Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne yapalım kaptanım , sabaha kadar reflü ile uğraştım . Dün yediğim salata turşusu dokundu galiba s. Sabaha kadar oturarak uyudum . Ona da uymak denilirse. Sabahı zor ettim sonra biraz düzelir gibi oldu çocukları yolladıktan sonra birazcık yüksek yastıkla uyudum 2 saat iyi geldi. Sonra oturdum . Çocuklar geldi yemeği yedirip dişçiye gittik 3. Ümüzün kontrolleri vardı onları yaptırdım . 40 dakika yol zaten git gel bekle 2 saat geçti . Evde yemek yok diye çocukları dönerci götürdüm ordan dondurma yemeğe götürdüm eve geldim 17 30 sonra eşim haydi kalk alıö verişe dedi hayda kalk git oldu bu saat yemek yemeğe ancak vakit buldum şimdi salata ile yoğurt yiyorum. Bugünden birşey anlamadım. Ne ev işi ne spor ne baklava sarma artık bu saatten sonra sabaha kadar onu yaparım🤧
Gecmis olsun canim
Bosver sporu falan yarin bayram yap hazirlik yapcaksan

Zipzip- Zipzip- kaptanım çarşamba gece de eşimin memleketine gideceğiz 10 gün tartimi yanıma alacağım farklılık olmasın birde kontrollü olurum en azından yemekler odemler bakalım ne olacak @MiraPham yürüyüşü yapabilirim köyde temiz havada bir gaz gidiyorum bakalım ne olacak
Tamam canim iyi tatiller simdiden ,tartiyi goturmen iyi olmus dikkat edersin boylelikle 🥰
Ne yapalım kaptanım , sabaha kadar reflü ile uğraştım . Dün yediğim salata turşusu dokundu galiba s. Sabaha kadar oturarak uyudum . Ona da uymak denilirse. Sabahı zor ettim sonra biraz düzelir gibi oldu çocukları yolladıktan sonra birazcık yüksek yastıkla uyudum 2 saat iyi geldi. Sonra oturdum . Çocuklar geldi yemeği yedirip dişçiye gittik 3. Ümüzün kontrolleri vardı onları yaptırdım . 40 dakika yol zaten git gel bekle 2 saat geçti . Evde yemek yok diye çocukları dönerci götürdüm ordan dondurma yemeğe götürdüm eve geldim 17 30 sonra eşim haydi kalk alıö verişe dedi hayda kalk git oldu bu saat yemek yemeğe ancak vakit buldum şimdi salata ile yoğurt yiyorum. Bugünden birşey anlamadım. Ne ev işi ne spor ne baklava sarma artık bu saatten sonra sabaha kadar onu yaparım🤧
Gecmis olsun canim yaa mide rahatsizligida cok kotu oluyor yaa
Ayy daha isin cokmus hepsini bugun yapma olmazsa yarinda yaparsin kolay gelsin 💕💕

Selam kizlar
Suan esimin memleketinde koydeyiz
1 haftadir Türkiyedeyiz
Kaynanmgil beni enson 2 yil once gorduler
Daha eve gelir gelmez nasil zayiflamisin sen oyle
Ye ye, cocuk sana hicbise yedirmiyo rahat vermiyo ac kalmis zayiflamisin dediler 🤭😍 tabikide hakikat bu deil, deliler gibi ac kaldim diyet yaptim boyle oldum diyesim var ama demedim😀

Yuruyus yapmasamda bu sicak ve evdeki is guc beni eritti 😁
Haftaya denizdeyiz 😍
Cok tesekkur ederim canim merak edip sordugun icin

Sizler napiyosunuz kizlar ne var ne yok

Haa bide koskoca evde bocekmi sinekmi bilmiyorum ama bir tek beni isiriyo, kizlar heryerim kabardi, hassas cildim var zaten kipkirmizi oldu
Dun gece 1 e kadar kendimi kasidim heryerim kapardi
Sevinsenmi üzülsenmi bilemedim bu mesaja. 🤭 Geçmiş olsun canım.

Senden korkmazsak biz hepten boşlarız iyiki varsın . 🤗
Tamam canim iyi tatiller simdiden ,tartiyi goturmen iyi olmus dikkat edersin boylelikle 🥰

Gecmis olsun canim yaa mide rahatsizligida cok kotu oluyor yaa
Ayy daha isin cokmus hepsini bugun yapma olmazsa yarinda yaparsin kolay gelsin 💕💕
Sağol kaptanım Allah razı olsun 💕
Gecmis olsun canim
Bosver sporu falan yarin bayram yap hazirlik yapcaksan
İnşaAllah kaptanım . Sağolasın 💕

Merhaba kızlar. Ben eve gelince uğrayamaz oldum. Kızım iyice çevreye duyarlı oldu hiç durmuyor. Bugün aşım vardı unutmuşum onu bile. Tekrar randevu aldım bakalım. Bugün diyete başlayalım 39 gün oluyor. İlk başladığım da diyetisyen ölçü istemişti. Ölçmüştüm bugün de ölçtüm.
Başlarken
76,8 kilo
Göğüs: 93
Bel:76
Kalça:103

Bugün
70,5(fark 6300gr)
Göğüs:90
Bel:73
Kalça:97

Geçen haftaya göre farkım 800 gram
Kendimi bu kilomda bile çok iyi hissediyorum. Dün 40 beden beyaz pantolonum vardı hiç giymemiştim dardı giydim. Moms tipi bol bol oldu.
Belim baya ince durdu. Sanırım 1-2 kilo sonra 38 Beden olurum. İyi ki dur demişim kendime. Desteğiniz için de teşekkür ederim 💕
Ne güzel canım. Çok sevindim senin adına 🥰

Chedarice Chedarice güzel arkadaşım çok tatlısınız. Maşallah size.🧿🧿🧿♥️♥️♥️
Sen kaç kilosun? Benden zayıf görünüyorsun.
Teşekkürler canım, kilo bilmiyorum, eve gidincr belli olacak ne kadar yediğim😭😱
Aaa nasil olur ya iptal edilmiyor mu az para da degil 😞

Eksin cook guzel tebrik ederim canim 🥰
E Elif_Eylul geçmiş olsun cnm, şifresiz işlemse her türlü parayı alırsınız, ama şifreli işlemse zor, ancak adli olarak kamera kaydından kişiyi bulup ondan tahsil vsvs. Ama her durumda kredi kartının ekstresini ödüyorsunuz. Çok zamansız ve kötü olmış çok üzüldüm.
Atkadaşlar kartları internette kullanmayalım, sanal kart kullanalım, uygulamalara kart bilgilerini kaydetmeyelim.
Filizcim harcana mı yapılmış nakit avans mı çekilmiş, nakit avanssa jandarma haklı olabilir, çekilen kart şuan fiziken sizde mi?
İyi tatiller canım. Maşallah çok güzel görünüyorsunuz 😍🥰
Teşekkürler cnm.

Teşekkürler canım, kilo bilmiyorum, eve gidincr belli olacak ne kadar yediğim😭😱

E Elif_Eylul geçmiş olsun cnm, şifresiz işlemse her türlü parayı alırsınız, ama şifreli işlemse zor, ancak adli olarak kamera kaydından kişiyi bulup ondan tahsil vsvs. Ama her durumda kredi kartının ekstresini ödüyorsunuz. Çok zamansız ve kötü olmış çok üzüldüm.
Atkadaşlar kartları internette kullanmayalım, sanal kart kullanalım, uygulamalara kart bilgilerini kaydetmeyelim.
Filizcim harcana mı yapılmış nakit avans mı çekilmiş, nakit avanssa jandarma haklı olabilir, çekilen kart şuan fiziken sizde mi?

Teşekkürler cnm.
Sagol canım
Kart bizde ama nasil olduysa çekim istanbuldan yapilmis 14temmuzda biz bursadayiz ek hesaptan kartsiz islem nasil oluyo anlamis degiliz biz bursada oturuyoruz bankaci istanbuldan kullanilmis dedi

Kolay gelsin canım. Geçmiş olsun.

Sagol canım
Kart bizde ama nasil olduysa çekim istanbuldan yapilmis 14temmuzda biz bursadayiz ek hesaptan kartsiz islem nasil oluyo anlamis degiliz biz bursada oturuyoruz bankaci istanbuldan kullanilmis dedi
Kredi kartı değil ozaman bu normal hesap kartından,
Kart numaralarını bulup kartı kopyalıyorlar ve şifresiz işlem yapılıyor buysa eğer yüzde yüz parayı geri alırsınız, lakin kart kopyalansa bile şifreli işlemse banka vermez.

Cnm yanlış anlama ayrıntıları bilmediğimden soruyorum, bursa istanbul yakın feribotla falan oğlanın falan gitme ihtimali var mı o gün?

Kredi kartı değil ozaman bu normal hesap kartından,
Kart numaralarını bulup kartı kopyalıyorlar ve şifresiz işlem yapılıyor buysa eğer yüzde yüz parayı geri alırsınız, lakin kart kopyalansa bile şifreli işlemse banka vermez.

Cnm yanlış anlama ayrıntıları bilmediğimden soruyorum, bursa istanbul yakın feribotla falan oğlanın falan gitme ihtimali var mı o gün?
Heralde hesaptan canim bizim hicbir sekilde istanbul yada feribotla isimiz yok oglan evden cikmayan bir cocuk daha yeni spora basladi oda yarim saatlik merkezde

X