- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
Aaaa alıntılar mirapham çıkıyor nasıl oldu bu ?Teşekkür ederim canım
Mirap ı yanlış etiketlemişsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa alıntılar mirapham çıkıyor nasıl oldu bu ?Teşekkür ederim canım
Mirap ı yanlış etiketlemişsin.
A doğru tamam atıyorum hemen tartılıp. Su falan içtim amaYukarda menü ve spor sayfasi var orda paylasiyoruz canim
Sabah
Ögle
Aksam
Suyunu
Spor varsa @MiraPham etiket yapiyosun
Tarti fotosu atsaydin başlangıç icin nick+tarih olarak
Oooo eksin çok güzel canim tebrik ederimGeçen cuma 77.6
Bugün. 76.8
Fark. -800
Yüzde. 1.030
Eksin cok guzel canim tebrikler 6lara az kalmışSelam gençlik.
Ben de dün regl oldum hafif şişlik var ama eksiyim şükür.
Geçen hafta:71.3
Bu hafta:70.2
Fark:1.1
Saol cnm. Aynen ya çok şükür. Bugün bekledim ama kısmet olmadı. Haftaya tatil planımız var. Yüzdeler için eksi iyi oldu.Eksin cok guzel canim tebrikler 6lara az kalmış
Muhteşem tatlım , eksin bir harika. Maşaallah .Selam gençlik.
Ben de dün regl oldum hafif şişlik var ama eksiyim şükür.
Geçen hafta:71.3
Bu hafta:70.2
Fark:1.1
Nezaman gidiceksin canim bellimi acaba gününSaol cnm. Aynen ya çok şükür. Bugün bekledim ama kısmet olmadı. Haftaya tatil planımız var. Yüzdeler için eksi iyi oldu.
Bulmuşken sorayım sana haftaya tatile gitmeden bildirim yapsam olur mu? İlla cuma günü mü olmalı?
Saol cnm senin de öyle her hafta yeni bir rakama geçmek çok güzel di miMuhteşem tatlım , eksin bir harika. Maşaallah .
Başlangicin hayirli olsun biran once eksileri görmen dilegiyleÖdem suyu normal su falan içtim bilemiyorum şu an ister 64 olarak dahil olayım istwr bir kg düşebiliriz fark etmez Zipzip-
Aynı soruyu ben de sormak istiyorum. Çarşamba tatile çıkacağım oralarda tartı bulmak biraz zor olabilirSaol cnm. Aynen ya çok şükür. Bugün bekledim ama kısmet olmadı. Haftaya tatil planımız var. Yüzdeler için eksi iyi oldu.
Bulmuşken sorayım sana haftaya tatile gitmeden bildirim yapsam olur mu? İlla cuma günü mü olmalı?
Salı sanıyorum cnm. Pazartesi biraz işimiz var salı diye düşünüyorum. Ya tartımı götürürüm de tatilde strese girmek istemedim. Kızımın alerjisinden dolayı zaten diyetimi bozmamda bilemedim. Tartımı götüreyim olmazsaNezaman gidiceksin canim bellimi acaba günün
Cuma günü bildirim günü persembe gidersen tartilabilirsin ondan öncesini bilemem valla
Amin hiç haftada bir kilo verdiğim olmadı sanırım hayatımda belki bu gazla bir hışım veririmBaşlangicin hayirli olsun biran once eksileri görmen dilegiyle
Sen garantiye al canım listedesin kabul etmeyebilirler çünkü cok var sali nerde cuma nerde kaptan gelsinde o soylerSalı sanıyorum cnm. Pazartesi biraz işimiz var salı diye düşünüyorum. Ya tartımı götürürüm de tatilde strese girmek istemedim. Kızımın alerjisinden dolayı zaten diyetimi bozmamda bilemedim. Tartımı götüreyim olmazsa
Tamam cnm saolSen garantiye al canım listedesin kabul etmeyebilirler çünkü cok var sali nerde cuma nerde kaptan gelsinde o soyler
Bu benim hiç aklıma gelmemişti süpersiniz öyle yapayım ben deSalı sanıyorum cnm. Pazartesi biraz işimiz var salı diye düşünüyorum. Ya tartımı götürürüm de tatilde strese girmek istemedim. Kızımın alerjisinden dolayı zaten diyetimi bozmamda bilemedim. Tartımı götüreyim olmazsa
Herşey takım içinBu benim hiç aklıma gelmemişti süpersiniz öyle yapayım ben de