Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese hayırlı nurlu sabahlar , gerçi sizin orda öğlen oldu . Oku oku ancak bitti mesajlar. Bir selam verip kaçayım ben mutfağa . Bizde de yağmur var. Yürüyüş için dışarı çıkılmaz artık bende evde devamke. Herkese kolay gelsin 💞
O yağmurdan bizede gelse serinlerdik 😂yer gök alev resmen 🙄

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım 💕💕

Günaydın canim 💕💕
Teşekkürler kaptanım 🥰
Günaydın kizlar ❤️❤️bugün günlerden yaprak sarma 🙄abimin eşi ile kardeşimin eşi gelicek yardıma ..Tek başıma hayatta saramsm zaten hiç sevmem sarmayı afakanlar basıyor niyeyse😁
Kolay gelsin size o zaman 😊😊
Biz de öyle bir adet yoktur gelene tatlı verilir çerez falan konulur içecek verilir
Gelenler de zaten tatlı pek yemez sıcaktan
Kesinlikle fırsat kolluyor resmen bı yanlış yapınca geri gelmek için 😁
Valla sen bana yağları göndermiyorsun gönderince ben de tutuyorum oh olsun sana diyor vücut 🙂🙂🙂
Kutlarım cnm❤️❤️ Nice nice yıllar nasıp etsin rabbim
Teşekkür ederim canım 🥰🥰
Yıl dönümünüz kutlu olsun canım 🌹🌹🌹🥰
Teşekkürler 🌺🌺🌺

Allah yardimciniz olsun canim sizin orda var mi sel durumu
Benim bölgemde yok ama yukarı tarafları sel götürüyor. Hergğn yağmur hergün yağmur normal. Birde dere bize çok yakın.800 metre aramız . Dere taşarsa bizi de vurur.geçen sene taşmaya ramak kalmıştı. Bulduğunu götürür. 90 yıllarında Trabzon' da iken küçüktüm. Ozamanlar büyük sele maruz kalmıştık . Köydeki evden çıktık çıkmanıza ev gözümün önünde kaydı gitti. Birde anneme biz nerde ölecez anne dediğimi hatırlıyorum başka hatırlamıyorum. Ay böyle durumlar insanlarda travma yapıyor. Elhamdülillah hala hayattayım . Allah herkesin yardımcısı olsun.

Benim bölgemde yok ama yukarı tarafları sel götürüyor. Hergğn yağmur hergün yağmur normal. Birde dere bize çok yakın.800 metre aramız . Dere taşarsa bizi de vurur.geçen sene taşmaya ramak kalmıştı. Bulduğunu götürür. 90 yıllarında Trabzon' da iken küçüktüm. Ozamanlar büyük sele maruz kalmıştık . Köydeki evden çıktık çıkmanıza ev gözümün önünde kaydı gitti. Birde anneme biz nerde ölecez anne dediğimi hatırlıyorum başka hatırlamıyorum. Ay böyle durumlar insanlarda travma yapıyor. Elhamdülillah hala hayattayım . Allah herkesin yardımcısı olsun.
Allah yardimciniz olsun canım insaAllah havalar duzelir bir an önce

Teşekkürler kaptanım 🥰

Biz de öyle bir adet yoktur gelene tatlı verilir çerez falan konulur içecek verilir

Valla sen bana yağları göndermiyorsun gönderince ben de tutuyorum oh olsun sana diyor vücut 🙂🙂🙂

Teşekkür ederim canım 🥰🥰

Teşekkürler 🌺🌺🌺
Evl
Teşekkürler kaptanım 🥰

Teşekkür ederim canım 🥰🥰

Teşekkürler 🌺🌺🌺
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.🤲 daha güzel yıllarınız olsun . 🥳

X