Cumaya halledecem canim kaptanimBu çok kötü oldu
Öyle bisey yok burda yasak canimBir de kızlar wp veya numara vermeyenler için telegram grubu bişi denediniz mi hiç? Ben mi zorlanıyorum anlamadım da burası biraz bana zor geldi mesajları kaçırmamak için devamlı burda olmak lazım gibi
Halledersin tabii ki moral bozmadan güzel güzel dikkat ederek verilmeyecek kilo yokCumaya halledecem canim bayram dolayisiyla sadece ekmegi her zamankinden biraz fazla kacirdim onun disinda normal beslenmeydi
Saçmalıyo iste hep aynı kendisini hep suçluyo anlamis degilimKaptanım bu niye hep böyle ya. Vermiş sanki almış gibi yazıyor hep. Bu böyle kendini maf eder . Yazık ya
Hı kim yasakladı ki daha iyi olurmuşÖyle bisey yok burda yasak canim
Keske azda olsa eksiyle gelseydi listedekiler canim haftaya yuzdeler 2ye bölüncegi icinCumaya halledecem canim kaptanim
Tebrikler canım çok güzel eksin var . Süpersin süperHayırlı cumalar
Geçen hafta 63.65
Bu hafta 62.85
Fark 800 gr
Eki Görüntüle 2891551
Zipzip- E Elif_Eylul
Buranin kurucusu site sahibi yöneticisiHı kim yasakladı ki daha iyi olurmuşneyse artık yetişebildiğim kadar
Ve bu sorunla kilo verdimAman Allah ım hiç düşünemiyorum wc siz . Allah yardım etsin zor .
Hmmm anladım. Neyse artık napalımBuranin kurucusu site sahibi yöneticisi
Cogu kisi WhatsApp grubu kurmuslar ve atildilar siteden
Doktor? Koyulmuş bir teşhis falan var mıVe bu sorunla kilo verdim
Bu odem yarina biraz gider eksiye gecerim inşallah canim Cumaya daha fazla vermem lazimKeske azda olsa eksiyle gelseydi listedekiler canim haftaya yuzdeler 2ye bölüncegi icin
Sen nasıl artı geldin.Cumaya halledecem canim bayram dolayisiyla sadece ekmegi her zamankinden biraz fazla kacirdim onun disinda normal beslenmeydi
Alışırsın canimBir de kızlar wp veya numara vermeyenler için telegram grubu bişi denediniz mi hiç? Ben mi zorlanıyorum anlamadım da burası biraz bana zor geldi mesajları kaçırmamak için devamlı burda olmak lazım gibi
Ben kessin /+2Gunaydin kizlar bugun odul yok cumaya halledicem eksiye gececem inşallah
Aslinda cok kacamak yapmamistim bayramda mangal yapmistik tatlidanda uzak durdum ama niye boyle oldu anlamadim
Cuma 69.6
Bugun 70.1
+500
Eki Görüntüle 2891550
Yok canım yediklerimden kaynaklı çok katı besleniyor um ne yapayım bende böyle seviyorum bir ara duzeldim şimdi yine aynıyımDoktor? Koyulmuş bir teşhis falan var mı
Yanlış etiket canım.
Düzelttim sanırımYanlış etiket canım.