- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Oooo ben 4 5gün gitmedigim oluyoAman Allah ım hiç düşünemiyorum wc siz . Allah yardım etsin zor .
Eksin cok guzel canim tebriklerEki Görüntüle 2891546 geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.4
Fark -400 regl oldum bugünZipzip- E Elif_Eylul
Eksin harika tebrikler. Bende regl oldum. Karnım belim ağrıyorEki Görüntüle 2891546 geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.4
Ben de 26 yaşlarıma kadar dünyaları yiyip almazdım sonra bişiler oldu ne yesem yaramaya başladıMeto hizli desene
Koyde cok hareket ettiginden kalori yakiyorsun galiba ama o kadar baklavaya kilo almaman cok iyi maşallahin var
Benim kizimda yiyip yiyip kilo almayanlardan keske bende oyle olsam
Su icsem yariyor
Bu bayramda bir dilim baklava bile yemedim
Ekmegi abarttim sadece
Eeeee eksiyle gelmissin sen tebrikler canimGeçen hafta Cuma 62,750 Gr.
Bu Cuma 62,5 kg.
-250 gram
Oran 0,399
Evet çok korkuyordum.tuvaletede gidemedim. Çok şükür yaa.Eeeee eksiyle gelmissin sen tebrikler canim
Tebrik ederim haftada yarım kilo harikaEki Görüntüle 2891546 geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.4
Vermenin durmaması süper bişi bence önemli olan ilerlemek zaten, tebriklerGeçen hafta Cuma 62,750 Gr.
Bu Cuma 62,5 kg.
-250 gram
Oran 0,399
Fazladan 3 bin kalori demek, bence yağdan kilo almış olsanız bilirdiniz çok yedim falan derdiniz. Ödem falandır diye düşünüyorumGunaydin kizlar bugun odul yok cumaya halledicem eksiye gececem inşallah
Aslinda cok kacamak yapmamistim bayramda mangal yapmistik tatlidanda uzak durdum ama niye boyle oldu anlamadim
Cuma 69.6
Bugun 70.1
+500
Eki Görüntüle 2891550
Şuanda sacmaliyosunKızlar çok üzgünüm.haftaya güzel eksi ile geleceğim.
Rakibim bu ne canım , benimle boşuna mı yarıştın ya ? Ay benimde senden ümidim var dı. Üzüldüm şimdi . Hatta kuş kadar yemek yiyordun ne oldu sana böyle . Demekki bu hafta gaza getiremedim seni üzgünümGunaydin kizlar bugun odul yok cumaya halledicem eksiye gececem inşallah
Aslinda cok kacamak yapmamistim bayramda mangal yapmistik tatlidanda uzak durdum ama niye boyle oldu anlamadim
Cuma 69.6
Bugun 70.1
+500
Eki Görüntüle 2891550
Eksiye bak tebrikler canimHayırlı cumalar
Geçen hafta 63.65
Bu hafta 62.85
Fark 800 gr
Eki Görüntüle 2891551
Zipzip- E Elif_Eylul
Bu çok kötü olduGunaydin kizlar bugun odul yok cumaya halledicem eksiye gececem inşallah
Cuma 69.6
Bugun 70.1
+500
Eki Görüntüle 2891550
Cumaya halledecem canim bayram dolayisiyla sadece ekmegi her zamankinden biraz fazla kacirdim onun disinda normal beslenmeydiFazladan 3 bin kalori demek, bence yağdan kilo almış olsanız bilirdiniz çok yedim falan derdiniz. Ödem falandır diye düşünüyorumyine de dikkat tabii
Kaptanım bu niye hep böyle ya. Vermiş sanki almış gibi yazıyor hep. Bu böyle kendini maf eder . Yazık yaŞuanda sacmaliyosun