Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yukarda menü ve spor sayfasi var orda paylasiyoruz canim
Sabah
Ögle
Aksam
Suyunu
Spor varsa @MiraPham etiket yapiyosun
Tarti fotosu atsaydin başlangıç icin nick+tarih olarak
Ödem suyu normal su falan içtim bilemiyorum şu an ister 64 olarak dahil olayım istwr bir kg düşebiliriz fark etmez Zipzip-

Eklentiler

• 06DCB369-CBBF-4796-A87D-F22CAC531D07.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 26
Eksin cok guzel canim tebrikler 6lara az kalmış
Saol cnm. Aynen ya çok şükür. Bugün bekledim ama kısmet olmadı. Haftaya tatil planımız var. Yüzdeler için eksi iyi oldu.
Bulmuşken sorayım sana haftaya tatile gitmeden bildirim yapsam olur mu? İlla cuma günü mü olmalı?

Nezaman gidiceksin canim bellimi acaba günün
Cuma günü bildirim günü persembe gidersen tartilabilirsin ondan öncesini bilemem valla

Aynı soruyu ben de sormak istiyorum. Çarşamba tatile çıkacağım oralarda tartı bulmak biraz zor olabilir

Nezaman gidiceksin canim bellimi acaba günün
Cuma günü bildirim günü persembe gidersen tartilabilirsin ondan öncesini bilemem valla
Salı sanıyorum cnm. Pazartesi biraz işimiz var salı diye düşünüyorum. Ya tartımı götürürüm de tatilde strese girmek istemedim. Kızımın alerjisinden dolayı zaten diyetimi bozmamda bilemedim. Tartımı götüreyim olmazsa

Sen garantiye al canım listedesin kabul etmeyebilirler çünkü cok var sali nerde cuma nerde kaptan gelsinde o soyler

Bu benim hiç aklıma gelmemişti süpersiniz öyle yapayım ben de

Bu Arada vücut ölçüsü olayına hiç girdiniz mi? Tartıdan nefret ediyorum desem yeridir. Bel ölçüsü daha daha motive edici olabiliyor tartıdan Verdim diye seviniyordum geçen ay diyetisyene gittim 1,5 kilo kastan vermişim üzüldüm baya. Proteine de çok dikkat edşyorum günde yüz gramdan aşağı almıyorum ama Sizler yaşıyor musunuz kas kaybı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…