Teşekkür ederim kaptanım sayenizdeOooo eksin çok güzel canim tebrik ederim
Ay hiç sorma 7 lere alışamadım bir türlü direk 6 lara geçiyorum nedense soruyorlar kaçsın 77. 6 yerine 66 7 yim diyorum hep 7 leri 6 olarak söylüyorum. Psikolojimden kafama 6lı rakamları koyduğum için herhalde 6 lı diyorumSaol cnm senin de öyleher hafta yeni bir rakama geçmek çok güzel di mi
Hımmm tarih yazılmamış . Öyle kabul olmuyor sanırsam E Elif_Eylul kaptanımAminhiç haftada bir kilo verdiğim olmadı sanırım hayatımda belki bu gazla bir hışım veririm
Gelecek o altılar cnm. Ben 77 iken 76 oldun ya onu diyorum. Haftaya da 75 olacak. Ben öyle olunca çok motive oluyorumTeşekkür ederim kaptanım sayenizde
Ay hiç sorma 7 lere alışamadım bir türlü direk 6 lara geçiyorum nedense soruyorlar kaçsın 77. 6 yerine 66 7 yim diyorum hep 7 leri 6 olarak söylüyorum. Psikolojimden kafama 6lı rakamları koyduğum için herhalde 6 lı diyorum
Hımmm tarih yazılmamış . Öyle kabul olmuyor sanırsam E Elif_Eylul kaptanım
Baslangicin hayirli olsun canim kilon cok degilmis hadefin kacÖdem suyu normal su falan içtim bilemiyorum şu an ister 64 olarak dahil olayım istwr bir kg düşebiliriz fark etmezZipzip-
Tebrikler canimSelam gençlik.
Ben de dün regl oldum hafif şişlik var ama eksiyim şükür.
Geçen hafta:71.3
Bu hafta:70.2
Fark:1.1
Rakibem supersin beni yendinGeçen cuma 77.6
Bugün. 76.8
Fark. -800
Yüzde. 1.030
Tebrikler canimEki Görüntüle 2891546 geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.4
Fark -400 regl oldum bugünZipzip- E Elif_Eylul
Ay artida degilsin ne guzel iste niye uzuluyonki canimKızlar çok üzgünüm.haftaya güzel eksi ile geleceğim.
Tebrikler canimGeçen hafta Cuma 62,750 Gr.
Bu Cuma 62,5 kg.
-250 gram
Oran 0,399
Anladım canım ben seni mutlu olmam mı çok mutlu oluyorum kardeşimle aramda 20 kilo vardı nşimdi 9. 8 kilo var o hala diyete başlayacak. Onu bir türlü gaza getiremiyorum ya .Gelecek o altılar cnm. Ben 77 iken 76 oldun ya onu diyorum. Haftaya da 75 olacak. Ben öyle olunca çok motive oluyorum
Canım bu hafta kendine başka rakip bulman gerekiyor.Baslangicin hayirli olsun canim kilon cok degilmis hadefin kac
Tebrikler canim
Rakibem supersin beni yendin
Haftaya tekrar rakip olalim haftaya daha idialiyim
Daha önce hiç adımı yazıp da tartı fotoğrafı çekmemiştim sanmıyorum kabul olmayacağınıTeşekkür ederim kaptanım sayenizde
Ay hiç sorma 7 lere alışamadım bir türlü direk 6 lara geçiyorum nedense soruyorlar kaçsın 77. 6 yerine 66 7 yim diyorum hep 7 leri 6 olarak söylüyorum. Psikolojimden kafama 6lı rakamları koyduğum için herhalde 6 lı diyorum
Kilom normal gözüküyor ama yağ oranım yüksek diyetisyen her seferinde daha vermen lazım diyorBaslangicin hayirli olsun canim kilon cok degilmis hadefin kac
Tebrikler canim
Rakibem supersin beni yendin
Haftaya tekrar rakip olalim haftaya daha idialiyim
Tamam tatlim bi dahaki sefere rakip oluruzCanım bu hafta kendine başka rakip bulman gerekiyor.Bu haftadaki rakibimde güçlü, tutkuyla yarışacağım . Ondan sonra bakarız olur mu ?
Boyun kac canimKilom normal gözüküyor ama yağ oranım yüksek diyetisyen her seferinde daha vermen lazım diyorpantolonlarıma falan giremiyorum baya bunalıma yakınım yani yeme atakları falan yaşıyorum. 57 lere düşmem lazımmış bakalım inş yapabilirim
Verirsin canım 300 500 neyse yavaş yavaş verirsin ulaşırsın kilona. İnşaAllah. Azimli ve kararlı olman lazım pes etmek yok.Kilom normal gözüküyor ama yağ oranım yüksek diyetisyen her seferinde daha vermen lazım diyorpantolonlarıma falan giremiyorum baya bunalıma yakınım yani yeme atakları falan yaşıyorum. 57 lere düşmem lazımmış bakalım inş yapabilirim
Hayırlı bayramlar canım, çok geçmiş olsun.Hayırlı bayramlar kizlarNasılsınız nasıl gidiyor bayram
İlk gün kurbanls uğraştık ikinci günde ma aile hastalandik Annem babam yengenlerim yigenlerim kızım ..dün test yapildi korona olmuşlarŞuan bizdende şüpheleniyorum yarın yaptirmaya gidicem.Hsyirlisi
Bugun yiyebilirsin eksi geldigin icin canimE Elif_Eylul ödül var mı bugğn . 1 tane börek duruyor karşımda sadece tek kaldı onu yiyebilir miyim izniniz varsa ?
Haydaaaaa bu bayram ugursuzluk var herkesteHayırlı bayramlar kizlarNasılsınız nasıl gidiyor bayram
İlk gün kurbanls uğraştık ikinci günde ma aile hastalandik Annem babam yengenlerim yigenlerim kızım ..dün test yapildi korona olmuşlarŞuan bizdende şüpheleniyorum yarın yaptirmaya gidicem.Hsyirlisi
Haftaya cumaya yazar canım taihiniTeşekkür ederim kaptanım sayenizde
Çok teşekkür ederim canım benimOğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıkla sıhhatle güzel yaşları olsun hep beraber ailecek inşaAllah. Maşallah hırslı olduğun kadarda hamaratmışsın. Sen başarırsın zaten bu bayram işini de rahatlıkla atlatman dileğiyle . Salıcakla kal.
Kesinlikle sıkıntılı zamanlara girdiğimizde inanıyorum okadar çok kötü haber aldimki eşten dostan bugünlerde rabbim merhamet etsin hepimizeHaydaaaaa bu bayram ugursuzluk var herkeste
Rabbim sifa versin insAllah sizde yoktur canim
Ayni durumdayim canim çok seyler gecti bizimde basimizdanKesinlikle sıkıntılı zamanlara girdiğimizde inanıyorum okadar çok kötü haber aldimki eşten dostan bugünlerde rabbim merhamet etsin hepimize