Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de 26 yaşlarıma kadar dünyaları yiyip almazdım sonra bişiler oldu ne yesem yaramaya başladı ek olarak da ekmek cidden insanı şişiriyor

Gunaydin kizlar bugun odul yok cumaya halledicem eksiye gececem inşallah
Aslinda cok kacamak yapmamistim bayramda mangal yapmistik tatlidanda uzak durdum ama niye boyle oldu anlamadim
Cuma 69.6
Bugun 70.1
+500
Eki Görüntüle 2891550
Fazladan 3 bin kalori demek, bence yağdan kilo almış olsanız bilirdiniz çok yedim falan derdiniz. Ödem falandır diye düşünüyorumyine de dikkat tabii

Gunaydin kizlar bugun odul yok cumaya halledicem eksiye gececem inşallah
Aslinda cok kacamak yapmamistim bayramda mangal yapmistik tatlidanda uzak durdum ama niye boyle oldu anlamadim
Cuma 69.6
Bugun 70.1
+500
Eki Görüntüle 2891550
Rakibim bu ne canım , benimle boşuna mı yarıştın ya ? Ay benimde senden ümidim var dı. Üzüldüm şimdi . Hatta kuş kadar yemek yiyordun ne oldu sana böyle . Demekki bu hafta gaza getiremedim seni üzgünüm

Fazladan 3 bin kalori demek, bence yağdan kilo almış olsanız bilirdiniz çok yedim falan derdiniz. Ödem falandır diye düşünüyorumyine de dikkat tabii
Cumaya halledecem canim bayram dolayisiyla sadece ekmegi her zamankinden biraz fazla kacirdim onun disinda normal beslenmeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…