkmış bu takım üst üste birincilikler almışTamam canim yarin yap
Baksana sayfalar ilerlermiyo sadece biz bize konusuyoruz
Yaaa iste bir varız bir yokuzYa hiç deme hayret kaldım bildirim yaptık bir sürü kişi listeye girdi hepsi listeden ayrılmış yada izne çıkmış bu takım üst üste birincilikler almış
Valla takım kapanacak diye korkuyorum böyle giderse.Yaaa iste bir varız bir yokuz
Listemizde kisi sayısı az,ki biz en fazla kişi sayisı yüksek olan takimdan birisiydik yakinda gene mezun veririz sayımız azalir kimse gelmiyo takimlara artikValla takım kapanacak diye korkuyorum böyle giderse.
Ben dün şöyle bişi yaptım . Birkaç karanfil biraz taze nane maydonoz bir limon kabuk tarçın. Salatalık da var tarifte evde yok koyamadım varsa siz koyunŞöyle iyi ödem söktürücü kür tarifi verebilir misiniz bana ? Bugün regl den karnım şiş biraz hafifleyeyim
Eksiye bak tebrikler canim
Teşekkür ederimTebrikler canim
Odem olabilir canim
Ama cabuk gider inaniyorum
Yukarda menü ve spor sayfasi var orda paylasiyoruz canimYediklerimizi akşam toplu halde yazcaz di mi
Teşekkür ederim canımBen dün şöyle bişi yaptım . Birkaç karanfil biraz taze nane maydonoz bir limon kabuk tarçın. Salatalık da var tarifte evde yok koyamadım varsa siz koyun
Mirap ı yanlış etiketlemişsin.
Duzelttim canimTeşekkür ederim canım
Mirap ı yanlış etiketlemişsin.